Tatlı Özlem Çarptığında İçin En Kolay Yulaf Ezmeli Kurabiye Tarifi!



Kurabiye isteklerin hiç ortaya çıkmaz mı? Belki de uygun olmayan zamanlarda, örneğin tüm malzemelere sahip olmadığınız veya sadece pişirme yapmaktan hoşlanmadığınız zamanlarda? Pekala, şanslısın. Yapması çocuk oyuncağı olan yulaf ezmeli bir kurabiye tarifi için size harika bir yorum getirdik. Bu suçsuz güzellikler, bir sürü malzeme için dolaplarınızı karıştırmanıza da neden olmayacak! Bir kurabiye tutkununun hayali olan bu ağızda eriyen ikramların tadı inanılmazdır ve sadece birkaç temiz ve basit malzeme gerektirir.
Lezzetli tatlı, bel ölçünüzden ödün vermeden tatlı dişinizi tatmin edecektir. Ve hepsinden önemlisi, bu tarifle muhtemelen sizi bakkala giderken kurtarıyoruz. Çerezlerimiz, muhtemelen zaten sahip olduğunuz süper temel mutfak malzemelerini kullanır: yulaf, muz, tarçın, vanilya özü ve isteğe bağlı eklentiler.
Bu tarifin yıldızı lif dolgulu yulaf ile, lezzetli ikramlarımız harika bir yemekten sonra kesinlikle tatmin edecek. Yulaf ezmeli kurabiye tarifimiz, bazı ekstra antioksidanlar ve çikolata gibi bir yetenek katan yarı tatlı çikolata parçacıkları gerektirir. Elinizdeki nefis eklentileri de atmanızı öneririz! Kıyılmış badem, ceviz veya yer fıstığı bu çiğneme gerektiren kurabiyelere lezzetli bir gevreklik katacaktır.
Bir protein kokteyli paketleyerek besin değerini artıracaklarından bahsetmiyorum bile. İnternette karşılaşacağınız standart tariflerin aksine, bu kurabiye tarifi tereyağı ve yapay malzemeleri ortadan kaldırır. Bu, belinizi kötü şöhretli trans yağlardan ve hidrojene yağlardan kurtarır.
Tarifimiz o kadar suçsuzdur ki, bir öğleden sonra beni alıp gitmek için bu güzellikleri tam anlamıyla kapabilirsiniz! Kahvaltıda bu ikramların tadını bile çıkarabilirsiniz, özellikle çikolata parçaları için fındık veya kuru üzüm içtiyseniz. Çabuk pişen yulaf kullanmayı seviyoruz, çünkü bunlar daha düzgün bir görünüm ve dokuya sahip kurabiyelerle sonuçlanacaktır. Elinizde çabuk pişirilen yulaf yoksa, normal yulaf işe yarayacaktır! Daha büyük yulaf gevreği, kurabiyelere daha dolgun, daha sağlıklı görünen bir görünüm kazandırır (ve kitabımızda bunda kesinlikle yanlış bir şey yoktur!) Bu yulaf ezmeli kurabiye tarifi, aşırı olgunlaşmış muzları israf etmemek için mükemmel bir bahanedir.
Aslında, taze muzdan daha tatlı, daha güçlü bir muz aroması verdiği için, daha olgunlaştıkça daha iyidir. Yumuşak dokusu ayrıca muzları pişirme için daha iyi hale getirir. Bu nefis lezzetleri yapmak daha kolay olamazdı.
Biraz kremsi bir kıvam elde edene kadar olgunlaşmış muzları bir çatalla ezin. Yulaf, biraz vanilya ve bir tutam tarçınla karıştırın. Ardından, tat tomurcuklarınızın arzu ettiği eklentileri atın ve 350 ° C'de 12-15 dakika pişirin.
Bu bebekleri kırbaçlamayı bitirdiğinizde, hamur çok iyi donuyor. Bununla birlikte, gelecek için kurabiye stoklamak istiyorsanız tarifi ikiye katlamaktan çekinmeyin. Hamuru streç filmle sıkıca sarın, hava geçirmez bir kapta saklayın ve dondurucuya koyun.
Normalde çerezleri özel durumlar için kaydedebilirsiniz, ancak istediğiniz zaman kendinizi bu sağlıklı sürümle şımartabilirsiniz. Lezzetli oldukları kadar kolay olan bu kurabiyeler, suçluluk duymadan kendinizi şımartmayı mümkün kılar. Bu, Tatlı Bir Şey İstediğinizde Yapabileceğiniz En Kolay Yulaf Ezmeli Kurabiye Tarifidir! Bu çiğneme gerektiren ve lezzetli kurabiyeler sadece birkaç basit, besleyici malzeme gerektirir.
Bu temiz yeme ikramları cüzdanınızda ve bel bölgenizde kolaylaşacak! Hazırlık Süresi 5 dk Pişirme Süresi p dk Toplam Süre p dk Porsiyon: insanlar Kalori: 129 kcal 1,5 su bardağı hızlı veya rulo yulaf 2 adet olgun muz 1/2 çay kaşığı vanilya özü 1 tatlı kaşığı tarçın 1/3 fincan yarı tatlı çikolata parçaları Kuru üzüm, doğranmış fındık veya istediğiniz her şeyi kullanın. Fırını 350 F'ye önceden ısıtın.
Bir fırın tepsisine parşömen koyun (veya yapışmaz bir kurabiye kağıdı kullanın). Kremsi bir kıvam elde edene kadar olgun muzları çatalla ezin. Yulaf, tarçın ve vanilyayı ekleyin ve malzemeler eşit şekilde birleşene kadar karıştırın.
Yarı tatlı çikolata parçacıkları, kuru üzüm, kıyılmış fındık veya seçtiğiniz eklentileri karıştırın. Birden fazla kullanmaktan çekinmeyin! 1 inçlik toplara cömert kaşık dolusu meyilli yuvarlayın - toplamda yaklaşık 8-10 top. Her bir kepçeyi birkaç inç aralıklarla yerleştirin.
Kurabiyeleri 12-15 dakika veya altın rengine ve hafifçe gevrek olana kadar pişirin. Zevk almak! İsteğe bağlı - elinizde ne varsa ekleyin. Kuru üzüm, kuru kiraz veya doğranmış ceviz veya badem bu kurabiyelere harika katkılar sağlar! p 129 kcal | p 21 g | p 3 g | p 4 g | p 2 g | p 1 mg | p 2 mg | p 203 mg | p 3 g | p 7 g | s 19 IU | p 3 mg | p 17 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest): 2 Bu tarifi beğendiyseniz, favorilerimizden daha fazlasına göz atmayı unutmayın: Bunun gibi daha fazla tarifle ilgileniyor musunuz? Öyleyse, bizi Pinterest'te takip ettiğinizden emin olun !.

Yorumlar