Bu nefis hafif muamele, tatlıya düşkünlüğünüzü tatmin edecek! Cupcakes bugünlerde çok revaçta, sadece çocuklar için değil, biz yetişkinler için de (kimin kalbi hala çocuk değil, değil mi?) yapışkan, şekerli tepesi ile taban. Oldukça sağlıklı değil ve sadece marjinal lezzetli. Ya o sıradan keki geliştirip sizin için daha iyi hale getirebilsek, aynı zamanda tadı harika olsa? şüpheci misin? Pekala, bizim kolay ahududulu keklerimiz bunu kanıtlayacak! Her şeyden önce, ilk bileşen olan unu seviyelendiriyoruz.
Geleneksel ağartılmış beyaz çok amaçlı un yerine beyaz tam buğday unu kullanacağız. Evet, bu bir şey. Bu küçük bir fark, ancak tam buğday unu, normal çok amaçlı undan daha fazla besin ve lif içeriyor.
Oradan, ona biraz tuz ekleyeceğiz (mayalama için önemli) — varsa ince deniz tuzu kullanın daha sağlıklı iyilik için. Kabartma tozu da kullanacağız. Şu ana kadar devrim niteliğinde bir şey yok ama her şey birbirini tamamlıyor, göreceksiniz.
Bu noktada işlenmiş ŞEKER eksikliğini fark ediyor olabilirsiniz! Hayır üzgünüm. Bunların hiçbiri burada değil. Ama tatlı faktörü gözden kaçırmayacağız, sana söz veriyorum.
Şimdi ıslak malzemelerimize geçelim. Yumurtalar, tabii ki biraz süt ve yağımız için sağlıklı hindistancevizi yağı. Şimdi, şu tatlı faktör hakkında: Elma püresinden elde edilen doğal şekerle birlikte ıslak karışımımızda kullanacağımız akçaağaç şurubundan bolca alacaksınız.
Şimdi, bir damla vanilya özü ekleyin (ve Vanilyada ucuza gidin. Gerçek olanı kullanın - gerçekten bir fark yaratır!) Son adımımız cupcake karışımımıza biraz taze ahududu eklemek olacak. Bu meyveler ayrıca bir tazelik ve çok sevdiğimiz o çiçeksi, meyvemsilik katacak! Şimdi kağıt kek bardaklarınızı doldurmaya ve bu küçük dostları pişirmeye hazır olun! Cupcake'imizin "kek" kısmı pişerken, hepimizin çok sevdiği kremaya geçelim.
Sanırım kekimizin gerçekten parladığı yer burası. Tipik bir "yağlı ve pudra şekeri" karışımı yerine, kendimizinkini yapacağız. İnan bana…çok kolay.
Ve buna değer! Biraz ahududu püresi ile başlayarak meyve aromasını güçlendireceğiz. Bunları işlendikten sonra bir kenara koyun ve tereyağına başlayın. Tereyağının yumuşak olması ve iyice çırpılabilmesi için oda sıcaklığında olması gerekir.
El veya ayaklı bir mikser kullanarak tereyağını köpürene kadar çırpın. Güzel ve hafif olduğunda, pudra şekerini süzülmüş ahududu karışımınızla birlikte kaseye ekleyin. Kıvam alana kadar çırpın.
Eğer kıvamı biraz koyu görünüyorsa biraz sütle inceltin. Sütünüzü bir seferde yarım yemek kaşığı eklemek en iyisidir, böylece çok cıvık olmaz. Tamam, kabul et….
kek kek yapmanın en iyi yanı bu. Onları dondurmak! Burada seçenekleriniz var. Kremayı soğumuş kek tabanlarına daldırıp döndürebilir veya yıldız uçlu bir pasta poşeti kullanarak kremayı üzerlerine sıkabilirsiniz (veya en sevdiğinizi kullanın!).
Her iki şekilde de lezzetli, taze ve harika olacaklar. Gerçekten fazladan bir mil gitmek istiyorsanız, her kekin üstüne taze ahududu koyun. Onlara nasıl hizmet ederseniz edin, o bakkal versiyonlarını bir daha asla satın almayacağınıza bahse girerim! Ne düşünüyorsun? Bunu denemeniz için size ilham verdik mi? Varsa, yorumlar bölümünde sizin için nasıl sonuçlandığını bize bildirin.
Geri bildirimleri her zaman SEVİYORUZ! Henüz derecelendirme yok Cupcakes için 1 3/4 su bardağı beyaz tam buğday unu 2 çay kaşığı kabartma tozu bir tutam tuz 2 yumurta oda sıcaklığı 1 su bardağı süt 1/2 su bardağı akçaağaç şurubu 1/3 fincan hindistancevizi yağı eritilmiş 1/3 su bardağı elma sosu 1 çay kaşığı vanilya özü 1 su bardağı doğranmış ahududu Buzlanma için 1/2 su bardağı tereyağı, yumuşatılmış 1 1/2 su bardağı pudra şekeri 1/2 su bardağı ahududu 2 yemek kaşığı süt Fırını 350F'ye ısıtın. Büyük bir kapta beyaz tam buğday unu, kabartma tozu ve tuzu çırpın. Başka bir kapta yumurta, süt, akçaağaç şurubu, hindistancevizi yağı, elma püresi ve vanilya özünü çırpın.
Islak malzemeleri kuru malzemelerin içine dökün ve birleşene kadar karıştırın. Sonra doğranmış ahududuları karıştırın. Muffin kalıbına kağıt pişirme kapları yerleştirin ve her bir bardağa yaklaşık 1/3 fincan hamur dökün.
15 dakika ya da kekin ortasına batırdığınız bir kürdan temiz çıkana kadar pişirin. Cupcakeleri soğuması için bir rafa koyun. Kremayı yapmak için, ahududuları bir daldırma blenderi veya mutfak robotu kullanarak püre haline getirin.
Ahududuları bir süzgeç kullanarak süzün. Ahududu suyunu bir kenara koyun. Tereyağını geniş bir kaba koyun ve kabarık olana kadar el mikseri ile çırpın.
Ardından pudra şekeri ve ahududu suyunu karıştırın. Buzlanma çok kalınsa, bir seferde 1 yemek kaşığı süt ekleyin. Donmaya hazır olduğunuzda, sıkma poşetini ucuyla doldurun ve kremayı keklerin üzerine sıkın.
p 1 kek | p 309 kkal | 40 gr | p 4 gr | 16 gr | 11 gr | 1 gr | 3 gr | 1 gr | 50 mg | p 90 mg | p 186 mg | 3 gr | 25 gr | p 318 İÜ | p 4 mg | p 90 mg | 1 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 15 Anahtar Kelimeler Çocuk Dostu Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu lezzetli ve nefis kolay ahududulu kekleri sevdiyseniz, şunu da denemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz: Daha lezzetli tarifler için Facebook sayfamızı beğenmeyi ve Pinterest'te bizi takip etmeyi unutmayın. Doğrudan gelen kutunuza teslim edilen en yeni ve en iyi içeriği almak için e-Bültenimize de abone olabilirsiniz..
Yorumlar
Yorum Gönder