O kadar doyurucu bir yemek, eti özlemeyeceksin! Bir kap yemek, hafta içi akşam yemeklerinin kurtarıcısıdır. Mutfağı tahrip etmeden ev yapımı, sıfırdan bir akşam yemeğinin tadını çıkarmayı mümkün kılarlar. Bu Tek Çömlek Tatlı Patates, Lahana ve Kinoa tava ile akşam yemeğinden sonra birden fazla tencere ve tavayı temizleme konusunda endişelenmenize gerek yok.
Tüm malzemeleri tek bir tencereye atmanız yeterli. Kinoa hafif ve yumuşayana ve tatlı patatesler yumuşak ve yumuşayana kadar kaynamaya bırakın. Bu yemeğin yapımı da kolay değil.
Aynı zamanda sağlıklı malzemelerle ve tüketirken kendinizi iyi hissedeceğiniz inanılmaz tatlarla dolu, besin açısından zengin bir öğündür. Bu tek kaplık tava yemeğini yapmak için yüzde 100 vegan malzemeler kullanıyoruz ve daha uzun süre tok hissetmenizi sağlamak için bitki bazlı protein ile doldurulmuştur. Protein açısından zengin, düşük kalorili bu yemeği servis ettikten sonra kendinizi dünyayla mücadele etmeye ve kilo verme hedeflerinize ulaşmaya hazır hissedeceksiniz.
Quinoa, bu Tek Patates Tatlı Patates, Kara Lahana ve Kinoa Tava tarifinde mutlak bir besin merkezidir. En sevdiğimiz bitki bazlı protein kaynaklarından biridir çünkü pişirmesi kolaydır, tadı muhteşemdir ve fincan başına sekiz gram protein ve beş gram lif içerir. Kinoa bir tahıldan gelse de glütensizdir çünkü aslında yediğimiz şey kinoa bitkisinin tohumudur.
Arpa veya pirinç gibi tahıl taneleri için uygun bir ikame yapar ve yüksek olması nedeniyle vejeteryan yemekleri için mükemmeldir. -protein içerikli. Aynı zamanda tam bir protein olduğu için vücudunuzun ihtiyaç duyduğu tüm amino asitleri içerir (tıpkı et gibi). Ek olarak, bu Tek Kaplık Tatlı Patates, Kara Lahana ve Kinoa Tava, başka bir bitki bazlı protein kaynağı olan cannellini fasulyesini içerir.
Her fincan cannellini fasulyesi 16 gram protein ve 10 gram lif içerir. Aynı zamanda biraz kalsiyum ve K vitamini ile birlikte demir ve potasyum içerir. Yine de düşük sodyumlu bir kutu seçmeye dikkat edin.
Aksi takdirde, bu yemeğe çok fazla sodyum katabilirsiniz. Tatlı patates ve lahananın süper gıda durumu hakkında konuşmasaydık, ihmalkar olurduk. Tatlı patatesler, göz sağlığını destekleyen ve bağışıklık sistemini güçlendiren güçlü bir antioksidan olan A vitamini ve beta-karoten ile doludur.
Bu arada lahana, tüketebileceğiniz en besleyici sebzelerden biridir. Mükemmel bir vitamin, mineral ve antioksidan kaynağıdır. Bir bonus olarak, yüksek lif içeriği de daha uzun süre dolgun kalmanıza yardımcı olur! Bu tarifi sevmek için pek çok neden var: Yapması kolaydır, tonlarca yemeği kirletmez ve tam bir öğündür.
Bu tavada sebze, kinoa ve fasulye içerdiğinden, buna gerek yoktur herhangi bir yan yemek hazırlayın. Dilerseniz bir kasede olduğu gibi servis edin ve üzerine Süt-İçermeyen Parmesan ekleyin. Tüm bitki bazlı malzemeleri kullanmakla ilgilenmiyorsanız, artıkları kızarmış yumurta ile doldurun ve ertesi sabah kahvaltıda servis edin.
Alternatif olarak, bu tarifi garnitür olarak da kullanabilirsiniz. Bir vejeteryan ana yemeği olarak bir Otlu Karnabahar Bifteği veya Mantarlı Mercimek Somunu çırpın ve bu lezzetli tava yemeğini yanında servis edin. Tabii ki, bu tarifi ailedeki et yiyenler için bir garnitür olarak da hazırlayabilir ve bitki bazlı bir diyet uygulayan tek kişi sizseniz ana yemeğiniz olarak yiyebilirsiniz.
00 oydan itibaren 2 adet orta boy tatlı patates, küçük küpler halinde doğranmış 1 adet küçük küp küp doğranmış kırmızı soğan 1 diş kıyılmış sarımsak 1 tatlı kaşığı taze kıyılmış biberiye 1/4 çay kaşığı kaşar tuzu 1/8 çay kaşığı öğütülmüş karabiber 15 ons cannellini fasulyesi konserve, süzülmüş ve durulanmış 1 su bardağı pişmemiş kinoa 1 1/2 su bardağı sebze suyu veya su, artı gerektiği kadar ilave 1 pound lahana rendelenmiş Büyük bir tavada tatlı patates, kırmızı soğan, sarımsak, biberiye, tuz, karabiber, fasulye, kinoa ve sebze suyunu karıştırın. Birleştirmek için karıştırın. Tavayı orta-yüksek ateşte sıvı kaynayana kadar ısıtın.
Isıyı kısın ve tavayı kapatın. Sıvı emilene kadar 15 ila 20 dakika pişirin. Kapağı kaldırın ve lahanayı ekleyin.
Karışımı gevşetmek için isterseniz 1/2 fincana kadar ek et suyu ekleyin. Lahana solana kadar karıştırın. p 1.
5 bardak | p 264 kcal | p 53 g | p 12 g | p 2 g | p 1 g | p 632 mg | p 811 mg | p 9 g | p 4 g | p 18365 IU | p 94 mg | p 154 mg | p 3 mg | SmartPoints (Serbest): 8 Anahtar Kelimeler Bitki Bazlı, Vegan Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Daha harika tarifler mi arıyorsunuz? Koleksiyonumuza Pinterest'te göz atın. Günlük e-Bültenimize kaydolursanız, size en son tarifleri, antrenmanları, yemek planlarını ve daha fazlasını göndereceğiz ..
Yorumlar
Yorum Gönder