Katlanmış Buffalo Tavuk Dürümlerimiz Aile Dostu Kolay Bir Yemektir



Bu lezzetli dürümler, açlığı raylarında durduracak! Hızlı, kolay ve ah çok lezzetli, bu katlanmış bufalo tavuk sarmaları damak zevkinizi tatmin edecek ve açlığı durduracak! Yüksek proteinli tavuk göğsü, tuzlu mavi peynir ve lif açısından zengin ıspanak gibi malzemelerle bu sargılar gün boyu enerjinizi koruyacaktır. Sadece katlayın ve biraz çıtır ısı verin, sonra gitmeye hazırsınız! Bu katlanmış sargılar sosyal medyada bir hit oldu. Genellikle farklı et ve peynirlerle yapılırlar, ancak vejetaryen, vegan ve hatta tatlı versiyonları da bulabilirsiniz (kendi tatlı tortilla dürümümüz gibi!) Olası tüm varyasyonlarla, düşündüğümüz bir bileşen kombinasyonu sağlamak istedik. herkes keyfine varacak! Sonuçta, kim bufalo tavuğu sevmez ki?! Bufalo tavuğu çok lezzetlidir ve pek çok farklı tariflere eklenebilir.
Bu dürüm ile, manda tavuğunun temellerini aldık ve onu sağlıklı bir dürüm haline getirdik! Tam buğday ekmeği, ıspanak, tavuk göğsü ve mavi peynir gibi şeyler bu yemeği lif ve protein açısından yüksek yapar. Sizi gün boyu tok ve enerjik tutmak için harikadır. Mavi peynir sevmiyorsanız, gorgonzola veya rendelenmiş mozzarella peyniri ile değiştirebileceğinizi unutmayın! Bu bufalo tavuk sarmayı sadece üç kolay adımda ve yaklaşık 20 dakikada hazırlayabilirsiniz! Yapmanız gereken ilk şey, tavuk göğsünüzü pişirmek ve onu güzel ve soslu hale getirmektir.
Pişmiş tavuğu önceden hazırladıysanız, kullanmaktan çekinmeyin! Rendelenmiş veya doğranmış hile yapacak. Değilse, biraz taze tavuk göğsü alın ve küp küp doğrayın. Tuz ve karabiberle tatlandırın.
Bir tavayı orta hararetli ateşte ısıtın ve zeytinyağınızı dökün. Sıcakken tavuğunuzu ekleyin ve yaklaşık 6 ila 8 dakika boyunca pişirin. Emin değilseniz iç sıcaklığın 165 fahrenhayt derece olduğundan emin olun.
Piştikten sonra ocaktan alın ve bufalo sosuna atın. Kenara koyun. Tavuğunuz hazır olduğunda, sarmanızı oluşturmaya başlayabilirsiniz.
Tortillada ortadan kenara doğru bir çizgi keserek başlayın. Bu çizgiyi kılavuz olarak kullanarak krem ​​peyniri tortilla'nın ilk çeyreğine yayın. Bir sonraki çeyrekte bufalo tavuğunuzu koyun, sosun bir kısmını da üzerine bulaştırdığınızdan emin olun.
Bir sonraki çeyrekte mavi peyniri yayın, üzerine ıspanakları yerleştirin. Son çeyrekte 1 ila 2 yemek kaşığı ekstra buffalo sosu gezdirin. Bu noktada tortillanız her çeyrekte farklı malzemelerle 4 parçalı bir pizza gibi görünmelidir.
Artık katlamaya başlayabilirsiniz. Yanındaki kesim olacak olan ilk çeyreği, yanındakinin üstüne katlayın. Katmanlı üçgeni alın ve sonraki çeyreğe doğru katlayın.
Bir kez daha alın ve bir üçgen oluşturmak için son parçanın üzerine katlayın. Şimdi, tüm malzemeler içeride olmalı ve tüm malzemelerle dolu bir tortilla cebiniz var. Son olarak, orta ateşte bir tavayı ısıtın ve her şeyi ısıtmak için tortilla'nızı her iki tarafta 1 ila 3 dakika pişirin.
Tortilla'nın ekstra gevrek olmasını istiyorsanız, daha uzun süre pişirmekten çekinmeyin! Henüz derecelendirme yok 6 ons doğranmış tavuk göğsü 1/4 çay kaşığı deniz tuzu 1/4 çay kaşığı öğütülmüş karabiber 1/2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 su bardağı buffalo sosu bölünmüş 2 tam buğday ekmeği 10 inç 1/4 su bardağı hafif krem ​​peynir 1/4 su bardağı mavi peynir 1/2 su bardağı doğranmış bebek ıspanak Küp doğranmış tavuk göğsünü tuz ve karabiberle tatlandırın. Orta hararetli ateşte bir tavayı ısıtıp zeytinyağınızı dökün. Sıcakken tavuğunuzu ekleyin ve tamamen pişene kadar yaklaşık 6-8 dakika pişirin.
Emin değilseniz iç sıcaklığın 165 fahrenhayt derece olduğundan emin olun. Pişirdikten sonra tavuğu ocaktan alın ve 1/4 fincan bufalo sosuna atın. Kenara koyun.
Her tortillada ortasından kenara bir çizgi kesin. Bu çizgiyi kılavuz olarak kullanarak krem ​​peyniri tortilla'nın ilk çeyreğine yayın. Bir sonraki çeyrekte, bufalo tavuğu koyun, sosun bir kısmını da üzerine aktardığınızdan emin olun.
Bir sonraki çeyrekte mavi peyniri yayın, üzerine ıspanakları yerleştirin. Son çeyrekte 1-2 yemek kaşığı daha manda sosu gezdirin. Katlamak için, yanında kesik olacak olan ilk çeyreği alın ve yanındaki çeyreğin üzerine katlayın.
Katmanlı üçgeni alın ve bir sonraki çeyreğe katlayın. Bir kez daha alın ve bir üçgen oluşturmak için son parçanın üstüne katlayın. Şimdi, tüm malzemeler içeride olmalı ve tüm malzemelerle dolu bir tortilla cebiniz var.
Bir tavayı orta ateşte ısıtın ve her şeyi ısıtmak ve tortillayı güzel ve gevrek hale getirmek için tortillanızı her iki tarafta 1-3 dakika pişirin! p 1 katlanmış sargı | p 383 kkal | 26 gr | 28 gr | 18 gr | 8 gr | 1 gr | 6 gr | 1 gr | p 83 mg | 2898 mg | p 477 mg | 3 gr | p 4 gr | p 1025 IU | p 3 mg | p 228 mg | p 2 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 12 Anahtar Kelimeler Yüksek Protein, tam tahıl Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Skinny Ms.'den en yeni ve en iyileri kaçırmayın! E-Bültenimize abone olmayı unutmayın. Ayrıca, lezzetli tarifler, temiz beslenme ipuçları ve sağlıklı yaşam tarzı kaynakları için Facebook sayfamızı beğenin ve bizi Pinterest'te takip edin.
.

Yorumlar