Bir sonbahar twist ile ihale çekti domuz! Buzdolabımda biraz pişmiş protein bulundurmaya çalışıyorum p . Yolda kalmayı ve doğru şekilde yemek yemeyi daha basit ve çok daha az stresli hale getirir! Tavuk benim vazgeçilmez proteinim, ama arada sırada değiştirmeyi seviyorum. Bu yavaş pişirilmiş elmalı tereyağlı domuz eti protein yüklü harika, besleyici ve lezzetli bir seçenektir.
Kendimi giderek daha sık yaptığımı fark ettim çünkü onu seviyorum ve ailem de yapıyor! Bu yavaş pişirilmiş elmalı tereyağlı domuz eti yılın herhangi bir zamanında yenebilir, ancak özellikle sonbaharda mükemmeldir! Bir düşünün: Pencereler açık, taze, gevrek sonbahar havası içeri giriyor. Bu arada eviniz inanılmaz elma ve baharat aromalarıyla doluyor. Daha da iyisi, bu inanılmaz kokuları sadece koklayamazsınız: Onları da yiyeceksiniz! Bu tarifle ilgili bir başka harika şey de, tüm pişirmenin yavaş pişiricide yapılmasıdır.
Bu, pişirme sürecini stressiz hale getirir ve aynı zamanda temizliğin bir esinti olduğu anlamına gelir! Bu tarif, diğer yavaş pişirici seçeneklerimizden biraz daha fazla emek yoğun olsa da, ortaya çıkan yemek ekstra çabaya değer. Temel olarak, domuz pirzolalarını o elma yağında birkaç saat pişirmeden önce bir elma yağı yapacaksınız. Sonuç, lezzetle dolup taşan sulu, kıyılmış domuz eti! Dediğimiz gibi… p buna değer! Yapmanız gereken ilk şey elmalı tereyağı karışımını oluşturmaktır.
Yavaş pişiriciye elma, tarçın, hindistan cevizi, yenibahar, karanfil ve hindistancevizi şekerini koyarak başlayın. Açın ve iki saat pişirin. Fazladan vaktiniz varsa altını kısıp dört saat pişirebilirsiniz.
Elbette bu adım birkaç gün önceden yapılabilir, bu yüzden hepsini bir arada yapmak zorundaymış gibi hissetmeyin. gün. Elmalı tereyağı karışımı bittiğinde elmalar ezebileceğiniz kadar yumuşak olmalıdır. Elma sirkesi, sarımsak, soğan, hardal, tuz ve karabiberi ekleyin.
Domuz pirzolalarını eklemeden önce ezilmiş elmalarla karıştırın. Domuz pirzolalarını elma karışımıyla kaplamak için çevirin ve iki saat daha yüksek (veya dört saat düşük) pişirin. Süre dolduğunda domuz eti çıkarın, parçalayın ve yavaş pişiriciye geri koyun.
On dakika daha yüksek ateşte pişirin ve servise hazır! Domuz eti rendeledikten sonra buğday çöreği üzerinde servis edebilir veya tek başına yiyebilirsiniz. Alternatif olarak, parçalamadan vazgeçebilir ve üzerine kaşıkla elma tereyağı sürerek domuz pirzolalarını bütün olarak servis edebilirsiniz. Tabii ki, bir ana yemek her zaman nefis bir garnitürden faydalanır! Bu elmalı tereyağlı domuz eti bu taraflardan herhangi biriyle eşleştirmeyi düşünebilirsiniz: Henüz derecelendirme yok 5 elma soyulmuş, çekirdekleri çıkarılmış ve küp küp doğranmış 2 çay kaşığı tarçın 1/2 çay kaşığı hindistan cevizi 1/4 çay kaşığı yenibahar 1/4 çay kaşığı öğütülmüş karanfil 1/4 su bardağı hindistan cevizi şekeri 1/4 su bardağı elma sirkesi 3 diş kıyılmış sarımsak 1 soğan orta, doğranmış 1 yemek kaşığı baharatlı kahverengi hardal 1 çay kaşığı koşer tuzu 1/2 çay kaşığı karabiber 4 domuz pirzolası Yavaş pişiriciye elma, tarçın, hindistan cevizi, yenibahar, karanfil ve hindistancevizi şekerini koyun.
Dört saat düşük veya iki saat yüksek pişirin. Elma sirkesi, sarımsak, soğan, hardal, tuz ve karabiber ekleyin. Elmalarla karıştırın (elmalar ezebileceğiniz kadar yumuşak olmalıdır), ardından domuz pirzolasını ekleyin.
Pirzolaları elma karışımıyla kaplayın. Düşükte dört saat veya yüksekte iki saat daha pişirin. Domuz eti çıkarın, rendeleyin ve yavaş pişiriciye geri dönün.
On dakika daha yüksek ateşte pişirin, sonra servis yapın! p 1 su bardağı (yaklaşık olarak) | p352 kkal | 33 gr | 28 gr | 12 gr | p 4 gr | p 92 mg | p 426 mg | p 5 gr | 23 gr | SmartPuan (Serbest Stil): 12 Anahtar kelimeler süt ürünleri içermez, Glutensiz, Çocuklara Uygun, Yavaş Tencere Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu elmalı tereyağlı domuz eti tarifini beğendiyseniz, diğer lezzetli ana yemek seçeneklerini de denemek isteyebileceğinizi düşünüyoruz! Daha lezzetli yemek fikirleri için bizi Facebook'ta beğenmeyi ve Pinterest'te bizi takip etmeyi unutmayın! Editörün notu: Bu yazı ilk olarak 21 Ekim 2016'da yayınlandı..
Yorumlar
Yorum Gönder