Yavaş Tencere Kuru Fasulyelerimiz Basit ve Lezzetlidir



Lezzetli, ev yapımı kuru fasulye hiç bu kadar kolay olmamıştı! Kuru fasulyenin lezzetli bir tarafı olmadan hiçbir arka bahçe yemeği tamamlanmaz! Barbekü kaburgalarından çekti domuzlara, hamburgerlere ve sosisli sandviçlere ve daha fazlasına kadar bir dizi farklı yemekle mükemmel bir şekilde giderler! Bu sağlıklı yavaş pişirilmiş kuru fasulye, herhangi bir parti, barbekü ve hatta basit bir aile yemeği için klasik ve basit bir tarafı hazır hale getirmenin kolay bir yoludur. Ana yemeğe ve diğer taraflara sıfır güçlükle odaklanmanıza izin veren süper düşük eforlardır! Bu lezzetli ve lezzetli kuru fasulyeyi yapmak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey, tüm malzemeleri güveç kabına atmak, pişirmeye ayarlamak ve istediğiniz zaman sağlıklı kuru fasulyeniz hazır olacak.
Lezzetlerin hepsi birleşerek hepimizin bildiği o tatlı-tart tadında birleşiyor. ve aşk. Bu tarif aynı zamanda vegan ve glütensizdir, böylece herkes bir sonraki yemekte bu yemeğin tadını çıkarabilir! Kuru fasulye, etler, hamburgerler ve herhangi bir yemek için gerçekten harika bir garnitür. Ve üzerlerine Skinny Ms.
sıkma yaptığımızda, aynı zamanda çok besleyicidirler ve sağlık yararları ile doludurlar. Fasulyenin kendisi harika bir protein ve lif kaynağıdır. Ve kuru fasulye ile pişireceğiniz için antioksidanlar, vitaminler ve bakır, folat, demir, magnezyum, manganez, fosfor, potasyum ve çinko gibi mineraller de dahil olmak üzere oldukça sağlıklı miktarda besin alacaksınız.
Daha sonra biberiye ve kimyon gibi tonlarca lezzetli ve besin açısından zengin baharatların yanı sıra faydalı elma sirkesi ve bir tutam akçaağaç şurubu ile karıştırıyoruz. Hep birlikte, bu harika ve sağlıklı tarif hem damak tadınızı hem de vücudunuzu memnun edecek! Bu yemeği yapmak gerçekten çok kolay. Tek yapmanız gereken tüm malzemeleri yavaş pişiricinize eklemek.
Düşükte 8 saat veya yüksekte 5 saat pişirin. Ve bu kadar! Artık herkesin tadını çıkarması için bu basit ve lezzetli fasulyeleri sunmaya hazırsınız. oylardan 42 1/2 pound barbunya kuru, bir gece suda ıslatılmış 15 ons saf domates tuz eklenmemiş 1 soğan ince doğranmış 2 diş kıyılmış sarımsak 1.
75 su bardağı su 1.5 yemek kaşığı hardal 2 yemek kaşığı elma sirkesi 2 yemek kaşığı akçaağaç şurubu 1 çay kaşığı pul biber 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı öğütülmüş karabiber 2 çay kaşığı füme kırmızı biber 2 çay kaşığı öğütülmüş kimyon 1 defne yaprağı 1 çay kaşığı biberiye kurutulmuş Tüm malzemeleri yavaş pişiricinize ekleyin. Düşük 8 saat veya yüksek 5 saat pişirin.
p 0,5 su bardağı | 170 kkal | s 34 gr | 8 gr | 1 gr | 1 gr | p805 mg | p 698 mg | 9 gr | 12 gr | s 892 İÜ | 13 mg | 105 mg | p 4 mg | SmartPuan (Serbest Stil): 6 Anahtar Kelimeler Vegan Bu tarifi yaptınız mı? Instagram'da @skinnyms'i etiketleyin veya hashtag'leyin #skinnyms Bu yemeği diğer Skinny Ms. BBQ favorilerimizden bazılarıyla birlikte servis edin: Bunun gibi daha lezzetli tarifler için bizi Facebook'ta bulabilir, Pinterest'te takip edebilir ve eBültenimize abone olabilirsiniz.
Bu yavaş pişirici tarifini sevdiniz mi? Geri bildiriminizi çok isteriz! Aşağıda bir yorum bırakın!.

Yorumlar