Seni bilmiyorum ama saatlerce ve saatler süren pişirme süresi gerektiren granola tariflerinden bıktım usandım. Onlar da tam olarak müdahale etmiyorlar. Yaptığım son granola tarifi, iki saat boyunca her 15 dakikada bir granolayı karıştırmamı istedi! Kimin o kadar zamanı var? Crunch Granola Cereal tarifimizin hazırlanması sadece 25 dakika sürer ve sonuçta gevrek, topaklanma-tastik granola elde edilir.
Crunch Granola Tahıl tarifimizi badem, yulaf, şekersiz hindistan cevizi gevreği ve kuru kiraz gibi temiz beslenen bütün malzemelerle yapıyoruz. Tatlandırmak için rafine beyaz şeker kullanmak yerine sağlıklı bal kullanıyoruz! Yulafınızı tercih ediyorsanız, bu tarif doğal olarak glütensizdir. Bitki bazlı granola yapmak için balsız da yapabilirsiniz.
Mısır gevreği kötü bir şöhrete sahiptir, ancak sizin için kötü olması gerekmez. Hepsi içindekiler listesinde ve mağazadan satın alınan mısır gevreğine bir göz atmak sizi şeker şokuna sokabilir! Şeker içeriğini ve vücudunuza giren malzemeleri kontrol edebilmek, ev yapımı granola pişirmeye kesinlikle değer. Crunch Granola Cereal ürünümüz, diğer granola tarifleri kadar zaman alıyor çünkü daha yüksek sıcaklıkta bir fırın kullanıyoruz.
Granolayı 250 derece F'de pişirmek yerine 325 derecelik bir fırın kullanıyoruz. Granolanızın üzerinde altın kahverengi bir renk almaya devam edeceksiniz ve bu yine de kümelenecek, ancak çok kısa sürede! Bu tarifi bir deneyin ve yeni favori yumurtasız kahvaltınız olup olmadığını görün! Crunch Granola Tahıl tarifimizi bir avuç taze meyve ile Yunan yoğurdu üzerine servis edebilir veya geleneksel şekilde süt veya alternatif sütle yiyebilirsiniz. Ayrıca granolayı tatlıların üzerine serpiştirmeyi de seviyoruz ve haşlanmış armutla son derece iyi eşleşiyor.
oydan 51 Crunch Granola Tahıl Tarifi Kendinizi iyi hissedebileceğiniz sağlıklı ve lezzetli bir kahvaltı! Hazırlık Süresi 5 dk Pişirme Süresi p dk Toplam Süre p dk Porsiyon: insanlar Kalori: 254 kcal 2 su bardağı çiğ badem, hafif doğranmış 1 su bardağı yulaf 1 1/2 su bardağı şekersiz hindistan cevizi gevreği 2 yemek kaşığı hindistancevizi yağı eritilmiş 1 tatlı kaşığı toz tarçın 1/2 çay kaşığı öğütülmüş hindistan cevizi 1 su bardağı kuru kiraz 3 yemek kaşığı bal Fırını 325 dereceye kadar önceden ısıtın. Bal dışındaki tüm malzemeleri birleştirin. İyice karıştırdıktan sonra, yavaş yavaş balı ekleyin ve iyice karıştırın.
Karışımda bazı topaklar oluşmalıdır. Karışımı bir fırın tepsisine eşit bir tabaka halinde yayın. 10 dakika pişirin, çıkarın ve karıştırın.
Granolayı tekrar fırına koyun ve 15 dakika daha veya altın rengi kahverengi olana kadar pişirin. Servis yapmadan önce tamamen soğumasını bekleyin. p 0.
33 kupa | p 254 kcal | p 24 g | p 6 g | p 17 g | p 7 g | p 5 mg | p 5 g | s 11 g SmartPoints (Serbest): 10 Bu gevrek granola hakkında ne düşündün ?! Deneyecek misin? Zaten yaptın mı? Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirin! Yumurta içermeyen daha fazla kahvaltı fikri arıyorsanız, tüm tarif panolarımıza erişmek için bizi Pinterest'te takip etmeyi unutmayın! Elbette, en son ve en iyi tariflerin doğrudan gelen kutunuza teslim edilmesini sağlamak için günlük e-Bültenimize de abone olabilirsiniz !.
Yorumlar
Yorum Gönder