Baharatlı Tofu ile Akdeniz Kinoa Kaseleri - Skinny Ms.



Tüm ailenin seveceği, süt içermeyen, glütensiz, vegan dostu lezzetli bir yemek. Bitki bazlı bir diyet uygulamanız veya etsiz bir Pazartesi tarifi arayan bir et yiyici olmanız farketmez: Baharatlı Tofu'lu bu Akdeniz Kinoa Kaselerine kesinlikle aşık olacaksınız. Bu yemek gerçekten her şeye sahip.
Taze sebzelerle dolu, 42 gram bitki bazlı protein içeriyor ve tonlarca tada sahip. Bir parça humusla bitirin ve doyurucu, 500 kalorilik bir pakette arzuladığınız tüm tat ve dokuları içeren bir yemeğiniz olsun. İlk bakışta tarif uzun ve karmaşık görünüyor.
Size düşündüğünüzden daha kolay olduğuna söz veriyoruz! Baharatlı Tofu'nun pişirilmesi sadece beş dakika sürer. Kalan malzemelerin çoğu çiğ olarak servis edilir ve sadece biraz doğrama gerektirir. İşleri kolaylaştırırsa, bu yemeği kesinlikle önceden hazırlayabilirsiniz.
Her şeyi Pazar günü hazırlayın ve kolay bir öğle yemeği veya hafta içi akşam yemeği için yemeye hazır olduğunuzda yemeği bir araya getirin. Bu Akdeniz Kinoa Kaseleri, herhangi bir ilave protein olmadan harika bir tada sahiptir, ancak bu Baharatlı Tofu'nun karışıma eklediği tadı ve dokuyu seviyoruz. Bu tarif aynı zamanda çoğu tofu tarifinden daha basittir ve genellikle fazla suyu çıkarmak için tofuya basmayı gerektirir.
Bunun yerine, tofuyu katı bloklar halinde tutmak yerine gevşek bir şekilde pişireceğiz, böylece su aynı şekilde pişecektir. tofu aşçıları. Tofuyu nohutla karıştırmak, bitmiş ürüne çırpılmış yumurtaya benzer bir doku verir. Yumuşak, domates katkılı tofu, kinoanın ceviz dokusuyla mükemmel bir tezat oluşturuyor.
Tüm bu gevrek, çiğ sebzelerle bir araya getirin ve hemen hemen mükemmel! Bitki bazlı, yağsız salata sosları için tariflerimiz sitedeki en popüler tariflerden bazılarıdır. Geleneksel salata soslarında baz olarak yağ dolu yağ veya mayonez kullanılır. Tariflerimizin çoğu kalın, kremsi bir doku oluşturmak için bunun yerine ipeksi tofu kullanır.
Harika! Pansumanı sıfırdan yapmak çok fazla iş gibi geliyorsa, bunun yerine en sevdiğiniz İtalyan pansumanı takabilirsiniz. Sen de tamamen atlayabilirsin. Kinoa, herhangi bir ilave lezzet katmadan kendi başına harika bir tada sahiptir.
Sos, her bir granülü keskin, tuzlu bir tatla kaplamakla birlikte, kesinlikle işleri bir adım öteye götürür. En doyurucu yemeklerin bazılarının çeşitli kıvamlar içerdiğini hiç fark ettiniz mi? Marullu ve soslu bir salata sıkıcıdır, ancak gevrek salatalık, sulu domates ve çiğneme zeytinli salata sizi daha tok ve daha doyurucu hissettirir. Bunun nedeni, ikinci salatanın çok daha fazla kalori içermesi değil, yemeğe duyusal bir kalite katarak damak tadımızı doyurduğumuz içindir.
Bu Akdeniz Kinoa Kaseleri zaten bir ton dokuya sahip: ceviz kinoa, yumuşak tofu ve çıtır sebzeler. Ancak tepeye bir parça humus eklemek pürüzsüz, kremsi bir unsur ekler. Kremalı yiyecekler, çoğu süt ürünleri ile yapıldığından, bitki bazlı bir diyet uygulayan herkes için genellikle sınır dışıdır.
Ancak vegan humus - Beyaz Fasulye ve Otlu Humus tarifimiz gibi - ekşi krema veya yoğurt kadar kremsidir. , hala yüzde 100 bitki bazlı malzemeler kullanırken özlemi tatmin ediyor. 00 oydan itibaren Baharatlı Tofu için 1 kiloluk sert tofu büyük küpler halinde kesilmiş 1/2 su bardağı nohut fasulyesi süzülmüş ve durulanmış 3 yemek kaşığı domates salçası 2 çay kaşığı İtalyan baharat 1/2 çay kaşığı kaşar tuzu 1/4 çay kaşığı ezilmiş kırmızı biber 1/4 çay kaşığı sarımsak tozu 2 yemek kaşığı su 3 Roma domates küçük küp küp doğranmış Akdeniz Kinoa Kaseleri için 2 su bardağı kinoa pişirilir yağsız kremsi İtalyan sosu tam tarifi Dilerseniz 2 bardak roka veya bebek ıspanak 1 doğranmış büyük salatalık 1/2 su bardağı kalamata zeytini çekirdeksiz 1/2 fincan ikiye dilimlenmiş çeri domates 2 yemek kaşığı doğranmış kırmızı soğan 1/4 su bardağı vegan humus yağı içermez 2 yemek kaşığı doğranmış taze maydanoz garnitür için limon dilimleri Baharatlı Tofu için Bir mutfak robotunda tofu, nohut fasulyesi, domates salçası, İtalyan baharatları, tuz, ezilmiş kırmızı biber ve sarımsak tozunu karıştırın. Kaba karışım formlarına hafifçe vurun.
Orta ateşte büyük bir tavada tofu karışımını ve suyu ekleyin. Tofu sıcak olana ve çırpılmış yumurtaya benzeyene kadar sık ​​sık karıştırarak pişirin. Domatesleri karıştırın ve ocaktan alın.
Akdeniz Kinoa Kaseleri İçin Küçük bir kapta pişmiş kinoayı Yağsız Kremalı İtalyan Sosuyla birlikte atın. Kenara koyun. Her kasenin ortasına 1/2 fincan hazırlanmış kinoayı koyun.
Baharatlı soya peyniri, roka veya ıspanak, salatalık, zeytin, çeri domates ve kırmızı soğanı ekleyin ve bir dizi renk oluşturmak için her birini yan yana yerleştirin. kasenin etrafında. Her kasenin ortasına bir çorba kaşığı humus ekleyerek ve her kaseyi doğranmış maydanozla doldurarak kaseleri bitirin. Kaselere limon dilimi ile servis yapın.
p 2 bardak (yaklaşık) | p 551 kcal | p 79 g | p 42 g | p 14 g | p 2 g | p 385 mg | p 852 mg | p 13 g | p 6 g | s 1062 IU | p 20 mg | p 240 mg | p 7 mg | SmartPoints (Serbest): 14 Anahtar Kelimeler Bitki Bazlı, Vejetaryen Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Bizi Facebook, Instagram veya Pinterest'te takip ederek fitness ve sağlık meraklıları topluluğumuza katılın !.

Yorumlar