Restoran Kalitesinde Sac Tava Biftek Fajitaları Kendi Mutfağınızda Yapıldı



Lezzetli ve besleyici, restoran kalitesinde bir yemek için 30 dakika! Hepimizin çok yoğun programlarımız olduğu için sac tava yemekleri bu günlerde giderek daha popüler hale geldi! Basit akşam yemekleri bir zorunluluktur - özellikle hafta içi geceleri. Ama bu sadece başka bir sac tava tarifi değil. Sac tava biftek fajitalarımız, kesinlikle yeni bir favori haline gelecek olan ev yapımı, restoran kalitesinde bir yemektir.
Hazırlanması son derece basit, harika lezzetlerle dolu ve kolay temizlenebilir! Onları bu gece yaparak kendinize biraz zaman ve stres kazandırın! Bütün bir yemeği tek bir tavada pişirmenin bariz rahatlığının yanı sıra, sac tava yemeklerinin bu kadar harika olmasının birkaç nedeni var. Bunu zaten biliyor olabilirsiniz, ancak diğer birçok pişirme tekniğinden farklı olarak, tabak tava yemekleri, sonuçlarını elde etmek için fırınınızı daha yüksek bir sıcaklıkta kullanır. Fırında kavrulmuş yemekler, daha eşit pişirme için ısının malzemeleri çevrelemesine izin verme avantajına sahiptir.
Ek olarak, daha yüksek sıcaklıkta kavurma karamelleşmeye yol açarak doğal bir tatlılığın gelişmesine izin verir. Geniş yüzey alanı ve alçak kenarlı olması nedeniyle sac tavalar bu tür yemek pişirmek için idealdir. Büyük bir kızartma yerine dilimlenmiş etimiz gibi malzemeler daha küçük kesildiğinde yemek çabuk pişecektir.
Üstün sonuçlar verecek birkaç unsur vardır. İlk olarak, yüksek kaliteli bir tavaya yatırım yapmaya değer. Ticari sınıf bir yarım sayfalık tepsi (13"x18" boyutunda) bulun.
Ağır hizmet tipi yapısı yalnızca daha iyi bir yemek yapmakla kalmaz, aynı zamanda mağaza markalı ortalama çerez sayfanızdan daha uzun süre dayanır. Ayrıca benzer pişirme sürelerine sahip malzemeler kullanmak isteyeceksiniz ve bunları bundan yararlanmak için hazırladığınızdan emin olun. Sac Tava Biftek Fajitalarımız, ince dilimlenmiş dana filetosu ile yine dilimlenmiş biber ve soğanı birleştirir.
Malzemelerinizi daha yüksek bir ısıda kavurduğunuz için, bu sürece yardımcı olması için biraz yağa ihtiyacınız olacak. Ancak kavurma, doğal lezzetleri ortaya çıkarır ve ihtiyacınız olan yağ miktarı oldukça azdır. Bizim durumumuzda, zeytinyağı hile yapıyor ama aynı zamanda başka bir amacı daha var - eklediğimiz nefis baharatların sebzelerimize ve etimize yapışmasına izin vermek! Ve işte son nokta: Çeşnileriniz ve lezzetleriniz konusunda cömert olun.
Birçok fajita tarifinin aksine eti önceden marine etmiyorsunuz, bu nedenle iddialı lezzetler ekleyerek kavurma işlemine işini yapması için yeterince ekstra fermuar verin. Bu durumda, tipik olarak bordür yemeklerinin güneyinde bulunan baharatları ve aromaları kullandık. Yemeğimiz, orada durmak zorunda kalmadan Fajita'dan bekleyeceğiniz tüm lezzetleri gerektirir ve yemeği tamamlamak için birden fazla malzemeyi aşamalı olarak "karıştırın": Tek bir biber veya soğan türüyle sınırlı olmadığınızı unutmayın; kırmızı, sarı ve yeşil biberleri karıştırabilirsiniz veya sarı veya tatlı soğan yerine kırmızı soğan kullanın.
Bu baharatta adı geçen baharatları bildiğimiz halde Tarif işe yarayacak, ayrıca kendi lezzet katlamalarınızı ekleyerek deneyebilirsiniz. Örneğin, kekik ekleyin (ooh, Meksika Kekik bir şeydir!), biber tozu türlerini değiştirin (ancho veya chipotle bazlı) veya hatta ısı seviyenize uyacak şekilde acıyı artırın (veya azaltın). Ama temel bilgiler burada: etlerinizi ve sebzelerinizi hazırlayın, yağa atın, baharatları ekleyin, bütün enchiladayı (amaçlanan!) fırına atın ve birkaç dakika sonra akşam yemeğiniz var! Dilerseniz fajitalarınızı ısıtılmış mısır veya un ekmeği, biraz ekşi krema veya salsa, belki biraz guacamole ve belki bir tutam taze limon veya doğranmış kişniş gibi tüm tipik süslemelerle servis edebilirsiniz.
Herhangi bir şekilde. onları sunuyorsunuz, hızlılar, kullanışlılar ve oh, çok muy bueno! Henüz derecelendirme yok 1 pound ince dilimlenmiş sığır filetosu 3 adet doğranmış sivri biber 1 sarı soğan dilimlenmiş 2 yemek kaşığı zeytinyağı ¼ çay kaşığı öğütülmüş karabiber ¼ çay kaşığı acı biber 1 çay kaşığı sarımsak tozu 1 çay kaşığı füme kırmızı biber 2 çay kaşığı pul biber ½ çay kaşığı kimyon 1 çay kaşığı koşer tuzu Fırını 400F'ye ısıtın. Pişirme spreyi ile bir fırın tepsisine püskürtün. Dilimlenmiş sığır filetosu, dolmalık biber ve soğanları fırın tepsisine yerleştirin.
Ardından üzerlerine zeytinyağı gezdirin ve kaplayacak şekilde fırlatın. Kalan malzemeleri (baharat) küçük bir kaseye koyun ve birleştirmek için karıştırın. Bu baharat karışımını sığır filetosu, dolmalık biber ve soğanın üzerine serpin ve kaplayacak şekilde fırlatın.
15-20 dakika veya biftek istediğiniz gibi pişene kadar pişirin. Fajitaları istediğiniz tortillada dilediğiniz ekstra sos ile servis edin! p 4 porsiyon | p 262 kkal | 10 gr | 26 gr | 13 gr | 3 gr | p 69 mg | p 668 mg | p 665 mg | 3 gr | p 5 gr | s 3394 İÜ | p 116 mg | 53 mg | p 3 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 7 Anahtar Kelimeler Yüksek Protein, Düşük Karbonhidrat Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu sac tava biftek fajitalarından hoşlanıyorsanız, şunu da denemek isteyebilirsiniz: Daha lezzetli tarifler için bizi Facebook ve Pinterest'te takip etmeyi unutmayın. En son makalelerin doğrudan gelen kutunuza ulaşması için e-Bültenimize de abone olabilirsiniz!.

Yorumlar