Sıcak Fudge Soslu Çökmüş Çikolatalı Muzlu Ekmek



İçeriğe atla Bu çökmekte olan tatlı bir tatil favorisidir! Gülünç derecede nemli ve lezzetli, Hot Fudge Soslu Çikolatalı Muzlu Ekmek ile tanışın. Evet, doğru duydunuz. Muzlu ekmek.
Ama içinde çikolata ve üstünde sıcak şekerleme sosu var! Bu tarifi denedikten sonra eski usul muz ekmeğine geri dönüş olmayacak, bu yüzden bu yazının geri kalanını okumadan önce vedalaştığınızdan emin olun. Nemli ve Lezzetli Bu çikolatalı muz ekmeği, kelimenin tam anlamıyla meşhur çoraplarınızı kıracak. Temizliği artırmak ve ortalamayı azaltmak için hindistan cevizi sütü ve hindistancevizi şekeri ile yapılır.
Kahvaltıda sıcak şekerleme sosu ve tatlı olarak sıcak çikolata sosuyla yiyin. Bunun çöküş faktörünü büyüteceğine ve suçluluk duygusunu azaltacağına söz veriyoruz! Ne için bekliyorsun? Bir kase alın ve çikolatalı muzlu ekmek hamurunu en kısa sürede alın. Çökmekte Olan Tatlı 00 oydan itibaren 1 1/2 su bardağı beyaz tam buğday unu 1/2 su bardağı şekersiz kakao 1 1/2 çay kaşığı kabartma tozu 1/2 çay kaşığı karbonat 1/2 çay kaşığı kaşer veya deniz tuzu 4 muz aşırı olgun 2 yumurta büyük 1 1/4 su bardağı hindistan cevizi şekeri 1/2 su bardağı hindistan cevizi yağı rafine edilmemiş, eritilmiş 1/2 su bardağı az yağlı ayran, isteğe bağlı kefir veya yoğurt 1 tatlı kaşığı saf vanilya Bu tarifte 1/2 fincan çikolatalı bitter cips kullanıldı 1/2 su bardağı ceviz parçaları Hot Fudge Sauce Malzemeler 1/2 fincan çikolata parçaları 1/4 su bardağı lite hindistan cevizi sütü konserve 1 çorba kaşığı hindistan cevizi şekeri 1/2 çay kaşığı saf vanilya Fırını 325 derecede önceden ısıtın.
Ceviz parçalarını 12 dakika kavurun. Hamuru hazırlarken çıkarın ve soğumaya bırakın. Fırın sıcaklığını 350 dereceye çıkarın.
9 x 5 inçlik bir somun tavasını hafifçe yağlayın ve unlayın. Orta büyüklükte bir karıştırma kabında un, kakao, kabartma tozu, soda ve tuzu karıştırın. Kenara koyun.
Çatal kullanarak, yaklaşık 3 muzu 1 1/2 fincana eşit olacak şekilde ezin. Kalan muzu küçük parçalar halinde doğrayın. Kenara koyun.
Geniş bir karıştırma kabında yumurtaları hafifçe çırpıncaya kadar çırpın. Hindistan cevizi şekeri ekleyin ve yumurtalarla karıştırmak için çırpın. Eritilmiş hindistancevizi yağı, ayran, ezilmiş ve doğranmış muzu ve vanilyayı ekleyin ve karıştırın.
Un karışımını katın ve nemlenene kadar karıştırın. Fındık ve çikolata parçacıkları ekleyin ve birleştirmek için karıştırın. Hamuru somun tavasına dökün ve 55 dakika veya ortasına yerleştirilen çatal temiz çıkana kadar pişirin.
Çatal bir çikolata parçasına çarparsa tekrar deneyin. Bir tel raf üzerinde ters çevirmeden önce 15 dakika soğumaya bırakın. Ters çevirip sıcak şekerleme sosu eklemeden önce tamamen soğutun.
Hot Fudge Sauce Malzemeleri küçük bir tencerede birleştirin ve cipsler tamamen eriyene kadar yaklaşık 5 dakika kısık ateşte ısıtın. Eritme sırasında cipsleri karıştırın. Ateşten alın ve ekmeğin üzerine serpiştirmeden önce biraz soğumaya bırakın.
İstenirse tek tek dilimlere eklenebilecek ekstra sıcak şekerleme olacaktır. Kalan sıcak şekerlemeyi örtün ve buzdolabında saklayın. Fudge çok kalın hale gelir ve ikinci kez yemeden önce yeniden ısıtılması gerekebilir.
Servis: 1 dilim | Kaloriler: 386 kcal | Karbonhidratlar: 58 g | Protein: 6 g | Yağ: 17 g | Doymuş Yağ: 12 g | Kolesterol: 34 mg | Sodyum: 232 mg | Elyaf: 4 g | Şeker: 39 g | SmartPoints (Serbest): 19 Anahtar Kelimeler Tatil, Çocuk Dostu, Vejetaryen Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms güçlü haber bülteni güçlü Facebook sayfası ve Pinterest'imize de göz atın! Sıcak Fudge Soslu Çikolatalı Muzlu Ekmek hakkında geri bildiriminiz var mı? Aşağıdaki yorumlar bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin. Gelecekte okumak isteyeceğiniz konuları bize bildirmeyi unutmayın! Bu gönderi, bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. FAVORİ TARİFLERİNİZİ SAKLAYIN Hızlı ve kolay erişim için ÜCRETSİZ bir hesap oluşturun E-posta *.

Yorumlar