Lezzetli Olduğu Kadar Çok Yönlü Klasik İtalyan Köfte!



Süper basit, klasik bir İtalyan tarifi! Çok amaçlı bir İtalyan köfte tarifi mi arıyorsunuz? Başka yerde arama! Bu versiyon çok basit - öğütülmüş hindiyi maydanoz, sarımsak, galeta unu, yumurta, parmesan peyniri ve baharatlarla birleştiriyoruz. Sonuç, hem sağlıklı hem de lezzetli olan yumuşak, nemli bir köfte! Karışımı hazırladıktan sonra, onları lezzetli bir meze olarak sunmaya hazır olacaksınız veya bunları spagetti, güveç veya çorbalara ekleyebilirsiniz. İmkanlar sonsuzdur! Bu tarifte sevdiğimiz bir diğer şey ise önceden hazırlayabilmenizdir.
İtalyan köftelerini 1 inçlik toplar haline getirdikten sonra dondurucuya koyabilirsiniz. Onları hava geçirmez bir torbaya veya saklama kabına aktarmadan önce bir fırın tepsisinde dondurmayı seviyoruz. Ardından, ihtiyacınız olduğu zaman pişirmeye hazır olurlar.
Köfteleri dondurucudan çıkarın ve önceki gece buzdolabında çözün. Sonra normal gibi pişirin! Bu köfteleri meze olarak servis ediyorsanız, en sevdiğimiz soslardan bazılarıyla eşleştirmeyi deneyin! İtalyan köftesi için tercih ettiğimiz pişirme yöntemimiz ocakta büyük bir tavada, özellikle de üzerine domates sos ile servis yapmayı planlıyorsanız. Köfte pişirirken, temelde konsantre bir lezzet olan tavada güzel bir sevgi katmanı yaratacaksınız! Tavayı şarap, et suyu veya su ile yağdan arındırırsanız ve marinara sosunuzu aynı tavada yeniden ısıtırsanız, tüm bu lezzetli parçaları alıp sosunuza demleyeceksiniz.
Bir restoran yapmanın hızlı ve kolay bir yolu- Ekstra malzeme eklemeden kaliteli sos! Köfteleri bu yöntemle pişirecekseniz ocaktaki ısıyı kontrol etmeniz gerekir. Isı çok sıcaksa köfteleri sonuna kadar pişirmeden önce dış tarafını yakarsınız. Isıyı orta seviyede tutun ve köfteleri pişerken döndürün, böylece her tarafı eşit şekilde kızarır.
165 derece F'lik bir iç sıcaklığa ulaştıklarında bitmiş olurlar! Alternatif olarak, fırında güvenli bir tava (dökme demir gibi) kullanabilir ve köfteleri ocakta kızartabilirsiniz. Ardından, pişirmeyi bitirmek için onları fırına aktarabilirsiniz. Bazıları köftesini yüzde 100 fırında pişiriyor ama ocak tercih ettiğimiz yöntem.
Köftelere karamelize bir katman katıyor, bu da onlara kesinlikle daha fazla lezzet veriyor! Köftenizi nasıl pişirmeyi tercih edersiniz? Soba üstü? Fırın? Yavaş pişirici? Yorumlarda bize bildirin! oydan 51 2 pound yağsız öğütülmüş hindi veya tavuk 2 çay kaşığı kurutulmuş kekik 2 yemek kaşığı taze doğranmış İtalyan maydanoz 1 tatlı kaşığı karabiber koşer veya deniz tuzu tadı 1/2 çay kaşığı ezilmiş pul biber 4 diş ince kıyılmış sarımsak 2 su bardağı kepekli panko veya kepekli ekmek kırıntısı 1 su bardağı taze rendelenmiş parmesan peyniri 2 yumurta Tüm malzemeleri geniş bir karıştırma kabında birleştirin. Karışımı (24) 1 inç köfte haline getirin. Köfte pişirirken büyük bir tavaya 1 çorba kaşığı zeytinyağı ekleyin, orta ateşte çevirin ve her iki tarafı kahverengileşene kadar pişirin.
Not: Yavaş pişirilecek bir tarifte köfte ekliyorsanız, belirtildiği gibi kızartın ama pişirmeyin Yavaş pişiricide pişirmeye devam edecekleri için. p 2 köfte | p 136 kcal | p 13 g | p 11 g | p 5 g | p 2 g | p 53 mg | p 120 mg | p 2 g | p 1 g | SmartPoints (Serbest): 4 Anahtar Kelimeler Düşük Karbonlu, Hızlı ve Kolay Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Daha lezzetli tarifler, sağlıklı yaşam önerileri ve spor rutinleri için bizi Facebook'ta beğendiğinizden emin olun, bizi Pinterest'te takip edin ve günlük e-Bültenimize abone olun. Geri bildiriminizi çok isteriz! Klasik italyan köfte tarifimiz hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin! Köfte yemenin en sevdiğin yolu nedir ?.

Yorumlar