Bu basit takas, lezzetli bir sandviç yaratır! “Sandviç”in “ekmek” demek olduğunu düşünenlerden misiniz? Dolmalık biberli hindili sandviç tarifimizle bu düşünceye meydan okumak istiyoruz! Karbonhidratlı ekmek yerine, sandviçimizi lezzetli, gevrek bir dolmalık biber üzerine koyacağız! Tarifimiz kırmızı biber gerektirirken, istediğiniz herhangi bir renk biberi kullanmaktan çekinmeyin. Dolmalık biber, lezzetin yanı sıra harika bir besin kaynağıdır. A vitamininin yanı sıra müthiş bir beta-karoten kaynağıdırlar.
Düşük kalorili, ortalama bir biberde sadece 7 gram karbonhidrat bulunur - bu düşük karbonhidratlı yaşam tarzı için mükemmeldir. Sandviçimize başlamak için dolmalık biberi ortadan ikiye kesip çekirdeklerini ve damarlarını çıkaracağız. Daha ekmek gibi yapmak isterseniz, biberin kavisli kısımlarını keserek de düzleştirebilirsiniz, ancak bu şekilde daha az biber elde edersiniz.
Biberin her iki tarafını da sebze aromalı sürülebilir peynirle yayarak lezzet ve krema (ve keto yapanlar için yağ!) ekleyeceğiz. Yine, kullandığınız sürülebilir peynir türünü kendi tercihlerinize göre değiştirmekten çekinmeyin. Şimdi peynir serpilmiş biberin her iki tarafına dilimlenmiş hindi şarküteri ekleyeceğiz.
Ekstra lezzet için bir tarafını çıtır bir dilim pişmiş domuz pastırması ile süsleyeceğiz, ardından biraz daha sebze ve lezzet katacağız. Üstüne salatalık ve 1/4 avokado (mmm… daha sağlıklı ve lezzetli yağlar!) - Dilediğiniz gibi dilimleyebilir veya ezebilirsiniz. Normal mumsu tip salatalık kullanıyorsanız, ince dilimlemeden önce kabuklarını soymanızı öneririz. Bir sera keki kullanırsanız, önce kabuğunu soymanıza gerek yoktur.
Sonunda, sandviçinizi bir araya getirmeye hazırsınız! İsterseniz kesebilirsiniz, ancak katmanları düzgün bir şekilde geçmek için tırtıklı bir bıçak kullanın. İşte! Taze, sağlıklı ve ekmeksiz bir sandviçiniz var….harika TATTIĞINDAN bahsetmiş miydik? Temanın diğer varyasyonları için küçük bir vuruş için bir Poblano biberi denemek isteyebilirsiniz.
Fermuarı artırmak istiyorsanız enginar ve jalapeno aromalı sürülebilir peynir var. Pastırmanızı biraz yükseltmek ister misiniz? Bir parça prosciutto veya pancetta alın ve bunun yerine kullanın. Kek hayranı değil misiniz? Endişelenmeyin.
Turşu güzel bir alternatiftir ve geleneksel bir sandviç malzemesidir. Mesele şu ki, dolmalık biberli hindili sandviç, geleneksel sandviçinize bakmanın farklı bir yolu. Bu tarifi denedikten sonra, onu kişiselleştirmenin ve düzinelerce lezzet varyasyonu geliştirmenin başka yollarını bulacağınızdan şüpheniz olmasın! "Ortalama" sandviçinizden bir daha asla sıkılmayacaksınız! Henüz derecelendirme yok 1 kırmızı dolmalık biber 1 yemek kaşığı bahçe sebzeli krem peynir 1 dilim pastırma 3 dilim şarküteri hindi 4 adet ince dilimlenmiş salatalık ¼ avokado dilimlenmiş Dolmalık biberi ikiye bölün ve çekirdeklerini ve damarlarını çıkarın.
Dolmalık biberlerin her iki tarafına da krem peynir sürün. Hindi dilimleri ile her iki tarafını da katmanlayın. Daha sonra dolmalık biberin bir tarafına pastırmayı ekleyin.
Daha sonra dolmalık biberin diğer tarafına salatalık dilimlerini ve avokado dilimlerini ekleyin. Pastırmalı tarafı diğer tarafının üzerine yerleştirerek sandviçi birleştirin. Dolmalık biberli sandviçi tırtıklı bir bıçakla kesin.
İsterseniz farklı renkli bir dolmalık biber kullanın. Hindi pastırması yerine pastırma p 1 sandviç | 252 kkal | 15 gr | 13 gr | 16 gr | p 5 gr | p 2 gr | 8 gr | 1 gr | 43 mg | p 556 mg | p 851 mg | 6 gr | p 7 gr | p 4051 İÜ | p 159 mg | p 44 mg | 1 mg | SmartPuanlar (Serbest Stil): 9 Düşük Karbonhidratlı, Hızlı ve Kolay Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Başka ekmeksiz sandviç fikirleri mi arıyorsunuz? Bu lezzetli seçenekleri deneyin: Yani, ekmeksiz sandviçler için birçok seçenek olabileceğini görüyorsunuz. Bunları deneyeceğinizi ve ne düşündüğünüzü bize bildireceğinizi umuyoruz! Daha fazla tarif için bizi Pinterest'te takip etmeyi ve Facebook'ta beğenmeyi unutmayın!.
Yorumlar
Yorum Gönder