Kavrulmuş Limon ve Dereotu Karnabahar - Skinny Ms.



Düşük karbonhidratlı bir garnitür olarak atıştırmalık olarak veya en sevdiğiniz proteinin yanında servis edin. İster tuzlu atıştırmalık ister tavuk veya balık yanında servis etmek için düşük karbonhidratlı bir garnitür arıyor olun, bu Kavrulmuş Limon ve Dereotu Karnabahar tarifinde yanlış gidemezsiniz. Yapması inanılmaz derecede kolaydır ve yalnızca 15 dakikada pişer.
Bir baş karnabaharı doğrayın, üzerine limon suyu, taze dereotu, zeytinyağı ve biraz deniz tuzu ekleyin ve altın rengi kahverengi olana kadar kavurun. Cidden: İşte bu kadar! Karnabahar hakkında sevilecek çok şey var. Kızarmış pilav veya tavada kızartma gibi en sevdiğimiz yemeklerin karnabaharlı pilav versiyonlarını yapmak için onu kullanmayı seviyoruz.
Hindistan cevizli karnabahar köri veya bütün kavrulmuş karnabahar gibi vejetaryen yemekleri için harikadır. Bu yüzden düşük karbonhidratlı sebzeli garnitür veya atıştırmalık olarak kullanmak ve Kavrulmuş Limon ve Dereotu Karnabahar yapmak çok mantıklı. Karnabaharın hafif bir tadı vardır, bu yüzden onu pirinç gibi yüksek karbonhidratlı tahıllar veya patates gibi nişastalı sebzeler yerine kullanabilirsiniz.
Porsiyon başına 5 gram karbonhidrat içerir, ancak bu gramın 3 gramı liftir. Karnabahar, düşük karbonhidrat durumuna ek olarak, K vitamini, C vitamini, folat, potasyum ve manganez gibi birçok besin içerir. Tarif kartına zaten göz attıysanız, karnabaharı 400 derece Fahrenheit fırında kızartmanız talimatını verdiğimizi fark etmiş olabilirsiniz.
Bu kadar yüksek sıcaklıklarda yemek pişirmekten korkmadan önce bizi dinleyin. Mümkün olan en iyi Kavrulmuş Limon ve Dereotu Karnabaharını çıkarmak için yüksek sıcaklık kesinlikle çok önemlidir. Gördüğünüz gibi, sıcak fırın karnabaharı sadece daha hızlı pişirmekle kalmayacak, aynı zamanda daha da gevrek hale getirecektir.
Bu tarifin anahtarı karnabaharın ortası yumuşak ve dışı gevrek olmasını sağlamaktır. 350 derece fırında pişirirseniz, dışı asla gevrek olmaz. Benzer şekilde, 500 derecelik bir fırın, dış tarafları ortası pişmeden önce yakacaktır.
Genellikle bu kavrulmuş karnabahardan bir parti hazırlıyoruz ve tuzlu, keskin, çıtır bir atıştırmalık olarak tadını çıkarıyoruz. Başlangıçtan bitişe kadar sadece 20 dakika sürüyor, bu nefis bir atıştırmalık için beklemek çok uzun değil! Ama bu enfes yemeği en sevdiğiniz proteinin yanında servis edebilirsiniz. Bunu Yunan Tavuk Kebapları, bir grup Chicken Florentine Meatballs ile veya Slow Cooker Everything Chicken'ımızın yanında eşleştirmeyi deneyin.
Deniz ürünleri havasındaysanız, bu karnabaharın limon aromaları mükemmel bir şekilde eşleşecektir. Somon, her türden balıklı tako ile harikadır veya baharatlı karidese ekleyerek bir tahıl kasesi hazırlayın. oydan 51 1 karnabahar başı çiçek şeklinde kesilmiş, çekirdeği atılmış 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çorba kaşığı limon kabuğu rendesi (beyaz öz yok) 1 çorba kaşığı ince doğranmış taze dereotu 1 tatlı kaşığı deniz tuzu Fırını önceden 400 derece F'ye ısıtın.
Karnabahar çiçeklerini kenarlı bir tabaka üzerine yerleştirin. Zeytinyağı, limon kabuğu rendesi, dereotu ve tuzu ekleyin. Çiçekleri tamamen kaplamak için fırlatın.
Sac tava üzerine tek bir kat halinde yayın. 15 dakika veya kızarana kadar kızartın. Fırında pişirme süreleri değişiklik gösterebileceğinden dikkatlice izleyin.
Fırından çıkarın ve hemen servis yapın. p 0.5 bardak | p 50 kcal | p 6 g | p 2 g | p 3 g | p 1 g | p 417 mg | p 311 mg | p 2 g | p 2 g | p 56 mg | p 26 mg | p 1 mg | SmartPoints (Serbest Stil): 2 Anahtar Kelimeler Düşük Karbonhidratlı, Bitki Bazlı, Vejetaryen Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Bu Kavrulmuş Limon ve Dereotu Karnabahar tarifini sevdiyseniz, bu SkinnyMs favorilerine de bayılacaksınız! Pinterest'te bize katılarak daha fantastik SkinnyMs tariflerine erişim kazanın.
Ayrıca Facebook ve Instagram'da sağlık ve fitness meraklıları topluluğumuza da katılabilirsiniz ..

Yorumlar