Meyveli Dondurulmuş Yoğurt, Sıcak Bir Hava Gününde Keyfini Çıkarır



Bu tatlı, 5 bileşenli dondurmayla serinleyin. Yapması kolay, sağlıklı, lezzetli ve renkli - bu meyveli donmuş yoğurt patlamalarında başka ne isteyebilirsiniz? Taze ve donmuş meyveler ve az yağlı vanilyalı Yunan yoğurdu ile yapılan siz, çocuklarınız ve arkadaşlarınız bu sıcak yaz öğleden sonralarına bayılacaksınız. Dondurucuda karışık dondurulmuş meyveler yoksa endişelenmeyin - elinizdeki herhangi bir meyve olur! Papaya, portakal veya şeftali de harika, ferahlatıcı meyveli donmuş yoğurt patlamaları yapar.
Şahsen, yeniden kullanılabilir buzlu çubukları kullanmayı tercih ederim. Bence daha güzeller, çocuklar için tutması daha kolay ve onları çok sık yaptığım için bana da biraz para kazandırıyorlar. Bununla birlikte, her zaman klasik ahşap dondurma çubuğuyla gidebilirsiniz.
Bu seçenek biraz daha nostaljiktir ve buzlu şekere daha özgün bir görünüm ve his verir. Ayrıca, meyveli donmuş yoğurdunuzu istediğiniz yerde yiyebilir ve tahta çubuğu çöpe atabilirsiniz. Tamamen size kalmış! Ardından, doğru tatlandırıcıyı isteyeceksiniz.
Onları beyaz şeker, bal ve agav ile yaptım. İkisinden biri gayet iyi yapacak. Ancak bal, doğal, daha az işlenmiş bir tatlandırıcıdır ve bu nedenle daha sağlıklıdır.
Böğürtlenlerden ve Yunan yoğurdunun acılığını gizlemek için altı dondurmanın tümü için yalnızca bir çorba kaşığı bal gerekir. Yoğurt söz konusu olduğunda, aromalı az yağlı Yunan yoğurdu favorim. Vanilya ile gitmek zorunda değilsin - bu sadece benim kişisel zevkim.
Yaban mersini veya ballı Yunan yoğurdu da bu tarifle iyi gider. Ayrıca az yağlı Yunan yoğurdu veya hatta Yunan yoğurdu olması gerekmez. Normal aromalı yoğurt da harika bir tada sahip olur, ancak daha tatlı olacaklar ve daha fazla kaloriye sahip olacaklar.
Meyveli donmuş yoğurt popları için bir Google araması yaptıysanız, batik girdap görünümüne sahip popları görmüş olabilirsiniz. Pop'larınızın gerçekten öne çıkmasını ve etkilemesini istiyorsanız, bu görünüme ulaşmak o kadar da zor değil. Karışımın tamamen karışmadığından emin olmak için meyveleri ve beyaz Yunan yoğurdu hafifçe karıştırın.
Bu, havalı görünen bir buzlu şeker oluşturacak ve ayrıca biraz daha büyük böğürtlen parçaları bırakacaktır. Sonra, sadece dökün, dondurun ve tadını çıkarın! YUM. Yunan yoğurdu eklendiğinde, bu poplar harika bir sağlıklı protein kaynağıdır.
Sadece bir porsiyon az yağlı Yunan yoğurdu 12 ila 17 gram protein içerebilir. Laktoz intoleransı olanlar için Yunan yoğurdu sindirimi daha kolay olabilir. Ayrıca, bağırsaktaki sağlıklı bakterileri desteklemek için probiyotiklerle doludur.
Ve B-12 Vitamini hakkında unutma! Yunan yoğurdu, vücudunuzun sağlıklı beyin fonksiyonu ve kırmızı kan hücrelerinin oluşması için ihtiyaç duyduğu B-12 Vitamini ile doludur. Vejetaryen okuyucularımız için Yunan yoğurdu, diyetinize daha fazla B-12 Vitamini eklemek için etsiz mükemmel bir alternatiftir. Henüz derecelendirme yok 2 su bardağı dondurulmuş karışık çilek bölünmüş 2 1/2 su bardağı az yağlı vanilyalı Yunan Yoğurt 1 yemek kaşığı bal 1 muz 3 yemek kaşığı su Bir karıştırıcıda 1 su bardağı karışık çilek, yoğurt, bal, muz ve suyu birleştirin.
Orta boy bir kaseye dökün ve donmuş meyvelerin geri kalanını hafifçe karıştırın. Buzlu şeker kalıplarına veya uzun bardaklara dökün ve ortasına bir buzlu şeker çubuğu yerleştirin. Dondurucuda katılaşana kadar yaklaşık 4 saat soğutun.
p 1 dondurma | p 130 kkal | 26 gr | 8 gr | 1 gr | 1 gr | p 3 mg | 30 mg | 185 mg | p 2 gr | 21 gr | s 36 IU | p 3 mg | p 6 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 6 Anahtar Kelimeler Çocuk Dostu, Hızlı ve Kolay Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Meyveli donmuş yoğurtlarımızı siz mi yaptınız? Onlar hakkında ne düşündün? Yorum bölümünde bize bildirin! Bu tatlı ve ferahlatıcı ikramdan hoşlandıysanız, şunları da denemek isteyebilirsiniz: Daha lezzetli tarifler mi arıyorsunuz? E-Bültenimize abone olmayı ve hiçbir şeyi kaçırmamak için bizi Facebook, Pinterest veya Instagram'da takip etmeyi unutmayın..

Yorumlar