Pekan Kabuklu Tavuğumuz, Yemek Zamanına Heyecanlı Bir Tat ve Doku Katıyor



Sağlıklı bir cevizli kabuk, yağsız, yumuşak tavuğu çevreler. Akşam yemeği için denemek için yeni bir şey mi arıyorsunuz? Normal akşam rutininizi değiştirmek için cevizli tavuğumuza göz atın! Bu cevizli, yüksek proteinli ve omega-3 bakımından zengin tarif, harika, doyurucu bir yemek yapmak için kavrulmuş sebzeler ve basit tahıllarla mükemmel bir uyum sağlar. Tadı ve dokusuna bayılacaksınız.
Süper sağlıklı bir seçim olsa da, sade tavuk göğsü, özellikle de favorilerinizden biri haline geldiyse, genellikle yumuşak ve sıkıcı olabilir. Tabağınıza yeni tatlar ve dokular eklemek için sağlıklı ve benzersiz, cevizli kabuklu bir tavuk yemeği hazırladık. Tavada Kızarmış Yeşil Fasulye ve Turp, Kolay Sote Edilmiş Yeşiller, Tatlı Patates Kızartması ve hatta Sağlıklı Kavrulmuş Ezilmiş Patateslerimizin yanında deneyin.
Salatada da harika oluyor. Bu cevizli kabuklu tavuğun tadını çıkarmanın en sevdiğim yolu, onu yeşil yapraklı bir yatakta servis etmektir. Sonra doğranmış incir, ince dilimlenmiş armut, gorgonzola parçaları ve biraz ezilmiş ceviz şekeri ekliyorum.
İncir salata sosu veya balzamik sos ile bitirin ve ağzınızı sulandıran bir yemeğiniz olsun! Bu yemekteki cevizli kabuk, doğranmış cevizler, biberiye, tuz ve biber, yumurta ve Dijon hardalı gibi lezzetli ve tuzlu bütün malzemelerden yapılır. Evet, doğru okudun! Bu tarif düşük karbonhidratlı ve glütensiz! Bu yemek sadece özel diyetleri olanlar için mükemmel olmakla kalmaz, aynı zamanda omega-3 yağ asitleri ile doludur. Bu besin pekan cevizinde bulunur ve kardiyovasküler fonksiyonun yanı sıra cilt ve saç sağlığı için faydalıdır.
Ve elbette, bu cevizli kabuklu tavukla da bol miktarda protein alacaksınız! Bu cevizli tavuğu 30 dakikadan daha kısa sürede pişirin! Fırınınızı 400 derece Fahrenheit'e önceden ısıtarak ve kenarlı bir fırın tepsisini veya fırın tepsisini parşömen kağıdıyla kaplayarak başlayın. Sığ bir tabakta veya tabakta doğranmış cevizleri, biberiyeyi, tuzu ve biberi birleştirin. Ayrı bir tabakta veya tabakta 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı hardalı çırpın.
Ardından, her iki tarafı kıyılmış cevizlerle kaplamadan önce her bir tavuk filetosunu yumurta karışımına tamamen batırın. Yapıştığından emin olmak için cevizli kaplamayı fileto üzerine hafifçe bastırın. Üzeri kaplandıktan sonra filetoları hazırlanmış fırın tepsisine veya tabağına yerleştirin ve tamamen pişene kadar pişirin.
Tavuk 165 derece Fahrenheit'lik bir iç sıcaklığa ulaştığında (yaklaşık 15-20 dakika) servise hazır olacaktır! Henüz derecelendirme yok 2/3 su bardağı kıyılmış ceviz 2 çay kaşığı biberiye kurutulmuş 1/4 çay kaşığı deniz tuzu 1/4 çay kaşığı karabiber 2 yumurta 1 yemek kaşığı Dijon hardalı 16 ons tavuk göğsü 4 kemiksiz, derisiz, fileto Fırını önceden 400 derece Fahrenheit'e ısıtın ve bir fırın tepsisini veya tabağını parşömen kağıdı veya folyo ile hizalayın. Sığ bir tabakta veya tabakta doğranmış cevizleri, biberiyeyi, tuzu ve biberi birleştirin. Ayrı bir tabak veya tabakta 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı hardalı çırpın.
Her bir tavuk filetoyu önce tamamen kaplayacak şekilde yumurta karışımına, ardından cevizlere batırın. Yapıştığından emin olmak için cevizli kaplamayı fileto üzerine hafifçe bastırın. Üzeri kaplandıktan sonra filetoları hazırlanmış fırın tepsisine veya tabağına yerleştirin ve yaklaşık 15-20 dakika (veya iç sıcaklık 165 derece Fahrenheit'e ulaşana kadar) pişirin.
p 1 fileto | p 278 kkal | 3 gr | 29 gr | 17 gr | p 2 gr | p 4 gr | 9 gr | 1 gr | 154 mg | p 351 mg | p 525 mg | p 2 gr | 1 gr | s 167 IU | p 2 mg | 33 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 6 Anahtar Kelimeler Yüksek Protein, Düşük Karbonhidrat Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu cevizli kabuklu tavuk tarifini beğendiniz mi? Bu diğer benzersiz mezeleri de denemek isteyebilirsiniz: Bu yemek hakkındaki düşüncelerinizi aşağıdaki yorum bölümünde bizimle paylaşmayı unutmayın! Daha da lezzetli tarifler ister misiniz? Facebook ve Pinterest'e gidin ve bizi takip edin, böylece yeni, besleyici bir yemeği asla kaçırmazsınız! En yeni ve en iyi makaleleri doğrudan gelen kutunuza almak için e-Bültenimize abone olun.

Yorumlar