Hızlı ve Kolay Tatlı Patates Çöreklerimizi Denemelisiniz!



Gevrek ve gevrek bir şey arzuluyor ama sağlıklı kalmaya mı çalışıyorsunuz? Endişelenmene gerek yok dostum. Bir atıştırmalık saldırısı geçiriyor olmanız, sağlıklı beslenme planınızın alevler içinde olacağı anlamına gelmez. Tatlı Patates Çıtırlarımız yeni, sağlıklı, atıştırmalıklarınız olacak! Yüksek kalorili patates cipsi otomatını atlayın ve bunun yerine bunlardan bir parti hazırlayın! Sadece iki malzemeye ihtiyaç duyarlar - tatlı patates ve zeytinyağı (şu anki arzunuzu gidermek için bir dizi farklı baharat ve çeşni eklemekten çekinmeyin. \u003cbr\u003e)\n\nBu Tatlı Patates Çıtırlarını sinemaya, işe, okula götürün ya da lezzetli bir gevreklik için salataların ve çorbaların üzerinde kullanın. Bu gevreklikler çok yönlüdür; gökyüzü sınırdır!\n\nİlgili: Biberiye ve Deniz Tuzu ile Fırında Tatlı Patates Cipsi\n\nBu tarifi yapmak çok kolay, ancak bunu yaparken hayal kırıklığı seviyenizi düşük tutmak için birkaç ipucumuz var. Yeni başlayanlar için, tatlı patatesleri el ile şeritler halinde kesebilirsiniz, ancak bu uzun zaman alacaktır! Bunun yerine, bir jülyen soyucu kullanarak bir kestirme kullanmayı seviyoruz (bu benim kişisel favorimdir). \u003cbr\u003e Ayrıca bir mandolin de kullanabilirsiniz, ancak soyucunun kullanımının çok daha güvenli olduğunu ve kendinizi kesme riskinin önemli ölçüde azaldığını gördük .\n\nSırada, şeritleri pişirmeye hazır olduğunuzda, onları yakından takip ettiğinizden emin olun. Çok ince oldukları için çok kolay yanabilirler! Onları 375 derece F'de kavurmayı seviyoruz çünkü tellerin gevrek olmasını sağlamanın en iyi yolu budur. \u003cbr\u003e Bununla birlikte, bazı fırınlar sıcak çalıştığından, endişeniz varsa ısıyı 350 derece F'ye düşürebilirsiniz. Sonuçta, bu Tatlı Patates Çıtırlarının yanmasını önlemenin en iyi yolu, her 10 dakikada bir karıştırarak eşit şekilde pişirmektir.\n\nSon olarak, yanmalarını istemiyorsunuz ama aynı zamanda ıslak olmalarını da istemiyorsunuz! Bütün mesele, çıtır çıtır ve doyurucu olmalarıdır. \u003cbr\u003e Sac tavada nefes almaları için bolca boşlukları olduğundan emin olun. Bu, onları karıştırırken özellikle önemli hale gelecektir. Birbirlerine çok yakınlarsa, kızartma yerine buharda pişirirler. \u003cbr\u003e\n\nBu çıtır çıtır atıştırmayı yeni ve heyecan verici tutmanın birkaç yolu var! Tatlı Patates Gevreklerini aşağıdaki otlar veya baharatlarla tatlandırın. Pişirmeden önce bunları şeritler ve zeytinyağı ile birlikte atın.\n\nTatlı Patates Çıtırları\n\nBu lezzetli küçük lokmalar mükemmel bir atıştırmalık veya gevrek salata tepesi yapar!\n\nHazırlık Süresi p dak Pişirme Süresi p dak Toplam Süre p dak\n\nPorsiyon: insanlar\n\nKalori: 117 kcal\n\n1 tatlı patates\n\nDaha tatlı bir tat için 1 çorba kaşığı zeytinyağı rafine edilmemiş (hidrojensiz) hindistan cevizi yağı kullanın\n\nTatlı patatesi soyun ve jülyen dilimleri halinde kesin (en kolay yol bir jülyen soyucu kullanmaktır)\n\nFırını 375 dereceye kadar önceden ısıtın. \u003cbr\u003e\n\nİpleri geniş bir karıştırma kabına koyun, üzerine zeytinyağı gezdirin ve kaplamak için fırlatın. Dizeleri büyük bir çerez sayfasına eşit olarak yayın. Her 10 dakikada bir karıştırın ve yaklaşık 30 dakika çıtır çıtır olana kadar pişirmeye devam edin. \u003cbr\u003e Fırından çıkan teller gevrekleşmeye devam edecek. Aşırı kahverengi olan patates dizilerini atın. Oda sıcaklığında soğumaya bırakın. \u003cbr\u003e Hava geçirmez bir kapta veya kilitli torba içinde saklayın.\n\nAtıştırmalık, salata kabı veya çorba ve diğer birçok yan yemeğin üstünde yiyin.\n\np 0. \u003cbr\u003e 5 yemek tarifi | p 117 kcal | p 13 g | p 1 g | p 7 g | p 1 g | p 2 g | p 4 g\n\nSmartPoints (Serbest): 4\n\nBu çıtır çıtır atıştırmalığın tadını mı çıkaracaksınız yoksa baharat mı katacaksınız? Her iki durumda da onlara bayılacaksın. Aşağıdaki yorum bölümünde planınızı bize bildirin!\n\nGünlük haber bültenine abone olmayı unutmayın! Size en yeni tarifleri, antrenmanları, yemek planlarını, sağlıklı yaşam makalelerini ve daha fazlasını göndereceğiz! Daha sağlıklı atıştırmalık fikirleri için bizi Pinterest'te de takip edebilirsiniz.\n\nEditörün notu: Bu gönderi ilk olarak 8 Ocak 2013 tarihinde yayınlandı. \u003cbr\u003e.

Yorumlar