Avokado Soslu Bitki Bazlı Dolmalık Nacho Tekneleri ve Kaju Queso



Bitki bazlı bir diyete sadık kalarak Tex-Mex iştahınızı giderin. Skinny Bell Pepper Nacho Teknelerimiz, sitedeki en popüler tariflerden biridir. Nacho hakkında sevdiğiniz her şeye sahipler: terbiyeli hindi ve glütensiz, tahıl içermeyen bir pakette ekmeği veya cips yerine dolmalık biber kullanılarak pişirilmiş peynir.
Orijinal tarifimizin popülerliğinden dolayı, yapmaya karar verdik % 100 vegan dostu malzemeler kullanarak. Ortaya çıkan Bitki Bazlı Dolmalık Biber Nacho Tekneleri, bitki bazlı bir diyet uygulayan herkes için mükemmeldir, ancak ailenizdeki et yiyenleri tatmin edecek kadar lezzetlidir. Nasıl başardık? Her şey tatlar ve dokulardan oluşan bir karışım oluşturmakla ilgilidir.
Ev yapımı vegan kıymamız, kalorisinin bir kısmıyla kıyma ile benzer bir dokuya sahiptir. Ayrıca, avokado sosu ve kaju queso kombinasyonu, ooey-gooey eritilmiş peynir için özleminizi gidermek için bir araya gelir. Vegan veya bitki bazlı tarifler için et ikameleri söz konusu olduğunda birkaç seçeneğiniz var.
Bu Bitki Bazlı Dolmalık Biber Nacho Tekneleri, kinoa, ince doğranmış ceviz, domates salçası ve besin mayası ile yapılan ev yapımı vegan kıymayı kullanır. Hazırlanması yaklaşık bir saat sürer, ancak buzdolabında bir haftaya kadar dayanır (veya daha uzun süre donar). İtalyan baharatları ve marinara ile tatlandırabilirsiniz, ancak burada Meksika lezzetlerini kullanmayı seviyoruz.
Bir Tex-Mex muamelesi oluşturmak için şekersiz salsa, sarımsak tozu, biber tozu ve kimyon ekleyin. Tarifimizi yapacak vaktiniz yoksa, mağazadan satın alma seçenekleri mevcuttur. Nacho tekneleriniz için dolgu olarak tofu, tempeh, jackfruit, mercimek veya mantar kullanmayı deneyin.
Ayrıca bu 17 en iyi bitki bazlı proteinden herhangi birini kullanabilirsiniz. İlgili: Bitki Bazlı Yemek Planının Nasıl Oluşturulacağını ve Bitki Bazlı Yemek Tarifleri Doldurmanın En İyi Yollarını Öğrenin. Vegan veya bitki temelli bir diyet uyguluyorsanız, süt ürünleri kesinlikle sınırsızdır.
Bu, cipslerinizin üzerine ooey, aşırı duygusal, eritilmiş peynir olmadığı anlamına gelir. Neyse ki, diyetinize kesinlikle uyan inanılmaz bir çözüm bulduk. Başlangıç ​​olarak, ultra lezzetli bir avokado sosu yapacağız.
Kremalı avokado, guacamole gibi pürüzsüz bir sos oluşturmak için otsu kişniş, dumanlı kimyon ve parlak limon suyuyla bir araya gelir. Bitki Bazlı Dolmalık Biber Nacho Teknelerinin üzerine serpilecek kadar hafiftir, yemeğe kremsi bir tat ve renk patlaması katar. Gerçek sihir, kaju suyunu eklediğinizde ortaya çıkar.
Tarifimiz bir gecede ıslatma gerektirmez; sadece çiğ kajuları sıcak su ve bir avuç baharatla birleştirin. Besin mayası ve kaju fıstığının birleşimi bir şekilde bir araya gelerek neredeyse tam olarak gerçek peynir sosuna benziyor. Ve bu tarifte bol su kullandığımız için, "peynir" sosumuz hafiftir, bu nedenle nacho botlarının pişirme bittikten sonra üzerine dökülmesi kolay olacaktır.
Aşağıdaki tarif, bir sürü adım gibi görünen bir şeye sahip olabilir, ancak yapımı düşündüğünüzden daha kolaydır. Bileşenlerin birkaçı önceden yapılabilir. Önceden hazırlık yapmak isterseniz vegan kıyma, avokado sosu ve kaju fıstığı buzdolabında birkaç gün için iyidir. Yemeye hazır olduğunuzda, birkaç biberi çekirdek haline getirin ve altı parçaya bölün. Dolguları ekleyin, on dakika pişirin ve sosların üzerine gezdirin. İstediğiniz garnitürü (turşu jalapeno, kişniş yaprağı veya doğranmış soğan gibi) ekleyin ve tadını çıkarın.
Bu kadar kolay! 00 oydan itibaren Avokado Sos 1 orta avokado 1/4 su bardağı kişniş yaprağı 2/3 su bardağı su artı gerektiğinde ilave 1/2 çay kaşığı kaşar tuzu 1 tatlı kaşığı öğütülmüş kimyon 2 yemek kaşığı limon suyu Kaju Queso 1 su bardağı su sıcak 1 su bardağı çiğ kaju 3 yemek kaşığı besin mayası 1 tatlı kaşığı kırmızı biber tozu 1/2 çay kaşığı füme kırmızı biber 1/2 çay kaşığı kaşar tuzu 1/2 çay kaşığı sarımsak tozu 1/2 çay kaşığı öğütülmüş kimyon Nacho Boats 3 biber Meksika baharatlı bitki bazlı "kıyma" nın 1 tam tarifi 3/4 su bardağı şekersiz salsa garnitür için jalapeno dilimleri, kişniş yaprakları, doğranmış kırmızı veya yeşil soğan ve / veya zeytin Avokado Sosu Avokado sosu yapmak için malzemeleri bir blenderde karıştırın. Pürüzsüz olana kadar karıştırın, gerektiği kadar ilave su ekleyin. Sosu örtün ve kullanıma hazır olana kadar buzdolabında saklayın.
Kaju Queso Kaju queso yapmak için malzemeleri bir karıştırıcıda karıştırın. Cipslerin üzerine serpiştirecek kadar ince bir sos oluşturmak için gerektiği kadar ilave su ekleyerek pürüzsüz olana kadar karıştırın. Yanlışlıkla çok fazla su eklerseniz ve sos çok ince hale gelirse, fazladan kaju ekleyin.
Sosu kapatın ve kullanıma hazır olana kadar buzdolabında saklayın. Nacho Tekneleri Nacho botları yapmak için fırını 375 Fahrenheit dereceye önceden ısıtın. Bir fırın tepsisini parşömen kağıdı veya alüminyum folyo ile kaplayın ve bir kenara koyun.
Biberlerin çekirdeğini ve çekirdeklerini çıkarın ve her birini 6 parçaya bölün ve doğal eğrinin bir "fincan" oluşturduğu noktaya dikkat edin. Orta büyüklükte bir kapta, bitki bazlı kıyma ve salsayı birleştirin. Karışımı dolmalık biber teknelerine eşit olarak dağıtın.
Hazırlanan fırın tepsisinde biberler ısınana ve hafifçe yumuşayana kadar 10 dakika pişirin. Bu arada, kaju queso'yu küçük bir tencerede orta-yüksek ateşte tamamen ısınana kadar ısıtın. Biberleri bir tabağa yerleştirin.
Biberleri ılık kaju queso ve avokado sosuyla gezdirin ve garnitür olarak salamura jalapeno dilimleri, kişniş yaprakları, doğranmış kırmızı veya yeşil soğan ve / veya zeytin gibi ilave malzemeleri ekleyin. p 2 tekneler | p 197 kcal | p 19 g | p 7 g | p 12 g | p 2 g | p 512 mg | p 407 mg | p 5 g | p 4 g | s 1529 IU | p 54 mg | p 19 mg | p 2 mg | SmartPoints (Serbest): 6 Anahtar Kelimeler Bitki Bazlı, Vegan Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Daha inanılmaz tarifler için günlük e-Bültenimize abone olun. Size en yeni ve en harika tarifleri, antrenmanları, yemek planlarını ve daha fazlasını e-posta ile göndereceğiz.
Ayrıca bizi Facebook'ta takip ederek sağlık meraklıları topluluğumuza katılabilirsiniz ..

Yorumlar