İhale ve Lezzet Kararmış Tavuğumuz İnanılmaz Çok Yönlüdür



Narenciye dokunuşlu klasik bir cajun yemeği. Izgara yok mu? Sorun değil! Leziz kararmış tavuk için hazırladığımız soba üstü tarifimiz, iç mekanlarda yapılabilecek mükemmel bir yaz ızgara alternatifidir. Bu Cajun klasiği, ev yapımı narenciye baharat karışımımız sayesinde yüksek oranda protein ve olağanüstü bir tada sahiptir.
Protein hedeflerime ulaştığımdan emin olmak için tüm yaz boyunca elimde biraz bulunduruyorum. Bir salatanın üzerine atın, parçalayarak sarmak için ya da yanında kavrulmuş sebzelerle afiyetle yiyin! Merhaba, yeni yaz favorisi! Karartılmış tavuk, etin koyu siyah renginin, kuru ısıda tereyağı ve baharatlarla pişirilmesiyle verildiği klasik bir Cajun yemeğidir. Tarifimiz orijinaline saygı duruşunda bulunurken taze limon suyu ve lezzetinden narenciye aroması ekler.
Elinizde varsa limon da kullanabilirsiniz! Bu kararmış tavuğu tatlandırmak için kimyon, tatlı ve füme kırmızı biber, kırmızı biber, sarımsak tozu, soğan tozu ve karabiberin klasik tatlarını harmanladık. Daha sonra taze, yazlık bir görünüm için limon suyu ve limon kabuğu rendesi ile marine ediyoruz. Ekstra parlama için limon dilimi ile servis yapın! Bu lezzetli karartılmış tavuk, sıcak hava akşamlarında tadını çıkarmak için mükemmel, yüksek proteinli bir başlangıç ​​yemeğidir.
Yanında Kişnişli Kireç Basmati Pirinci, Baharatlı Kömür Mısırlı Kavrulmuş Brüksel Lahanası, Kolay Sarımsak ve Limonlu Yeşil Fasulye, Hızlı ve Kolay Kavrulmuş Sebzeli Kebaplar ve hatta Salata tariflerimizden biri. Mükemmel, sıcak hava menü planını oluşturmak için bu tavuğu diğer Yaz Yemeği Tariflerimizden bazılarıyla karıştırıp eşleştirin! Bu akşam yemeği için bu lezzetli karartılmış tavuğu pişirin! Bir yemek kaşığı tereyağını eriterek başlayın. Ardından limon suyu, limon kabuğu rendesi ve tüm baharatlarla karıştırın.
Tavuk göğüs filetolarını baharat karışımına bulayın, örtün ve buzdolabında en az yarım saat marine edin. Ardından, diğer yemek kaşığı tereyağını orta-yüksek ateşte bir dökme demir tavaya koyun. Tavuğu ekleyin ve yaklaşık 8 dakika ya da her tarafı iyice pişip kararana kadar pişirin.
Tavuğu ocaktan alın ve dilimlemeden önce 5 ila 10 dakika dinlenmeye bırakın. Ardından, bu lezzetli karartılmış tavuğu istediğiniz tarafla servis edin! Oh, ve taze bir limon dilimi ile süslemeyi unutmayın! Zevk almak! 1 oydan 5 1 pound tavuk göğsü 4 fileto, kemiksiz, derisiz 2 yemek kaşığı tereyağı tuzsuz, bölünmüş 1 yemek kaşığı limon suyu 1/2 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 1/2 çay kaşığı kimyon 1/2 çay kaşığı kırmızı biber 1/4 çay kaşığı füme kırmızı biber 1/4 çay kaşığı biber tozu 1/4 çay kaşığı soğan tozu 1/4 çay kaşığı sarımsak tozu 1/4 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı kekik 1 adet kireç 1 yemek kaşığı tereyağını eritin, ardından limon suyu, lezzet ve baharatlarla karıştırın. Tavuk göğüs filetolarını baharat karışımıyla kaplayın ve yaklaşık yarım saat marine edin.
Diğer yemek kaşığı tereyağını orta-yüksek ateşte bir dökme demir tavaya ekleyin. Tavuğu ekleyin ve yaklaşık 8 dakika veya tamamen pişene ve her iki tarafı da güzel ve karanlık olana kadar pişirin. Ateşten alın, 5-10 dakika dinlendirin ve dilimleyin.
Her bir filetoyu limon dilimi ile servis edin ve afiyet olsun! p 1 tavuk göğsü | p 186 kkal | p 2 gr | 24 gr | 9 gr | p 4 gr | 1 gr | p 2 gr | 1 gr | p 88 mg | 185 mg | p 457 mg | 1 gr | 1 gr | p 452 IU | p 5 mg | 15 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 5 Anahtar Kelimeler Yüksek Protein Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Hızlı ve sağlıklı bir tarifi asla kaçırmamak için Pinterest'e gitmeyi ve bizi takip etmeyi unutmayın! En yeni tariflerin doğrudan gelen kutunuza ulaşması için günlük e-Bültenimize de abone olabilirsiniz.

Yorumlar