Sade ve Zarif Yumurtalarımızı Sağlıklı Bir Bükümle Lorraine Yapın



Bir sonraki brunch'ınız için ne yapacağınızdan emin değil misiniz? Basit ve zarif bir klasik olan yumurta lorraine için harika tarifimizi deneyin. Arkadaşlarınız, aileniz veya özel biri için yemek yapıyor olsanız da, bu iki kişilik yemek sizi hayal kırıklığına uğratmayacak! Bu düşük karbonhidratlı, yüksek proteinli yemek, doyurucu lezzetine ek olarak, yüksek kalorili kahvaltı seçeneklerine mükemmel bir alternatiftir. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorsanız mutlaka denemeniz gereken bir tarif.
Yumurta Lorraine, peynir ve etin (genellikle jambon, sosis veya domuz pastırması) üzerine pişmiş yumurta ve üstüne krema serpilmiş geleneksel bir İngiliz yemeğidir. Tarihsel olarak, bu yemek kesinlikle sadece öğle yemeğinde ordövr olarak servis edilirdi - ancak, artık abartılı yemekler içeren bir zamanda yaşamadığımız için (en azından her zaman), bu klasiği değiştirdik. mükemmel bir kahvaltı, brunch ve hatta basit bir öğle yemeği. Genellikle sosisle yapılsa da, sağlıklı bir eklenmiş sebzeler ve Kanada Bacon eklerken temel bilgilere bağlı kaldık.
Bu tarifte Kanada pastırması kullandık çünkü normal domuz pastırması veya sosisle karşılaştırıldığında, çalışması daha kolay ve doymuş yağ oranı daha düşük. Kanada pastırması, domuz filetosundan veya domuzun arkasından alınan daha yağsız bir domuz eti kesimidir. Aslında Toronto'dan geldiği için Kanada pastırması deniyor.
Pastırmadan çok jambona benzer bir tada sahip ama bizce bu yemek için mükemmel! Bununla birlikte, elinizde başka bir şey varsa veya sadece farklı bir tadı tercih ediyorsanız kesinlikle değiştirebilirsiniz. Bu durumda dilimlenmiş jambon, domuz pastırması, hindi pastırması ve hatta kahvaltılık sosis kullanın. Seçim senin! Bir dahaki misafirinizde bu hassas ve etkileyici yumurtalı yemeği yapın.
Sabahları garantili bir zevk olacak! İdeal olarak, bu yemeği grenli kızarmış ekmekle servis edeceksiniz (en sevdiğim ekşi maya), böylece sarısına batırabilirsiniz. Ayrıca her porsiyonu ayrı tepsilere bölerek herkesin kendi yemeğini yemesini sağlayabilirsiniz. Sadece pişirme süresini izlemeniz ve yumurtanın dibe yapışmadığından emin olmanız gerekecek.
Ispanak ve kabakları mikrodalgada 1-2 dakika veya yumuşayana kadar buharda pişirmeye başlayın. Bu arada, fırını önceden 350° Farenheit'e ısıtın ve 6 inçlik sığ bir pişirme kabını zeytinyağıyla yağlayın. Kanada pastırmasını tabağın üzerine eşit şekilde yayın, buğulanmış sebzeleri pastırmanın üzerine yayın ve ardından çedar peyniri serpin.
Peynirin üzerine yumurtaları kırın, üstte yumurta akı tabakası oluştururken sarısını delinmemeye dikkat edin. . Ekşi krema, tuz ve karabiberi birlikte çırpın, ardından sarıları çevrelemek için yumurtaların üzerine küçük parçalar bırakın. Üzerini açık bırakın ve yaklaşık 30 dakika ya da yumurtalar sertleşip beyazlar sütlü görünene kadar pişirin.
Sarılar parlak ve akıcı olmalıdır. Taze soğan ile doldurun ve tadını çıkarın! Daha doyurucu bir kahvaltıya mı ihtiyacınız var? Avrupa tarzı tutun ve Süt Ürünleri İçermeyen Kreplerimizi de yaparak sabah yemeğinize biraz tatlılık katın. Henüz derecelendirme yok 1/2 su bardağı doğranmış ıspanak 1/2 su bardağı dilimlenmiş kabak Yağlamak için 1/2 yemek kaşığı zeytinyağı 4 dilim Kanada pastırması 1/4 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri 4 yumurta 2 yemek kaşığı hafif ekşi krema Tuz ve karabiber 2 yemek kaşığı doğranmış kişniş Ispanağı ve kabakları mikrodalgada 1-2 dakika veya yumuşayana kadar buğulayın.
Fırını 350°'ye ısıtın. 6 inçlik sığ bir pişirme kabını zeytinyağıyla yağlayın. Kanada pastırmasını tabağın üzerine eşit şekilde yayın, buğulanmış sebzeleri pastırmanın üzerine yayın ve ardından üzerine kaşar peyniri serpin.
Yumurtaları peynirin üzerine kırın, sarısını delmeyecek şekilde üstte yumurta beyazı tabakası oluşturun. Ekşi krema, tuz ve karabiberi birlikte çırpın, ardından sarıları çevrelemek için yumurtaların üzerine küçük parçalar bırakın. Üzerini açık bırakın ve yaklaşık 30 dakika ya da yumurtalar sertleşene ve beyaz süt gibi görünene kadar pişirin.
Sarılar hala parlak olmalı ve delindiğinde akmalıdır. Taze soğan ile doldurun ve tadını çıkarın! p 0,5 fırın tepsisi | p 329 kkal | p 4 gr | 27 gr | 22 gr | 8 gr | 3 gr | 9 gr | 1 gr | p 375 mg | p746 mg | p 496 mg | 1 gr | 1 gr | p1481 İÜ | 9 mg | p 189 mg | p 2 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 10 Anahtar Kelimeler Glutensiz, Yüksek Protein, Düşük Karbonhidrat Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu klasik kahvaltı tarifi isabetli mi oldu? Aşağıdaki yorumlarda bize bildirin! Bu yumurtalı lordan hoşlandıysanız, şunu da denemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz: Ayrıca, Facebook sayfamıza göz atabilir, Pinterest'te bizi takip edebilir veya daha lezzetli yemekler için eBültenimize abone olabilirsiniz!.

Yorumlar