Sağlıklı Fırın Fırında Elma Domuz Pirzola



Kırbaçlamak için çocuk oyuncağı olan ağız sulandıran bir domuz pirzolası tarifi mi istiyorsunuz? Bu Fırında Pişmiş Elma Domuz Pirzolası,% 100 temiz beslenen malzemeler içerir ve% 100 salya akmaya layık bir lezzet sunar. Meyveli tatlılık, kesinlikle tekrar yapacağınız etkileyici bir tabakta, çatallı, kemikli etle buluşuyor. Bonus olarak, bu fırında pişmiş elmalı domuz pirzolası tarifi yoğun gecelerde hızlı bir şekilde bir araya geliyor.
Hepsinden iyisi, sadeliği bu tarifi akşam yemeğinizdeyken arka cebinizde saklamak için harika bir yemek haline getiriyor. Sonuç olarak, tarif zamanınızın sadece 30 dakikasını çalacak. Daha da iyisi, hazırlığı en fazla on dakikada bitirerek, pirzolalar çatal gibi yumuşayana ve lezzetli olana kadar fırının yaklaşık 20 dakika sihrini çalıştırmasına izin vereceksiniz.
Tavuk yemeklerinin aksine, domuz etli yemekler o kadar tanıdık değildir ve biraz korkutucu gelebilir. Bu tarifin tadı ne kadar etkileyici olsa da, sizin açınızdan yalnızca birkaç basit adım gerektirdiğinden emin olabilirsiniz. Bu pirzolaları hazırlamak için aşçılık deneyimine veya mutfak pirzolasına ihtiyacınız yok! Önce, domuz pirzolalarını bir fırın tepsisine yerleştirip üzerine zeytinyağı sürün.
Sonra, her pirzola tuz, karabiber ve kekik serpin. Her bir domuz pirzolasının üzerine dilimlenmiş elmaları yerleştirip ardından bir tutam kahverengi şeker ve tarçın serpin. Bu noktada, tüm ağır işi yaptınız.
Gerçekten mi? Gerçekten mi. Pirzolaları fırında 20-25 dakika 425 Fahrenheit'te veya elmalar yumuşayıncaya ve domuz eti tamamen pişene kadar fırına koyun. Ve voila! Tatlı ve sulu, çatalla yumuşacık domuz pirzolalarınız sizi bekliyor.
SkinnyMs'de, mümkün olduğunca kızartma yerine pişirmeyi kesinlikle savunuyoruz. Kızartmak size hayal etmeye değer çıtır çıtır bir görünüm verse de, faydadan çok zarar verir.
Diğer yandan, pişirme büyük bir yağ ve kalori parçasını tıraş eder. Ama tadı eksik mi? Kesinlikle hayır. Bu tarif yine de içi sulu ve yumuşak, dışı güzel bir kavurma olan pirzola veriyor.
Ayrıca, yiyecekleri yağda kızartmak (özellikle derin kızartma), gıdalardaki nişastaların kanserojen hale gelmesine neden olur. Bu, bu hızlı pişirme yönteminin yüksek sıcaklığının kanser gibi hastalıklara katkıda bulunabileceği anlamına gelir. Kalorileri nasıl tıraş edeceğiniz ve sağlıklı pişirme yöntemlerini nasıl kullanacağınızla ilgili diğer ipuçları ve püf noktaları için Yiyeceklerinizi Daha Sağlıklı Yapmanın En İyi 10 Yolu'na göz atın.
Bu tarif sadece kendinizi iyi hissedebileceğiniz malzemeleri kullanır. İlk önce, domuz pirzolalarının üzerindeki fazla yağı keseceğiz. Bu basit adım size bir tekne dolusu kalori kazandırabilir ve tarifi daha zayıf ve sağlıklı hale getirir.
Elma ve sıcak tarçın gibi malzemeler bu yemeğe besin maddeleri ve salyaya layık bir lezzet katar. Pek çok domuz pirzolası tarifinden farklı olarak, Fırında Pişmiş Elmalı Domuz Pirzolalarımız sizi ağır bir kalori sayısıyla ağırlaştırmaz. Porsiyon başına sadece 240 kalori ve 6 gram yağ ile, suçluluk duymadan lezzetli etin her lokmasının tadını çıkarabilirsiniz.
Ek olarak, bu yemek pirzola başına 30 gramlık bir protein yumruğu paketliyor! Bununla birlikte, bu yemeği yedikten sonra saatlerce kesinlikle tatmin hissedeceksiniz (ama çok ağır değil). Sonunda; tadı eksik olmayan, bel ölçüsüne uygun domuz pirzolası! Bu pirzolalara lezzetli bir eşlik edecek daha sağlıklı tarif fikirleri için, göz atın: Sağlıklı Fırın Fırında Elma Domuz Pirzola Hazırlık Süresi p dak p dak Toplam Süre p dak Porsiyon: insanlar Kalori: 240 kcal 4 orta kesim domuz pirzolası yağı kesilmiş 1 tatlı kaşığı zeytinyağı tatmak için koşer tuzu karabiber tadı 1 tatlı kaşığı kurutulmuş kekik yaprağı 2 elma özlü ve dilimlenmiş, isteğe bağlı soyulmuş 1 yemek kaşığı esmer şeker 1 tatlı kaşığı toz tarçın Fırını 425 ° C'de önceden ısıtın. Bir fırın tepsisine folyo döşeyin ve yapışmaz sprey sıkın.
Domuz pirzolalarını fırın tepsisine eşit aralıklarla yerleştirin. Üzerine zeytinyağı sürün ve tuz, karabiber ve kekik ekleyin. Domuz pirzolalarını dilimlenmiş elma ile doldurun ve üzerine esmer şeker ve tarçın serpin.
20-25 dakika veya elmalar yumuşayıncaya ve domuz eti tamamen pişene kadar pişirin. Sıcak servis yapın. p 1 her biri | p 240 kcal | p 16 g | p 30 g | p 6 g | p 2 g | p 88 mg | p 68 mg | p 616 mg | p 3 g | p 12 g | s 49 IU | p 4 mg | p 22 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest): 4 Daha lezzetli tarifler ve yaşam tarzı tavsiyeleri için bizi Facebook sayfamızda beğendiğinizden ve bizi Pinterest'te takip ettiğinizden emin olun !.

Yorumlar