Bu gönderi, bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Sütten vazgeçmek zor olabilir çünkü peynir. Pek çok vejetaryen tarifte bir parça krem peynir veya bir tutam Parmesan bulunur.
Bitki bazlı bir diyet benimsemeden önce, zaman zaman süt ürünlerinden nasıl kaçabileceğimi göremiyordum ama gerçekten vermek istedim yukarı. Sonra sütsüz Parmesan peyniri tarifine rastladım ve her şey değişti. Vegan peynir yapmak için kaju fıstığını kullanabilseydim, onu bitki bazlı peynir sürmek için de kullanamaz mıydım? Bu sadece mümkün değildi, aynı zamanda ne kadar kolay olduğuna da şaşıracaksınız.
Kajuları su, besin mayası, sarımsak, tuz ve limon suyuyla karıştırmanız yeterli. Kalın ve kremsi olduğunda, tadı güçlendirmek için birkaç ot katın ve buzdolabında birkaç saat bekletin. İşte karşınızda: Krem peynir kadar pürüzsüz ve hemen hemen her şeyde iyi olan bitki bazlı bir peynir ezmesi.
Sarımsak ve besin mayasının kombinasyonu ona peynirli bir tat verir ve limon suyu yeterince getirir onu aydınlatmak için asitlik. Bu Bitki Bazlı Peynir Nasıl Kullanılır Bu bitki bazlı peynir ezmesini kullanmanın pek çok yolu var. Sebzeli sos olarak ya da krakerle birlikte servis edildiğinde harikadır, ancak en sevdiğiniz sandviçlerde mayonez yerine de kullanabilirsiniz.
İşte bitki bazlı peynir ezmesi için en sevdiğim kullanımlardan birkaçı. Yorumlarda bize bir satır bırakın ve bu harika tarif için kullanmanız gerekenleri bize bildirin! Sandviçlerde ve dürümlerde mayonez yerine kullanın. Özellikle burgerler için iyidir (etsiz seçenekler dahil).
Kızarmış bir simitin üzerine dökerek kahvaltınızı süsleyin. Bitki Bazlı Kaju Ekmeğinin üzerine sürün ve hızlı ve kolay bir öğle yemeği hazırlamak için en sevdiğiniz sebzeleri ekleyin. Bir kasede meze veya atıştırmalık daldırma olarak servis edin.
Çiğ sebzeler, krakerler, tortillalar veya cipslerle (özellikle ev yapımı türlerle) iyi gider. En sevdiğiniz makarna veya glütensiz erişte ile karıştırın. Makarnanın ısısı peyniri yumuşatıp lezzetli bir sos haline getirecektir.
Otları atlayarak ve en sevdiğiniz meyve ezmesinden veya reçelden 1-2 yemek kaşığı ekleyerek daha tatlı bir versiyon hazırlayın. Maydanoz yerine kişniş kullanarak bir parti bitki bazlı cips yapın. Ardından karışıma bir çay kaşığı kimyon ve ince kıyılmış jalapeno ekleyin.
Ekmeğin üzerine yayın ve tamamen ısınana kadar pişirin. Lezzet ve kremsi bir kıvam eklemek için bir güç kasesine ekleyin. Ayrıca farklı otlar ekleyerek bu bitki bazlı peynirle deneyebilirsiniz.
Tek tek tat tomurcuklarına ve diğer tariflere (yukarıdaki nachos örneği gibi) uyacak şekilde tadı değiştirmek kolaydır. Onunla biraz eğlenin. İlk seferini yaptıktan sonra, bu bitki bazlı peynirin neden her şeyde lezzetli olduğunu anlayacaksınız! Her Şeyde Harika Tadı Olan Bitki Bazlı Peynir Ezmesi Süper kremsi ve sürülebilir vegan peynir.
Bu tarifin hazırlanması kolaydır ve çırpılması sadece birkaç dakika sürer. Hazırlık Süresi p dak Toplam Süre p dak Porsiyon: insanlar Kalori: 146 kcal 1 1/2 su bardağı çiğ kaju 2 yemek kaşığı besin mayası ve tadı daha fazlası 1 diş kıyılmış sarımsak 1/2 çay kaşığı tuz 1 limon kabuğu rendesi ve suyu 1/2 su bardağı su artı 1 yemek kaşığı 8 adet ince doğranmış frenk soğanı 1/4 su bardağı ince kıyılmış maydanoz Frenk soğanı ve maydanoz dışındaki tüm malzemeleri yüksek güçlü bir karıştırıcıya ekleyin. Malzemeleri pürüzsüz ve kremsi hale gelene kadar karıştırın.
Yayılmış olanı bir kaseye aktarın ve doğranmış frenk soğanı ve maydanozu karıştırın. Servis yapmadan en az 2-3 saat önce örtün ve buzdolabında saklayın. s 28.
3 g | p 146 kcal | p 10 g | p 6 g | p 11 g | p 2 g | p 150 mg | p 226 mg | p 2 g | p 2 g | s 201 IU | p 10 mg | p 15 mg | p 2 mg SmartPoints (Serbest): 6 Daha lezzetli tarifler mi istiyorsunuz? Pinterest'e gidin ve bizi takip edin! ücretsiz e-posta serisi Yeme Alışkanlıklarınızı Değiştirecek 5 Sır Harika görünmek ve hissetmek için yeni ipuçları ve tarifler !.
Yorumlar
Yorum Gönder