Kavrulmuş Sebze Salatamız Lezzetli ve Besleyici!



Bu, günlük sebze porsiyonunuzu almanın en lezzetli yolu! Çıtır, cevizli ve lezzetli, hepsi bu sağlıklı kavrulmuş sebze salatasını tanımlar. Harika besleyici malzemelerle dolu bu lifli, sebze dolu yemek bir zevkten başka bir şey değil! Sadece lezzetler harika değil, farklı dokular da birbirini mükemmel şekilde tamamlıyor! Bu salatayı hafif ve sağlıklı bir ana yemek olarak atın ya da en sevdiğiniz proteinin yanında servis edin. Bu yemeğe çeşitli, antioksidan bakımından zengin sebzeler ekledik ve hepsini bir araya getirmek çok kolay! Tatlı patates mükemmel miktarda lif, A vitamini ve potasyum sunarken, brüksel lahanası ve brokoli biraz zümrüt yeşili tonlar ve K vitamini ekler.
Daha fazla lezzet ve ekstra antioksidan için aromatik kırmızı soğanı bile ekledik. Henüz söyleyemediyseniz, bu sizin normal “marul soslu” salatanız değil. Bu salata, çıtır kavrulmuş sebzeler, güneşte kurutulmuş domatesler, kavrulmuş dilimlenmiş bademler ve taze beyaz peynir gibi lezzetli malzemelerle doludur.
Bu, tonlarca lezzet, doku ve omega-3'ler, protein ve antioksidanlar gibi harika faydalar anlamına gelir. Bu salatayı sadece yapmak çok kolay değil, aynı zamanda öğle yemeği için toplayıp yanınıza almanız da çok kolay! Gün boyunca size yardımcı olacak ve sizi tok tutacak harika, enerji artırıcı bir tarif. Servis etmeye hazır olana kadar bu salatayı sosla doldurmayı beklemeyi unutmayın.
Bu şekilde marulun fazla ıslanmasını önleyebilirsiniz. Sulu sebzeleri kimse sevmez. Bu salatayı sadece 3 kolay adımda yapın! Önce tatlı patates, brüksel lahanası, brokoli ve kırmızı soğanı zeytinyağına atın ve 425 derece Fahrenheit'te 20 ila 25 dakika kızartın.
Kavrulmuş sebzeleri bir roka yatağının yanı sıra kinoayı da yerleştirin. , badem, güneşte kurutulmuş domates, taze beyaz peynir ve maydanozu toplayın. Daha sonra sos malzemelerini mutfak robotunda pürüzsüz olana kadar karıştırın ve üzerine gezdirin. Bir şans daha verin ve 3 güne kadar keyfini çıkarın! Ekstra portein ve doyuruculuk için biraz ızgara tavuk veya hatta biraz biftek eklemekten çekinmeyin! Bu lezzetli kavrulmuş sebze salatasını yaparsanız, onun hakkında ne düşündüğünüzü duymayı çok isteriz! Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin.
Henüz derecelendirme yok 1 yemek kaşığı zeytinyağı 2 tatlı patates doğranmış 2 su bardağı brüksel lahanası dörde bölünmüş 2 su bardağı brokoli 1 kırmızı soğan dörde bölünmüş 4 su bardağı roka 1 su bardağı pişmiş kinoa 1/4 su bardağı kavrulmuş badem 1/2 su bardağı doğranmış yağda kurutulmuş domates 1/2 bardak taze beyaz peynir ufalanmış 1/2 su bardağı kıyılmış maydanoz Vinaigrette 2 yemek kaşığı yağda güneşte kurutulmuş domates 3 yemek kaşığı doğranmış yeşil soğan 2 yemek kaşığı maydanoz 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı kırmızı şarap sirkesi Tatlı patates, brüksel lahanası, brokoli ve kırmızı soğanı zeytinyağına atıp 425 derecede 20-25 dakika kavurun. Kavrulmuş sebzeleri bir roka yatağının yanı sıra kinoa, badem, güneşte kurutulmuş domates, taze beyaz peynir ve maydanozu yerleştirin ve birlikte atın. Pansuman malzemelerini bir mutfak robotunda pürüzsüz olana kadar karıştırın ve üzerlerine gezdirin.
p 2 bardak | p 425 kkal | 52 gr | 14 gr | 21 gr | p 4 gr | 3 gr | 12 gr | 10 mg | p 328 mg | 1334 mg | 11 gr | 10 gr | p 18241 İÜ | 121 mg | p 164 mg | p 4 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 14 Anahtar kelimeler vejetaryen Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu besleyici tarifi beğendiniz mi? Bir sonraki öğle yemeğiniz için doyurucu vejetaryen salatalarımıza göz atın: Daha da sağlıklı tarifler için bizi Facebook'ta beğenmeyi ve Pinterest'te bizi takip etmeyi unutmayın. Ayrıca, doğrudan gelen kutunuza gönderilen sağlıklı beslenme ipuçlarını, tarifleri ve egzersiz programlarını almak için günlük e-Bültenimize abone olabilirsiniz!.

Yorumlar