Denemeniz Gereken Karışıklıksız Çıtır Hava Fritöz Tavuk Kanatları



Evde tavuk kanadı yapmanın en iyi yolu! Tavuk kanatları bir süredir “içeride”. Sürpriz değil, gerçekten. İster bir spor etkinliği sırasında, ister hafta sonları hızlı bir atıştırmalık olarak, ister lezzet ve çekicilik için kanatları yenemeyeceğiniz için onları eğlendiriyor olun.
Çıtır hava fritöz tavuk kanatları tarifimiz iyi bir şeyi nasıl daha lezzetli, daha kolay ve hatta daha sağlıklı hale getirebilirsiniz! Düşünüyor olabilirsiniz… “Daha sağlıklı mı? Bütün bu yağlarla mı? Nasıl?" Eh, hava fritözü, elbette! Kanat yapmanın geleneksel yolu, onları derin kızartmayı içerir ve gerçek bir fritözünüz olsa bile (bu, yağın sıcaklığına ve yağın fritözde ve tezgahınızdan uzak tutulmasına yardımcı olur) yine de “derin kızartma” gerektirir. . Hava fritözleri de moda. Ancak, adından da anlaşılacağı gibi havada kızartma yağsız değildir.
Bununla birlikte, bu yöntem o kadar az yağ gerektirir ki, yeterince yakındır. Okumaya devam edin ve bu devrim niteliğindeki cihazın nasıl süper kolay ve lezzetli kanatlar yapacağını göreceksiniz! Yukarıda belirtildiği gibi, hava fritözleri tamamen yağsız bir pişirme yöntemi değildir, ancak olabilir. Tipik bir derin yağda kızartma işleminin, daha sonra süzülmesi ve tekrar kullanacaksanız yeniden yakalanması veya faydalı yaşam döngüsünün ardından kullandıysanız çöpe atılması gereken CUPS yağı kullandığını düşündüğünüzde, biz sadece bir yemek kaşığı sızma zeytinyağı kullanarak tavuk kanatlarımızı yapacağız.
Çılgınca değil mi? Yani, tavuktaki sadece doğal yağ ve bir yemek kaşığı ekstra yağ ile nasıl çıtır kanatlar elde edebilirsiniz. Büyü? Pek değil… Harika bir lezzet vermek için tavuğumuzla birlikte kullanacağımız çok sayıda baharat ve bitkimiz var. Demek istediğim, sarımsak tozu, soğan tozu, İtalyan otu baharatı, füme kırmızı biber ve daha fazlasını bir araya getirdiğinizde, kesinlikle lezzetli olacak! Kullanacağımız az miktarda yağ, gerçekten sadece o kuru otların tavuğa yapışmasına yardımcı olmak için orada.
Tavuğu zeytinyağıyla kaplayın, ardından ot karışımını ekleyin ve tüm bu nefis lezzet karışımıyla iyice tozlandığından emin olmak için tavukla birlikte atın. Cidden, zor kısmı başardın! Fritözünüzü 400 dereceye kadar önceden ısıttığınızdan emin olmak isteyeceksiniz. Bunu tavuğunuzu baharatlamadan önce yapabilirsiniz, çünkü ön ısıtmanın gerçekten en az 5 dakika kadar sürmesi gerekir (ön ısıtma sürelerini belirlemek için modelinizin kılavuzunu kontrol etmek isteyebilirsiniz).
Kanatlarınızı havaya yerleştirin. fritözü tek bir tabaka halinde koyun ve 20 dakika pişirin, pişirme süresinin yarısında ters çevirin. Bu kadar. Kalori ve yağın sadece bir kısmı ile çıtır, sıcak, lezzetli kanatlar ve… tezgahınızdaki yağı silmiyorsunuz.
Bana göre, bu bebeklere bir şans vermek için tek neden bu. Henüz derecelendirme yok 2 kilo tavuk baget 1 yemek kaşığı zeytinyağı sızma 1 çay kaşığı sarımsak tozu 1/2 çay kaşığı İtalyan baharat karışımı 1 çay kaşığı soğan tozu 1/2 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı füme kırmızı biber tatmak için koşer tuzu bir tutam acı biber Tavuk kanatlarını geniş bir kaseye alın ve üzerine zeytinyağı gezdirin. Kanatların kaplandığından emin olmak için maşa veya ellerinizi kullanarak tavuk kanatlarını fırlatın.
Kalan malzemeleri tavuk kanatlarının üzerine serpin. Ardından, baharatlarla tamamen kaplandığından emin olmak için kanatları atın. Hava fritözü 400F'de 5 dakika önceden ısıtın.
Kanatları hava fritözüne tek bir katman halinde yerleştirin ve yarıya kadar çevirerek 400F'de 20 dakika pişirin. Fritözün aşırı kalabalık olmaması için kanatları gruplar halinde pişirin. p 4 ons | p 155 kkal | 1 gr | 11 gr | 12 gr | 3 gr | p 2 gr | p 5 gr | 1 gr | 47 mg | p 45 mg | p 109 mg | 1 gr | 1 gr | s 154 İÜ | 1 mg | p 11 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 5 Anahtar Kelimeler Hava Fritözü, Düşük Karbonhidrat Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu çıtır fritöz tavuk kanatlarını yaparsanız, bize bir not bırakın ve yorum bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.
Onları beğendiyseniz, şunları da denemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz: Ayrıca, lezzetli bir tarifi asla kaçırmamak için bizi Facebook ve Pinterest'te takip ettiğinizden emin olun!.

Yorumlar