Parşömen Fırında Balık ve Sebzeler



Deniz ürünleri meraklıları için bu tarif kitaplardan biridir! Bu Parşömen Fırında Balık ve Sebze tarifi, her deniz mahsulü tutkunlarının hayalidir. Okyanustan binlerce mil uzakta yaşasanız bile bu tarif sizi denize yaklaştıracak. Her lokma sizi sahil kenarındaki Yaz akşamlarına götürür.
Martıların cıvıltısını pratik olarak duyabilir ve tuzlu rüzgarın yüzünüze hafifçe vurduğunu hissedebilirsiniz! Balık, karides, yengeç, sebze ve baharatlardan oluşan aromatik bir karışım folyo poşetlere atılır ve nefis bir mükemmellikte pişirilir. Hepsinden iyisi, bu yemeğin çırpılması çok kolaydır ve lezzetli bir akşam yemeği veya doyurucu bir öğle yemeği yaratır. İnanılmaz lezzetinin yanı sıra, bu dayanılmaz Parşömen Fırında Balık ve Sebzeler tarifi etkileyici bir beslenme profiline sahiptir.
Yağ asitleri açısından zengin ve karbonhidrat oranı düşük harika bir protein kaynağıdır. Balık Ziyafeti Yapmak İçin Bu Nedenlere göz atarak deniz ürünlerinin sağlık yararları hakkında daha fazla bilgi edinin. Bu yemek sizi sadece lezzetli duyusal zevke sürüklemekle kalmayacak, aynı zamanda vitamin ve besinlerle dolu sağlıklı bir yemektir.
Bu poşetlerde kuşkonmaz mızrakları ve doğranmış kabaktan kiraz domatese kadar çeşitli sebzeler bulunur. Aşağıda önerilen bir içerik listesi var, ancak bu tamamen yorumlanmaya hazır. Ellerinizi yerel bir balıkçı veya sebze tezgahından taze malzemeler alabiliyorsanız, çok daha iyi.
Öte yandan, dondurucuda biriken donmuş ürünleriniz varsa, bu tarif harika bir çözüm görevi görür. Hem taze hem de dondurulmuş malzemeler, keseleri kesip açtığınız anda havaya nüfuz eden büyüleyici tatlara ve aromalara katkıda bulunacaktır. Parşömen Fırında Balık ve Sebzelerimiz için balık seçimi söz konusu olduğunda olasılıklar sonsuzdur.
Sonuç olarak, bu gerçekten sizin lezzet tercihlerinize bağlıdır. Yelpazenin yumuşak ve hassas tarafında bir şey için, branzini, kırlangıç ​​balığı veya levreğe bakın. Öte yandan, daha zengin, daha cesur bir balık, somon veya ton balığı bifteği arzu ederseniz işe yarayacaktır.
Sulu sebzeler ve can sıkıcı baharatlarla harmanlanmış, neredeyse her balık bu yemekte inanılmaz tada sahip olacak! Karides söz konusu olduğunda, bu yıldız içerik, balıkları ve sebzeleri mükemmel şekilde tamamlayan yumuşak ve sulu bir kıvam katar. Kalın, etli doku için ekstra büyük veya büyük karidesleri tercih edin. Hazırlanması çok kolay olduğu ve minimum temizlik gerektirdiği için bu tarife bayılıyoruz.
Burada, parşömen örtüler bu nefis deniz ürünleri yemeği için "pişirme kabı" görevi görüyor. En uzun kenarları yaklaşık 20 inç olacak şekilde dört büyük parşömen kağıdını kesin. Daha sonra büyük bir kapta balık, istiridye, karides, sebze, limon ve baharatları karıştırın.
Hazırladığınız malzemeleri dört parşömen parçasına eşit olarak bölün, her bölüme biraz zeytinyağı ve beyaz şarap gezdirin. Son olarak, tadına bakmak için tuz ve karabiber ekleyin, her bir poşeti bir ip ile kapatın ve bu bebekleri fırında patlatın. Voila: Yemek hazır! Bu zengin aromalı yemek, tercihen meyve ve botanik notalarıyla sek beyaz şarap gerektirir.
Bu durumda, Gewurztaminer, Pinot Grigio, Verdicchio ve Vermentino inanılmaz derecede iyi eşleşir. İpleri çözdükten ve paketleri açtıktan sonra, otların, limonların ve deniz ürünlerinin en lezzetli aromaları havaya yayılacak. Bu lezzetli yemeği, lezzetli bir şekilde hazırlanmış paketleri tabaklara boşaltarak servis edin.
Bu kadar kolay! 00 oydan itibaren 2 bütün balık orta büyüklükte, içi boşaltılmış ve yarıya bölünmüş, balık başına yaklaşık 1/2 pound 4 ons istiridye 12 karides 8 kuşkonmaz mızrak 2 kabak doğranmış 8 kiraz domates ikiye bölünmüş 2 diş sarımsak ikiye bölünmüş 1 limon yarıya 4 yay taze kekik 4 fesleğen yaprağı 1 tatlı kaşığı kurutulmuş kekik 1/2 su bardağı sek beyaz şarap 2 çay kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı kaşar tuzu 1/4 çay kaşığı öğütülmüş karabiber parşömen kağıdı Fırını önceden 375 dereceye ısıtın. Yaklaşık 20 inç uzunluğunda 4 büyük parşömen kağıdı kesin. Her bir parşömen kağıdını çalışma masasına koyun ve tüm malzemeleri eşit olarak bölerek her poşeti hazırlayın.
Kasap iplerini kapatın. 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
| p 1 her biri | p 106 kcal | p 10 g | p 7 g | p 3 g | p 1 g | p 47 mg | p 762 mg | p 468 mg | p 3 g | p 5 g | p 686 IU | p 44 mg | p 78 mg | p 2 mg Anahtar Kelimeler Düşük Karbonlu Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya etiketleyin it #skinnyms Bu tarifi sevdiniz ve daha fazlasını mı istiyorsunuz? Yemeklere dalın, vücudunuz size teşekkür edecek! Bu 21 Sağlıklı Deniz Ürünü Tarifine göz atın! Daha lezzetli tarifler ve yaşam tarzı tavsiyeleri için bizi Facebook sayfamızda beğendiğinizden ve bizi Pinterest'te takip ettiğinizden emin olun!

Yorumlar