Kolay ve Sağlıklı Taklitçi Crunchwrap Supreme'imizi Deneyin



Çok daha sağlıklı bir ev yapımı fast food favorisi! Taklitçi crunchwrap yüce tarifimizle bu klasik Taco Bell'i evde favori yapın. Besleyici ve lezzetli gevrek bir yemek için bazı ek besinlerle aynı harika lezzeti elde edin. Fast food isteklerinizi tatmin etmenin daha sağlıklı bir yolu için bugün deneyin! Taco Bell, büyümekte olan en sevdiğim fast food duraklarından biriydi ve bu güne kadar ara sıra hızlı bir taco için uğrayabilirim.
Ancak, bazen aynı harika tada sahip ama birazcık da olsa bir şeyler yemek istiyorum. daha hafif. Ve bununla, bu taklitçi crunchwrap yüce tarifi için ilham geldi! Kıyma yerine hindi kıyması, taze sebzeler ve salsa kullanarak bu tarifi orijinalinden biraz daha hafif yaptık. Kalp ve sindirim sağlığı için önemli olan lifi artırmak için tam buğday ekmeği ve tortilla cipsi de kullandık.
Özetle, bu oldukça sağlıklı bir yemek! Bir crunchwrap'in tanımlayıcı özelliklerinden biri şeklidir. İlk başta denemek biraz korkutucu olabilir, ancak katlamayı bir kez kavradığınızda, kısa sürede profesyonel olacaksınız. Sarmaya başlamadan önce tüm malzemelerinizi hazırlayın ve ortada istifleyin (aşağıdaki daha fazla talimata bakın).
Sargının bir tarafını alın ve ortasından katlayın, böylece sığ bir yarım daire katlayın. Yarım dairenin bir tarafını alın ve orijinal katın üstüne katlayın. Oradan, tüm sargı katlanana kadar aynı işleme devam edin! Dağılmaması için ortasını tavaya gelene kadar basılı tutun.
Bu taklitçi crunchwrap'ı üstün yapmak için, hindiyi orta-yüksek sıcaklıkta orta boy bir tavada pişirerek başlayın. Pişirirken tüm baharatları ekleyin ve hindiyi kırıntılara ayırırken karıştırın. Et tamamen piştikten sonra (pembe kalmamasına dikkat edin), ocaktan alın ve yağını süzün.
Ardından, tam buğday tortillanızın rendesine malzemeleri katmaya başlayın. Önce pişmiş hindiyi koyun ve üzerine ekşi krema gezdirin. Tortilla cipslerini üstüne koyun.
Ardından, rendelenmiş Meksika peyniri, marul ve salsa ekleyin. Tortillayı yukarıdaki talimatlara göre sarın. Orta boy bir tavaya bir çay kaşığı zeytinyağı ekleyin ve sargının her iki tarafını (ilk önce sarılmış tarafı alta gelecek şekilde) veya altın rengi ve sertleşinceye kadar yaklaşık iki dakika pişirin! Henüz derecelendirme yok 1/2 pound yağsız zemin hindi 1/2 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı pul biber 1/2 çay kaşığı soğan tozu 1/4 çay kaşığı kırmızı biber 1/4 çay kaşığı tuz 4 tam buğday ekmeği 10" 1/2 bardak ekşi krema 1 su bardağı tam buğday tortilla cipsi 1 su bardağı rendelenmiş Meksika karışımı peynir 1/2 su bardağı doğranmış marul 1/2 bardak salsa 1 çay kaşığı zeytinyağı Hindiyi orta boy bir tavada orta-yüksek ateşte pişirin.
Pişirirken tüm baharatları ekleyin ve hindiyi kırıntılara ayırarak karıştırın. Tamamen piştikten sonra ocaktan alın ve yağı süzün. Pişmiş hindiyi her tortilla'nın ortasına koyun ve üzerine ekşi krema gezdirin.
Tortilla cipslerini üstüne yerleştirin. Sonra rendelenmiş Meksika peyniri, marul ve salsa ekleyin. Tortillayı bir tarafını ortaya doğru katlayarak sarın, ardından katlanmış kısmın bir tarafını üste katlayın.
Altıgen şeklinde bir sargı oluşturana kadar devam edin. Orta boy bir tavaya 1 çay kaşığı zeytinyağı ekleyin ve sargının her iki tarafını (önce sarılmış tarafı aşağı gelecek şekilde) veya altın rengi olana ve birbirine yapışana kadar yaklaşık 2 dakika pişirin. p 1 kraker | p 460 kkal | 50 gr | 28 gr | 17 gr | 6 gr | p 4 gr | p 4 gr | 1 gr | 51 mg | p 1074 mg | p 412 mg | p 5 gr | p 4 gr | p 592 IU | 1 mg | p 506 mg | p 3 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 13 Anahtar Kelimeler Yüksek Protein, tam tahıl Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Daha fazla DIY yemek tarifleri ister misiniz? Dışarı Çıkmaktan Daha İyi Olan 7 Taklit Tarifi listemize göz atın! En sevdiğiniz sağlıklı tariflerin daha fazlasını almak için Facebook ve Instagram 'da da bize göz atabilirsiniz!.

Yorumlar