Bakmak için büyüleyici ve tatlı ekşi aromasıyla şımartıcı. Bunlar bir sevgi hareketi değilse, ne olduğunu bilmiyorum! Havada aşk mı var? Bu çok Romantik Çikolatalı Ahududulu Krepleri yaptıktan sonra her yerde uçuşan tüm kakao tozu olabilir. Buna bakmak çok etkileyici ve tatlı-ekşi tadı ile inanılmaz derecede hoşgörülü.
Bunlar bir sevgi hareketi değilse, ne olduğunu bilmiyorum! Elbette, tattan ödün vermeden mümkün olduğunca suçsuz olmalarını sağlamak için normal bir krep tarifinde birkaç değişiklik yaptık. Yulaf ve hindistancevizi ununun yerine normal un kullanarak, görünüşte günahkar olan bu hafta sonu ikramlarının besin değerini biraz yükselttik. Tüm bunları glütensiz ve sütsüz tutarken! Neden Bu Romantik Krepler İçin Ahududu Seçmelisiniz? Elinizde ahududu yoksa dilimlenmiş çilek, yaban mersini veya kayısı da kullanabilirsiniz.
Çoğu meyve işe yarar! Yaban mersini ısıtıldığında patladığını unutmayın, bu nedenle dağınıklıktan kaçınmak için tencerenin üstüne bir kapak koyun (yaban mersini ısıtmadan önce de kesebilirsiniz). Taze meyve konusunda yetersizseniz, dondurulmuş meyveleri yeniden ısıtarak ve biraz bal veya akçaağaç şurubu ekleyerek hızlı bir meyve sosu yapabilirsiniz. Hafta sonları taze pişmiş kreplerden daha iyi bir şey olamaz.
Ama yatakta? Evet lütfen! Sevdiklerinizi bu Romantik Çikolatalı Ahududulu Kreplerin yanı sıra biraz taze meyve ve Yunan yoğurdu ile şımartın. Herkesin size aşık olmasını sağlayacak kadar lezzetli kahvaltı fikirleri mi istiyorsunuz? Öncelikle, sizi kapsamlı Lezzetli Krep Tarifler listemize yönlendirmeme izin verin. Doğru mu duydum - Hindistan Cevizli Ananaslı Pankek, Tarçınlı Çörekli Pankek, Balkabağı Turtalı Pankek…? Hafta sonları artık çok daha iyi! oydan 51 3 yemek kaşığı yulaf unu 1 yemek kaşığı hindistan cevizi unu 2 yemek kaşığı kakao tozu 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 1/4 çay kaşığı karbonat 2 yemek kaşığı hindistan cevizi şekeri 1 yumurta 1/2 çay kaşığı badem özü (isteğe bağlı ikame: vanilya özü) Gerekirse 1/4 fincan şekersiz badem sütü (isteğe bağlı ikameler: hindistancevizi veya soya sütü) 1/4 fincan taze ahududu hafifçe ezilmiş, birkaç parça bırakarak 1 yemek kaşığı yarı tatlı çikolata parçaları Bir karıştırma kabında yulaf ununu, hindistancevizi ununu ve kakao tozunu karıştırın.
İyice birleşince kabartma tozu, kabartma tozu ve şekeri karıştırın. Yumurtayı, badem özünü ve badem sütünün yaklaşık yarısını ekleyin. İyice karıştırın ve kalan badem sütü ekleyin.
Hamur pürüzsüz olana ve topak kalmayana kadar karıştırın. Gerekirse, istenilen kıvama gelene kadar ilave badem sütü ekleyin. Ahududu püresini ve çikolata parçalarını nazikçe katın.
Bir tavayı veya ızgarayı orta ateşte ısıtın ve yapışmaz sprey ile hafifçe püskürtün veya zeytinyağı sürün. Tava ısındıktan sonra, 3 yemek kaşığı ile 1/4 fincan hamurunu tavaya dökün. 3-4 dakika veya krep ortada köpürmeyi bırakıp kenarları pişene kadar pişirin.
Gözlemeyi dikkatlice çevirin ve tamamen pişene kadar yaklaşık 2 dakika daha pişirin. Tüm hamur kullanılana kadar tekrarlayın. Tavaya gerektiği kadar yapışmaz sprey veya pişirme kreplerinin arasına yağ püskürtün.
İstenirse daha fazla ahududu ve çikolata cipsi içeren en iyi krepler (isteğe bağlı). Veya en sevdiğiniz şurup, reçel veya pudra şekeri ile doldurun. p 2 krep | p 203 kcal | p 30 g | p 7 g | p 8 g | p 3 g | p 82 mg | p 246 mg | p 314 mg | p 5 g | p 12 g | s 119 IU | p 4 mg | p 106 mg | p 2 mg | SmartPoints (Serbest): 6 Anahtar Kelimeler Tatil Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Daha romantik tarifler almak ve harika egzersiz ipuçları ve püf noktaları almak için bizi Instagram ve Pinterest'te takip edin.
Editörün notu: Bu gönderi ilk olarak 2 Şubat 2020'de yayınlandı ..
Yorumlar
Yorum Gönder