Yavaş Pişirilmiş Makarna ve Peynir



Sağlıklı bir beslenme planı, hile yaptığınız gün için makarna ve peynir saklamanız gerektiği anlamına gelmez! Klasik rahat yemek, ağırlığını yağ ve kalori olarak taşımasıyla ünlü bir üne sahip olsa da, size ağız sulandıran Yavaş Pişirici Makarna ve Peynirimiz ile ikonik yemeğin hafifletilmiş bir versiyonunu getirdik! Her lokma sevimsiz, kremsi iyilikle dolup taşıyor!\n\nAslında tadı güzel olan makarna ve peynirin daha sağlıklı bir versiyonunu hayal edin. Heyecanla gıcırdamaz mısın? Yavaş pişirici tarifimizle, bu versiyon var ve damak tadınıza cidden inanmayacaksınız! Bu aile dostu akşam yemeği, zengin lezzet ve doyurucu tutarlılık sunar. Bahsetmiyorum bile, yapması çocuk oyuncağı. \u003cbr\u003e Kullanışlı, zarif yavaş pişiricinizi çıkarın ve bırakın cihazın sihrini çalıştırmasına izin verin!\n\nBu yavaş pişirilmiş makarna ve peynir tarifi evinizde düzenli hale gelecektir. Sağlıklı makarna ve peyniri geleneksel yolla yapmak biraz zor olabilir. Neyse ki, yavaş pişiricinizi kullanmak her seferinde ultra kremsi, uber-lezzetli bir görünüm sağlar. \u003cbr\u003e Süper heyecan verici bir hafta içi akşam yemeği sağlar ve tüm peynir severlerin sevineceğine söz veriyoruz.\n\nLezzetten ödün vermeden, daha ağır malzemeler için daha hafif alternatifler ekleyerek bu tarifi daha da hafiflettik. Örneğin, makarna tabağımız tam yağlı süt yerine% 1 süt kullanır ve büyük bir kalori parçasını keser. \u003cbr\u003e Bu arada tam yumurta yerine yumurta beyazı ekleyerek yağ içeriğini hafifletir. Bu salyaya layık yemek, mutlak favorilerimizden biri olan keskin çedar peynirini öne çıkarır ve tereyağını tamamen ortadan kaldırır.\n\nSon olarak, tam buğdaylı makarna, bu nefis konfor yemeğinin omurgasıdır. \u003cbr\u003e Bu daha sağlıklı makarna seçeneği, magnezyum, demir ve çinko gibi beyaz makarnadan daha fazla besin içerir. Aynı zamanda, beyaz makarnaya göre daha fazla protein, kompleks karbonhidrat ve lif içerir. Bununla birlikte, tam buğdaylı makarna, beyaz makarnadan çok daha iyi tatmin edecek ve daha uzun süre tok hissetmenizi sağlayacaktır. \u003cbr\u003e\n\nCan sıkıcı yavaş pişirici makarnamızın ve peynirimizin her porsiyonu sadece 244 kaloride. Geleneksel makarna ve peynir tarifleri, porsiyon başına 500 kaloriye kadar taşıyabilir, bu nedenle bu versiyon oldukça etkileyici. Protein yumruğu içerir ve sevimsiz düzeltmenize ihtiyacınız olduğunda kesinlikle işe yarayacaktır. \u003cbr\u003e\n\nBu tarif neredeyse çok kolay. Temel olarak, yavaş pişiricinizde süt, yumurta beyazı ve mısır nişastasını bir araya getirmeyi içerir. Sonra, rendelenmiş peynir ve makarna kabuklarını karıştırın ve iki saate kadar kısık ateşte pişirin. \u003cbr\u003e Şimdi önemli olan ilk saatten sonra oldukça düzenli bir şekilde karıştırmaktır - her 15 dakikada bir öneriyoruz. Bu, makarnanın eşit şekilde pişmesini sağlar ve her şeye göz kulak olmanızı sağlar.\n\nSebzelerin bir tarafında kesinlikle lezzetli olan ekstra sos için sütü ikiye katlayın! Son olarak, çıtır çıtır çıtır tava için can atıyorsanız, yemeğinizi daha sonra 3-5 dakika bir piliç fırınına koyun. \u003cbr\u003e\n\nHerhangi birinin diyetinde ara sıra özel bir ikram için yer olduğuna inanıyoruz. Öyleyse bunu bir porsiyon yağsız protein ve büyük bir sebze yığınıyla birlikte bir garnitür olarak yiyin.\n\nLezzetli, dengeli bir yemek için ağız sulandıran makarna ve peynir tabağınızı bu harika tariflerden biriyle eşleştirin!\n\nAyrıca, bu sağlıklı yavaş pişirici tarifini beğendiyseniz, Yavaş Pişiricide Yapmak için bu 21 Sağlıklı Düşük Karbonhidratlı Yemeği kontrol ettiğinizden emin olun!\n\nYavaş Pişirilmiş Makarna ve Peynir\n\nHerkesin en sevdiği rahat yemeklerin suçsuz bir versiyonu!\n\nHazırlık Süresi p dakika Pişirme Süresi 2 saat Toplam Süre 2 saat 15 dakika\n\nPorsiyon: insanlar\n\nKalori: 244 kcal\n\n1 1/2 su bardağı az yağlı süt\n\n2 yumurta akı\n\nİsteğe bağlı 2 çay kaşığı mısır nişastası: tapyoka nişastası\n\n1/2 su bardağı çedar peyniri rendelenmiş,% 2 keskin çedar en iyi sonucu verir\n\n2 su bardağı kepekli penne makarna\n\nYavaş pişiricinizde süt, yumurta beyazı ve mısır nişastasını birlikte çırpın. \u003cbr\u003e İyice çırptığınızdan emin olun.\n\nRendelenmiş peynir ve makarna kabuklarını karıştırın.\n\n1-1 / 2 ila 2 saat arası düşük seviyede pişirin. \u003cbr\u003e\n\nTARİFE İLİŞKİN NOTLAR: İlk saatten sonra yiyecekleri yarı düzenli olarak karıştırın. Yaklaşık her 15 dakikada bir. Bu 2 şey yapar. \u003cbr\u003e Makarnanın eşit şekilde pişmesini sağlar. Ayrıca, makarnaya göz kulak olmanıza ve ne zaman yapıldığını görmenize de olanak tanır. Her yavaş pişirici farklıdır, bu nedenle bu tarifin zamanlaması sizin için biraz farklı olabilir. \u003cbr\u003e Makarna \"pişmiş\" ten \"lapa\" ya çok hızlı bir şekilde geçer. Bu nedenle, olaylara göz kulak olmak için ara sıra karıştırmaya devam ettiğinizden emin olun.\n\nBu, 3 litrelik yavaş bir tencerede yapıldı. \u003cbr\u003e Tarifi ikiye katlamak isterseniz, mısır nişastası hariç her şeyi ikiye katlayın (1 çorba kaşığı kullanın) ve 4 veya 5 litrelik yavaş bir tencerede pişirin (iki katına çıkarmak için 5 litre kullandık yemek tarifi). Tarif iki katına çıkarıldığında zaman ve sıcaklık değişmez. \u003cbr\u003e\n\nAyrıca, sütü ikiye katlarsanız, büyük olasılıkla fazladan sos elde edersiniz. Bu sos, sebzelerin bir tarafında harika.\n\nDaha gevrek bir üst kısım için, etlik fırının altına 3-5 dakika bekletin. \u003cbr\u003e\n\nBu yavaş pişirici versiyonuyla penne makarnayı öneriyoruz. Daha küçük kabuklar, yavaş pişiricide iyi dayanmaz.\n\np 0. \u003cbr\u003e 5 fincan | p 244 kcal | p 24 g | p 11 g | p 8 g | p 5 g | p 16 mg | p 198 mg | p 4 g | p 4 g\n\nSmartPoints (Serbest): 8\n\nEn yeni ve en iyi Yavaş Pişirici tariflerini SkinnyMs'den e-posta yoluyla almakla ilgileniyorsanız, buradan kaydolun: günlük e-Bülten. Bizi Pinterest'te de takip edebilirsiniz!\n\nEditörün Notu: Bu gönderi ilk olarak 13/1/2012 tarihinde yayınlandı. \u003cbr\u003e.

Yorumlar