Bu tatlı ve lezzetli tatlı, yazınızı parlak ve meyvemsi yapacak! Parlak ve meyveli, bu çilekli ve portakallı ravent ufalaması, ilkbahar veya yaz için mükemmel çıtır tatlıdır. Lezzetli ve sağlıklı malzemelerle dolu bu besleyici yoğun tedavi, size iyi bir antioksidan ve lif dozu verirken tatlı dişinizi tatmin edecek. Ve pişerken kokusunu alana kadar bekleyin! Tatlı çilekler ve cıvıl cıvıl portakal suyu, bu tatlıya parlak ve meyvemsi tatlar katarak her türlü sıcak hava yemeğine mükemmel bir hafiflik katar.
Ayrıca böğürtlen ve raventten süper renklidir ve ekmeklerinize parlak ve güzel bir dokunuş katar. . En iyi yaz yemeği tariflerimizden bazılarının ardından tatlı bir son dokunuş olarak deneyin. Bu tarif sadece muhteşem ve lezzetli olmakla kalmaz, aynı zamanda lif, vitaminler ve mineraller gibi birçok sağlıklı besinle doludur.
Yulaf ezmesi, çilek ve ravent gibi malzemelerin tümü, size bol miktarda vitamin veren karmaşık karbonhidratlardır. Daha iyi sindirim ve gelişmiş kalp sağlığı için lif. Bu yemeğin meyve ve sebze bileşenleri, tümü sağlıklı bir bağışıklık sistemini destekleyen vitaminler, mineraller ve antioksidanlar sunar. Ravent, genellikle turta, turta ve pasta gibi tatlı yemeklerde bulunan eşsiz bir sebzedir.
Bunun nedeni, aşırı tatlı tatları mükemmel şekilde dengeleyen tart aromasıdır. Ravent sadece iyi bir lezzet arttırıcı değil, aynı zamanda mükemmel bir antioksidan ve lif kaynağıdır. Araştırmalar, raventteki vitaminlerin ve diğer besin maddelerinin kanser, kalp hastalığı ve hatta diyabet gibi sağlıkla ilgili bazı sorunlardan korunmanıza yardımcı olabileceğini gösteriyor.
Misafirlerinizi etkilemek için bu lezzetli çilek ve portakal raventini pişirin! Fırınınızı 400 derece Fahrenheit'te ısıtıp hazır hale getirerek başlayın. Bu arada çilekleri ve raventi 9×13 fırın tepsisinde birleştirin. Üzerlerine esmer şeker, portakal suyu, vanilya ve mısır nişastası ekleyin.
Bu malzemeleri iyice karıştırın ve ardından karışımı düz bir tabaka halinde düzleştirin. Hamuru 25 ila 30 dakika ya da meyve yumuşayana kadar (ama duygusal olmayana kadar) pişirin. Meyve karışımı pişerken, bir kapta yulaf, esmer şeker, tarçın ve tuzu ekleyerek üstünü hazırlayın.
Bu malzemeleri iyice birleşene kadar karıştırın ve ardından eritilmiş hindistancevizi yağını ekleyin ve sosları atın. topaklar oluşana kadar karıştırın. Meyve karışımı piştikten sonra üzerini eşit bir tabaka halinde süsleyin. Ardından, 20 dakika daha veya meyve karışımı köpürene ve tepesi altın rengi olana kadar pişirin.
Servis etmeden önce soğumaya bırakın ve yaklaşık 10 dakika bekletin, ardından tadını çıkarın! Biraz daha savurganlık mı arıyorsunuz? Bu çilekli ve portakallı ravent parçalarını dondurma, vanilyalı yoğurt veya çırpılmış krema ile doldurmayı deneyin! Bu tatlı tatlıyı nasıl servis ettiğinizi ve bunun hakkında ne düşündüğünüzü aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirdiğinizden emin olun! Henüz derecelendirme yok 1 pound dondurulmuş çilek en iyisidir ama taze de kullanılabilir 1 pound taze ravent, 1 "parçalar halinde kesilmiş 1/4 su bardağı esmer şeker 2 yemek kaşığı taze sıkılmış portakal suyu 1 yemek kaşığı vanilya özü 2 yemek kaşığı mısır nişastası 2 bardak eski moda yulaf ezmesi 1 yemek kaşığı esmer şeker 1 çay kaşığı tarçın 1/2 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı hindistancevizi yağı eritilmiş Fırını 400 derece Farenheit'e ısıtın. Çilekleri ve raventi 9×13 fırın tepsisinde birleştirin, ardından üstüne esmer şeker, portakal suyu, vanilya ve mısır nişastası ekleyin. Bunları iyice karıştırın, ardından eşit bir tabaka halinde dağıldığından emin olun.
Meyve karışımını 25-30 dakika ya da meyve yumuşayana, ancak duygusal olmayana kadar pişirin. Meyve karışımı pişerken, bir kaseye yulaf, esmer şeker, tarçın ve tuzu ekleyerek üstünü hazırlayın. Bunları iyice karıştırın, ardından eritilmiş hindistancevizi yağını ekleyin ve topaklar oluşana kadar karıştırın.
Meyve karışımı yapıldıktan sonra, tepesi eşit bir tabaka ile doldurun. 20 dakika daha veya meyve karışımı köpürene ve tepesi altın rengi olana kadar pişirin. Servis yapmadan önce soğumaya bırakın ve en az 10 dakika bekletin, ardından tadını çıkarın! p 1 4.
5 x 3.25″ parça | p 184 kkal | 32 gr | p 4 gr | p 5 gr | 3 gr | 1 gr | 1 gr | 152 mg | p 347 mg | p 4 gr | 12 gr | s 74 IU | 40 mg | p 79 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 7 Anahtar kelimeler Vejetaryen, tam tahıl Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms En yeni ve en iyi temiz yemek tariflerimizi ve egzersiz zorluklarımızı kaçıracağınızdan mı korkuyorsunuz? Facebook ve Pinterest'te bize katılın veya eBültenimize abone olun..
Yorumlar
Yorum Gönder