Limon ve ricotta zaten iyi bir şekilde evleniyor, ancak üçlü yapmak için kinoa eklemek şimdiye kadarki en iyi kahvaltıyı yaratıyor! Kahvaltılık sufle tadında kinoa limonlu ricotta pankeklerimizle damak zevkinize uygun bir parti verin. Bu kremalı gözleme, kinoanın yüksek proteinli yumruğu ile tam doğru miktarda çiğneme dokusu sunar. Limon ve ricotta zaten birlikte iyi bir şekilde evleniyor, ancak üçlü yapmak için kinoa eklemek şimdiye kadarki en iyi kahvaltıyı yaratıyor.
Parlak ve neşeli, aynı zamanda sağlıklı ve doyurucu, bu kremalı krepler sizi herhangi bir kahvaltı telaşından kurtaracak sürprizi sunuyor. Hata yapmayın, ricotta sadece lazanya için değildir ve unlu mamullerdeki süzme peynirden daha iyidir. Ricotta kremsi bir doku verdiği için burada tereyağı veya yağa gerek yoktur.
Ricotta ayrıca bir tavada kızartılmış yassı sarı kek gibi tadı tipik olarak tadı olan bir şeye zenginlik katarak bir zenginlik katar. Biraz keskin olan krem peynirin aksine, ricotta pürüzsüzdür ve bu kreplere herhangi bir peynirli tat vermez. Şimdi, itiraf edeyim, ben şurup insanı değilim ve şurup yemek için krep yapmıyorum.
Aslında, iyi bir gözleme işaretim çıplak tadı güzeldir. Ricotta ile birlikte, ilave limon kabuğu rendesi bu kahvaltıyı tek başına harika bir lezzet haline getirir. Sonuçta bu, taze meyveler veya limonlu antep fıstığı gibi daha sağlıklı soslar için yer bırakır.
Bu tarif iki tür asit (elma sirkesi ve limon kabuğu rendesi) gerektirdiğinden, her iki mayaya da ihtiyacımız var. Tipik olarak, kabartma tozu, unlu mamüllerde artış yaratma işini yapar. Ancak, tarifte asit bulunduğunda kabartma tozu kullanılır.
Kabartma tozu asitliği nötralize eder, böylece düzgün bir kırıntıya sahip daha yumuşak bir ürün oluşturur. Onsuz, kauçuksu bir dokuya sahip oldukça yoğun, çiğnenebilir kreplerimiz olurdu. Ayrıca, bu mayalar tek başına asla kötü gitmeyecek gibi göründüğünden, ara sıra son kullanma tarihini kontrol ettiğinizden emin olun.
Bu, özellikle nadiren pişirenlerimiz için geçerlidir. Kinoa ve ricotta'nın varlığı nedeniyle, bu bebeklerin geleneksel flap-jack'inizden biraz daha uzun süre pişmesini istiyoruz. Hal böyle olunca, pişirirken de üzerini örtebilirseniz, mükemmel sonuçlar alacağınızdan emin olabilirsiniz.
Emin olmak için, bu sufle benzeri yaratılışın ürettiği muhallebi, çiğneme, limon aromasına bayılacaksınız. Fazladan bir dakikanız varsa ve kendinizi iyi hissediyorsanız, sarısını beyazından ayırabilir ve sarıyı ilk karışıma ekleyebilirsiniz. Krepleri pişirmeden önce, yumurta beyazını kenarda çırpın ve ardından hamura yavaşça katlayın.
İşleri kolaylaştırmak için kinoayı eklerken bunu yapabilirsiniz. Bu özel tarif için ısınızla oynayın. Orta-yüksek en iyi seçeneğiniz olmalı, ancak ocağınızı biliyorsunuz ve her brülör farklı bir hayvanmış gibi görünüyor.
Çok düşük pişirirseniz, uzun pişirme süresinin rahatsızlığını yaşarsınız. Ve tam tersine, çok yüksek pişirme, keklerinizin daha ince dış kenarlarını yakarken ortada çiğ kalmasını sağlar. Mutlu yerinizi bulun ve bu krepleri bir miktar taze limon suyu ve biraz krem şanti ile bitirin.
Kahvaltının en güzel hali! Henüz derecelendirme yok 1/4 su bardağı badem sütü 1 yemek kaşığı elma sirkesi 1 yumurta 1/2 su bardağı ricotta 1 çay kaşığı vanilya 1 yemek kaşığı hurma şurubu veya akçaağaç şurubu 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 1 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 1 su bardağı glutensiz gözleme unu 1 1/2 su bardağı pişmiş kinoa İlk dokuz malzemeyi bir karıştırıcıda karıştırın, ardından kinoayı iyice karışana kadar karıştırın. Kinoa'nın sıvıyı emmesi ve biraz koyulaşması için zaman vermek için hamurun on dakika dinlenmesine izin verin. Yapışmaz tavayı orta yüksek ısıya ısıtın.
Sıcakken, tavaya çeyrek fincan meyilli dökün. Kenarlara yerleşen kabarcıkları arayın. Bu 3-4 dakika sürmelidir.
Bir spatulayı sorunsuz bir şekilde altına kaydırdığınızda, gözlemeyi çevirin. 3-4 dakika daha pişirin. Hamur bitene kadar tekrarlayın.
Burada herhangi bir süt veya un türünü değiştirebilirsiniz. Geleneksel un ve ayran, bildiğimiz ve sevdiğimiz o kabarıklığı ekler ve bunu bir restoran tarzı gözleme haline getirirdi. Yumurtayı atlamayın.
Ana malzemelerin yoğunluğu nedeniyle, hamur yumurta olmadan da kabarmaz. p 2 krep | p 432 kkal | 70 gr | 15 gr | 9 gr | 3 gr | 1 gr | 57 mg | p 467 mg | p 564 mg | p 5 gr | 6 gr | p 206 İÜ | p 2 mg | p 186 mg | p 3 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 13 Anahtar Kelimeler Glutensiz Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Kreplerinizi Glazed Coconut Lime Cupcake tarifimizdeki sırla süslemeyi deneyin. Daha fazla krep ister misin? Şunları da denemek isteyebilirsiniz: Binlerce tarifimiz var, bu nedenle Paleo, Keto veya Whole30 diyetini takip ediyor olsanız da birkaç yeni favori bulacağınızdan emin olabilirsiniz.
En yeni tarifleri ve egzersiz planlarını almak için bültenimize kaydolun gelen kutunuza e-posta ile gönderildi..
Yorumlar
Yorum Gönder