Dolu Yunan Tatlı Patates Kızartması



Biz patates kızartmasının büyük hayranıyız. Bu karşı konulamaz garnitür, doyamayacağınız, bağımlılık yapan atıştırmalıklardan biridir. Sorun, konu beslenme olduğunda geleneksel fast-food kızartmalarının en iyi itibara sahip olmamasıdır.
Bu yüzden, bu Loaded Greek Sweet Potato Fries ile kendi elimize almaya karar verdik. Bu düpedüz salyaya layık tarif, sıradan patates kızartmalarını utandırıyor. Lezzetli, fırında pişirilmiş tatlı patatesler, kendinizi iyi hissedebileceğiniz, can sıkıcı bir kızartma tarifi için Yunan lezzetleriyle birleşir.
Her iştah açıcı porsiyon sadece 125 kalori ve 4 gram yağda sunulur. Sade patates kızartmalarının porsiyon başına 350 kaloriye kadar taşıyabildiği bir dünyada, bu beslenme profili oldukça etkileyici. Sonunda: Bel ölçünüz için endişelenmeden tadını çıkarabileceğiniz hoşgörülü, suçsuz bir kızartma tarifi! Damak tadınız buna bayılacak! Bu mükemmel kızartma tarifi, çırpmak için kesinlikle çocuk oyuncağıdır.
Hazır tatlı patateslerinizi zeytinyağı, tuz ve karabiberle atmanız yeterli. Altın çıtır olana kadar 20 ila 30 dakika pişirin. Daha sonra yoğurt, sarımsak, limon, salatalık ve dereotu karıştırın.
Patates kızartması bitince üzerine salatalık yoğurt karışımını gezdirin. Muhteşem bir son dokunuş için, yüklü kızartmalarınızı domates, soğan ve beyaz peynirle doldurun. Bu renkli, Yunan esintili patates kızartmalarını hemen servis edin - güzel ve sıcak.
Çok lezzetli! Bu lezzetli tarifin bel kemiği olan tatlı patates, bütçeye uygun, besleyici yoğun bir sebzedir. Bu portakal güzellikleri, lif gibi bol miktarda vitamin ve besin içerir. Ayrıca bağırsak sağlığını geliştirmek ve bağışıklık sistemini güçlendirmek için antioksidanlar içerirler. Ek olarak, araştırmalar bu süper yiyeceği anti-enflamatuar, anti-diyabetik ve antikanser özellikleri nedeniyle övüyor. Son olarak, tatlı patatesler bol miktarda beta-karoten ve A vitamini taşır. Bu iki besin, enfeksiyonlarla mücadele ve hastalıklara ve gelecekteki enfeksiyonlara karşı dirençli kalma söz konusu olduğunda anahtardır.
Sonuç olarak, tatlı patatesler sağlık departmanında sıradan beyaz patateslerinizden üstündür. Ayrıca harika, lezzetli tatlı tada ve kremsi dokuya sahiptirler. Bu tatlı tatlıyı diyetinize dahil etmeniz için daha fazla neden için, Tatlı Patateslerde Tatlı Olmamızın 3 Nedeni'ne bakın.
Bu yoğun, lezzetli yemek başlı başına mükemmel bir yemek yapar. Sadece bir bıçak ve çatal alın, çünkü bu dolu patates kızartmaları şaka değil. Aynı zamanda, bu çıtır ikramlar her burger, sandviç veya dürüm için lezzetli bir garnitür yapar.
Aynı zamanda benzersiz bir parti mezesi ve garantili bir kalabalığı memnun eder. En iyi kısım? Bu harika patates kızartmaları hızlı ve kolay çırpılır. Suçluluk duymadan tadını çıkarabileceğiniz daha lezzetli atıştırmalık tarifleri için bu basit tariflere göz atın.
Sizin için gerçekten iyi olan daha fazla kızarmış patates tarifi mi arıyorsunuz? Aşağıdaki favorilerimizden bazılarına göz atın: oydan 51 Dolu Yunan Tatlı Patates Kızartması Yumuşak, fırında pişirilmiş tatlı patatesler, geçilemeyecek kadar iyi olan, can sıkıcı bir kızartma tarifi için Yunan lezzetleriyle birleşir. Hazırlık Süresi p dak Pişirme Süresi p dak Toplam Süre p dak Porsiyon: insanlar Kalori: 125 kcal 2 büyük tatlı patates, patates kızartması büyüklüğünde şeritler halinde kesilmiş, istenirse soyulmuş 2 çay kaşığı zeytinyağı Tat vermek için koşer tuzu karabiber tadı 1/2 su bardağı sade yoğurt 1 diş kıyılmış sarımsak 1/2 çay kaşığı limon suyu 2 yemek kaşığı rendelenmiş salatalık 1 tatlı kaşığı kuru dereotu 1/2 bardak küçük doğranmış Roma domates 1/4 su bardağı kırmızı soğan küçük küp doğranmış 1/4 su bardağı yağsız beyaz peynir Fırını 425 ° C'de önceden ısıtın. Bir fırın tepsisine yapışmaz sprey püskürtün ve bir kenara koyun.
Büyük bir kapta tatlı patates, zeytinyağı, tuz ve karabiberi karıştırın. Patatesleri yağla kaplamak için iyice karıştırın. Hazırlanan fırın tepsisine eşit bir tabaka halinde yayın.
Yumuşayana kadar yarıya kadar çevirerek 20 ila 30 dakika pişirin. Tatlı patates kızartması pişirilirken yoğurt, sarımsak, limon suyu, salatalık ve dereotu karıştırın. İyice karıştırın ve bir kenara koyun.
Kızartmaları fırından çıkarın. Salatalık yoğurt karışımını çiseleyin ve üzerine domates, soğan ve beyaz peynir ekleyin. Sıcak servis yapın.
p 0.5 fincan | p 125 kcal | p 17 g | p 5 g | p 4 g | p 2 g | p 10 mg | p 152 mg | p 349 mg | p 2 g | p 5 g | s 9522 IU | p 7 mg | p 101 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest): 4 Daha lezzetli tarifler ve yaşam tarzı tavsiyeleri için, Facebook sayfamızda bizi beğenin ve bizi Pinterest'te takip edin!

Yorumlar