Bu Enfes Elma Tarçınlı Granola, Gününüze Harika Bir Başlangıç!



Ev yapımı granolamız doyurucu dokular ve sıcak, sonbahar lezzetleriyle dolu! Sonunda, elma esintili yemekleri sıcak tatlar için çağıran sonbahar. Elma Tarçınlı Granolamız, bunların hepsini besleyici bir dokunuş ve inanılmaz derecede tatmin edici dokularla birleştirir! Tek başına veya bir parfe içinde mükemmel olan bu gevrek granola, sonbahar iştahınızı tatmin edecek. Kahvaltıda içinize çekin ya da öğlen açlığı baş gösterdiğinde atıştırmalık olarak alın! Havalar soğuduğunda hazırlayabileceğiniz fındıklı, tarçınlı bir tarifin belinizin altında olması her zaman harika bir fikirdir.
Bu basit granola tarifi, kazaklı havalarda sabah kahvaltısı için mükemmeldir ve harika bir seçenek sunar. gevrek, tatlı bir öğleden sonra atıştırması olarak. Lezzetli ve sağlıklı bir tatlı tepesi için bu tarifi dondurmanın üzerinde bile deneyebilirsiniz. Nasıl servis ederseniz edin, bu tarif size bir yandan besleyici bir iyilik patlaması verirken, diğer yandan sizi rahat bir ruh haline sokacak.
Anneniz her zaman “Günde bir elma doktoru uzak tutar!” dediğini duyduğunuzda yanılmamış. Elmalar lif ve C vitamini gibi faydalı besinler içeren güçlü bir besindir. İyi sindirime, kalp sağlığına ve bağışıklık fonksiyonuna yardımcı olurlar (bu da sizi hasta etmekten korur!). Elmaların size bir fincan kahve kadar enerji verebileceği bile söylenir.
Bu tarifte, harika bir doku ve lezzet katmak için gevrek mükemmellikte pişirilmiş elma cipsleri kullanıyoruz. Elmalarını doğrudan meyve bahçesinden mi aldın? Granolanıza kendi gevrek eklemelerinizi yapmak için Skinny Ms.'in Fırında Elma Çipi tarifini deneyin! Bu elmalı tarçınlı granola tarifini denemeye henüz başlamadınız mı? Yapması çok kolay! Fırınınızı 300 Fahrenhayt dereceye kadar önceden ısıtın ve büyük bir fırın tepsisine parşömen kağıdı serin.
Ardından yulaf, tarçın, cevizler, kabak çekirdeği ve akçaağaç şurubunu birleştirin. Daha sonra yağlı kağıt serili fırın tepsisine eşit şekilde yayalım. Karışıma hızlı bir şekilde yağ bulması için hindistancevizi yağı spreyi kullanın ve tepsiyi 20 dakika fırına koyun.
Yarıya kadar karıştırdığınızdan emin olun. Beş dakika kala elma cipslerini tepsinin üzerine serperek tatların birbirine karışmasını sağlayın. Bittiğinde, granolayı fırından çıkarın ve soğumaya bırakın.
Ya da sıcak bir ikram için sıcak olarak servis edin! Henüz derecelendirme yok 1 su bardağı yuvarlanmış yulaf 2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın 1/4 su bardağı ceviz 1/4 su bardağı kabak çekirdeği 2 çay kaşığı akçaağaç şurubu hindistan cevizi yağı spreyi 1 su bardağı elma cipsi parçalar halinde Fırını 300 derece Fahrenheit'e önceden ısıtın ve parşömen kağıdıyla büyük bir fırın tepsisini hizalayın. Yulaf, tarçın, cevizler, kabak çekirdeği ve akçaağaç şurubunu geniş bir kapta birleştirin. Yağlanmış fırın tepsisine eşit şekilde yayın ve üzerine hindistan cevizi yağı gezdirin. 20 dakika pişirin, yarıda karıştırın 5 dakika kaldığında elma cipsi serpin Çıkarın ve soğumaya bırakın p 0,5 su bardağı | p 206 kkal | 32 gr | p 5 gr | 8 gr | 1 gr | 1 gr | 21 mg | p 240 mg | p 5 gr | 15 gr | p 7 İÜ | 1 mg | p 34 mg | p 2 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 8 Anahtar Kelimeler Bitki Bazlı, Vegan Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Günlük e-Bültenimize abone olmayı unutmayın. Ayrıca, Facebook sayfamızı beğenin ve lezzetli tarifler, temiz beslenme ipuçları ve sağlıklı yaşam tarzı kaynakları için Pinterest'te bizi takip edin.
Skinny Ms.'den daha lezzetli ve besleyici sonbahar tarifleri için En Sevdiğiniz Sonbahar Malzemelerini Kullanarak 13 Tarifimize göz atın. Favori bir Skinny Ms.
tarifiniz var mı? Bunu duymayı çok isteriz. Aşağıdaki yorumlar bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin..

Yorumlar