5-Malzemeli Akçaağaç Hardallı Tavuk But



5-Bu tatlı ve tuzlu yemek için gereken malzemeler. Tavuk, haftalık akşam yemeği rotasyonunuzun düzenli bir üyesi mi? Sizi suçlamıyoruz. Bu bütçe dostu temel ürün söz konusu olduğunda, seçenekler görünüşte sonsuzdur.
Kendinizi aynı tarifleri tekrar tekrar yaparken bulursanız, işleri sallamanıza yardımcı olacak lezzetli ilham kaynağımız var. Bu tatlı ve tuzlu Akçaağaç Hardallı Tavuk Budu, tipik tavuk yemeğinize ağız sulandıran bir makyaj verecektir. Bu Akçaağaç Hardallı Tavuk But tarifi, çırpmak için bir çocuk oyuncağıdır ve hızlı bir şekilde masada akşam yemeği yiyecektir.
Sadece beş basit malzemeyle, bu kusursuz tarif muhtemelen sizi bir market gezisinden kurtaracak! Skinny Ms.'de tavuk uyluklarını seviyoruz. Tuzlu temel gıda, çabuk pişiyor ve nemli ve lezzetli et veriyor. Düpedüz şahane tatmanın yanı sıra, tavuk butlarının inanılmaz derecede bütçe dostu ve önemli olduğundan bahsetmiyorum bile! Bu yemek, tavuk butlarının gerçek nefis potansiyelini gözler önüne seriyor.
Bu harika tarifte, lezzetli, sofistike lezzet derinliği, tavuğu süsleyen ağız sulandıran turşudan geliyor. Etkileyici tadına rağmen, bu sosu bir araya getirmek daha kolay olamazdı. Sarı hardal, size tat alma duyunuzun şarkı söyleyeceği keskin-tatlı, stressiz bir karışım sunmak için akçaağaç şurubuyla takım oluşturur.
İki sıradan bileşenin bu kadar lezzetli bir ikili oluşturabileceğini kim bilebilirdi? Bu tarifte uyluk için tavuk göğsü içine kolaylıkla dalabilirsiniz. Fırın sıcaklığını 350 derece F'ye düşürün ve 25 ila 30 dakika pişirin. Tavuğunuzun iyice pişip pişmediğini her zaman kontrol etmelisiniz.
Tavuk, 165 derece F iç sıcaklığa sahip olduğunda tüketilmesi güvenlidir. Ayrıca uyluk yerine göğüs kullanıyorsanız, Instant Pot tarifini de değiştirebilirsiniz. Pişirme süresini 18 ila 20 dakikaya düşürün.
Bu, tavuk göğsünün bir çatalla kolayca parçalanmasını, ancak çok "ince" olmamasını sağlar. Bu tatlı Akçaağaç Hardallı Tavuk Kalçalarını kesinlikle tek başına servis edebilirken, aynı zamanda şu servis önerileriyle eksiksiz bir yemek de oluşturabilirsiniz: Bu bel ölçüsü dostu tarif aynı zamanda bir protein yumruğu da içeriyor: Porsiyon başına kocaman bir 30 gram protein içeriyor! Bu, saatlerce tok ve tatmin olmanızı sağlayacak demektir. Ve sadece 268 kalori ile bu sağlıklı tarifin tartıyı değiştirmeyeceğinden emin olabilirsiniz.
Beğeneceğinizi umuyoruz! oydan 31 2 kilo kemiksiz ve derisiz tavuk budu 1/2 su bardağı sarı hardal 1/2 su bardağı akçaağaç şurubu 1 su bardağı tavuk suyu düşük sodyumlu 1/2 çay kaşığı kaşar tuzu Fırını önceden 375 derece F'ye ısıtın. Orta büyüklükte bir karıştırma kabında sarı hardal, akçaağaç şurubu ve tuzu karıştırın. İyice birleştirmek için karıştırın.
Fırına dayanıklı bir pişirme kabına tavuk suyunu dökün. Tavuk butlarını pişirme kabına yerleştirin. Akçaağaç hardalı karışımını tavuğun üzerine eşit şekilde dağıtarak dökün.
35 ila 40 dakika pişirin. Sandviç olarak bütün veya parçalanmış olarak servis yapın | p 0.5 bardak | p 268 kcal | p 19 g | p 30 g | p 7 g | p 2 g | p 144 mg | p 710 mg | p 491 mg | p 1 g | p 16 g | s 51 IU | p 3 mg | p 57 mg | p 2 mg Bu tarifi yaptın mı? Instagram'da @skinnyms etiketleyin veya hashtag etiketleyin #skinnyms Yapması çok kolay olan daha inanılmaz tavuk tarifleri için En Popüler Tavuk Tariflerimizden 13'üne göz atın! Bunun gibi daha fazla tarifin doğrudan gelen kutunuza gönderilmesini mi istiyorsunuz? Öncelikle, günlük e-Bültenimize abone olun.
Ardından, sadece harika sağlıklı tarifler almak için değil, aynı zamanda egzersiz ipuçları, yemek planları ve çok daha fazlasını almak için bizi Instagram ve Pinterest'te takip edin !.

Yorumlar