Besleyici bir diyete bağlı kalmak, özellikle tatiller geldiğinde zor olabilir. Yılın bu zamanında, balkabağı turtası gibi tatlı ikramlarla bombardımana tutuluyoruz. Sadece p var, haklı mıyım? Gerçek şu ki, bu hoş yiyeceklere her zaman hayır demek zorunda değilsiniz! Tek yapmanız gereken daha sağlıklı versiyonları seçmek ve porsiyonlarınızı kontrol etmek.
Sütsüz balkabağı turtamız klasik seçeneklerden daha sağlıklı ama yine de sevdiğiniz tatlarla dolu! Güzel bir tatil yemeğini bitirmenin en iyi yollarından biri güzel, doyurucu bir dilim balkabağı turtasıdır. Aşırı tatlı veya yoğun olmadan mevsimin en iyi lezzetlerini sunar. Daha çok sevdiklerimizle paylaşmak istediğimiz balkabağı turtasını seviyoruz.
Bu yüzden sütsüz, sütsüz vejetaryen bir seçenek yaratmaya karar verdik. Bunu glutensiz de yapabilirsiniz! Geleneksel balkabağı turtası tariflerinde şekerli yoğunlaştırılmış süt veya buharlaştırılmış süt kullanılır. Hindistan cevizi sütü, doğal olarak tatlı olduğu ve benzer bir viskoziteye sahip olduğu için mükemmel bir ikame eder.
Ayrıca, hindistan cevizi sütü, şekerli yoğunlaştırılmış sütün yaklaşık yarısı kadar kalori içerir. Hindistan cevizi sütü bitki bazlı olsa da, bu tarif yumurta içerdiği için vegan sayılmaz. Vejeteryanların çoğu hala yumurta yiyor, bu yüzden bu lezzetli ikramın tadını çıkarabilirler! Mağazadan satın alınan turta hamurlarının çoğu bu tarif için iyi çalışıyor.
Zaten doldurma en önemli kısım! İsterseniz tam buğdaylı veya glütensiz bir kabuk arayın. Tabii ki, ev yapımı her zaman daha lezzetli olur, bu yüzden kendinizinkini yapmaktan çekinmeyin! Aralarından seçim yapabileceğiniz birkaç farklı sağlıklı turta kabuğu tarifimiz var: Bu süper kolay tatlı, orijinaliyle ilgili sevdiğiniz her şeyi yakalar. Hala zengin balkabağı püresi, tatlı esmer şeker, rahatlatıcı vanilya ve fındıklı balkabağı turtası baharatını içerir.
Tatil lezzetleriyle dolu olsa da her dilim sadece 249 kalori içerir. Bazı karşılaştırma için, normal balkabağı turtası tarifleri dilim başına 350 kalorinin çok üzerindedir. Biraz daha fazla savurganlık yapmak istiyorsanız, bu Temiz Yeme Çırpılmış Tepesi'yi balkabağı turtanızla birlikte yapabilirsiniz.
Bu tarif gibi, aynı zamanda süt içermeyen, glütensiz ve vejeteryan dostu ! 00 oydan itibaren 1 9 inçlik pasta kabuğu, istenirse glütensiz 2 yumurta büyük 15 ons kabak püresi konserve veya 2 su bardağı pişmiş kabak püresi 1 tatlı kaşığı vanilya özü 3/4 su bardağı esmer şeker 1/2 çay kaşığı kaşar tuzu 1-1 / 2 çay kaşığı kabak turtası baharatı 1 su bardağı hindistan cevizi sütü Fırını önceden 425 derece Fahrenheit'e ısıtın. Büyük bir kapta yumurtaları, balkabağı püresini, vanilya özünü, esmer şekeri, tuzu ve balkabağı turtasını iyice kaynaşana kadar çırpın. Karıştırırken hindistan cevizi sütünü ekleyin ve iyice birleşene kadar karıştırın.
Dolguyu hazırlanan turta kabuğuna dökün ve 15 dakika pişirin. Isıyı 350 Fahrenheit dereceye düşürün ve turta ortada olana kadar 35 ila 45 dakika daha pişirin. Doldurmayı anında okunabilen bir termometre ile test edebilirsiniz.
175 derecelik bir iç sıcaklığa ulaştığında bitmiş olacaktır. Pastayı bir soğutma rafına aktarın ve pastayı buzdolabına taşımadan önce en az iki saat tamamen soğutun. Hemen servis etmiyorsa, turtayı buzdolabında saklayın.
p 1 dilim | p 249 kcal | p 32 g | p 3 g | p 13 g | p 7 g | p 41 mg | p 257 mg | p 125 mg | p 1 g | p 20 g | s 79 IU | p 1 mg | p 32 mg | p 2 mg | SmartPoints (Serbest): 12 Anahtar kelimeler sütsüz, Tatil, Şükran Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Bu sütsüz balkabağı turtası hakkında ne düşündünüz? Henüz denedin mi? Planlıyor musun Aşağıdaki yorum bölümünde bize bildirdiğinizden emin olun! Bu tarifi beğendiyseniz, şu nefis tatlı seçeneklerini de denemek isteyeceğinizi düşünüyoruz: Bizi Pinterest'te takip ediyor musunuz? Ya Facebook? Değilse, olmalısın! Orada, en yeni ve en harika tariflerin tümüne ve daha fazlasına erişebileceksiniz. En lezzetli tariflerin doğrudan gelen kutunuza teslim edilmesi için e-Bültenimize de abone olabilirsiniz ..
Yorumlar
Yorum Gönder