Kavrulmuş Baharatlı Akçaağaç Cevizlerimiz Hareket Halinde Mükemmel Bir Atıştırmalıktır!



Bu gönderi, bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Evimin etrafında her zaman çok fazla cevizim vardır. Yıllar önce ceviz ağaçları diktiğimiz için şanslıyız.
Artık olgunlaştıklarından, her yıl bol miktarda ceviz üretiyorlar. O kadar çok olduğu için mutfakta farklı cevizli tarifleri denemekten zevk alıyorum! Çiğ ya da patlıcan karışımının bir parçası olarak yemeleri harika olsa da, iyi baharatlanmalarını ve kızarmış olmalarını tercih ederim. Ben de bu nefis Kavrulmuş Baharatlı Akçaağaç Cevizi tarifini buldum! Yapması Kolay, Direnmesi Zor Tarifler bundan daha kolay olamaz! Tek yapmanız gereken büyük, tereyağlı cevizleri alıp büyük bir karıştırma kabına koymaktır. Yapışmalarını önlemek için yeterli miktarda zeytinyağı ekleyin. Tatlı akçaağaç şurubu, kırmızı biber, hindistan cevizi, öğütülmüş tarçın ve karanfili ekleyin. Biraz daha ateşten hoşlanıyorsanız, kırmızı biberin miktarını artırmakta özgürsünüz (sadece birazcık uzun bir yol kat ettiğini unutmayın).
Cevizleri ılık, hoş kokulu ve hafif kızarmış olana kadar kavurun. Cevizler oldukça kolay yanma eğiliminde olduklarından, kavururken bunları sık sık kontrol etmeyi unutmayın. Onları fırından çıkardığınızda hemen yemeye direnmeye çalışın çünkü çok sıcak olacaklar! Alternatif Tatlar Kavrulmuş Baharatlı Akçaağaç Cevizleri tatlı ve baharatlı tatların mükemmel dengesi olsa da, bunun yerine daha tuzlu bir atıştırmalık tercih edebilirsiniz.
Bu durumda, şu lezzetli lezzet kombinasyonlarından birini deneyin: Biberiye, kekik veya maydanoz gibi en sevdiğiniz bitkileri seçin. Bu baharatları tuz ve zeytinyağı ile karıştırıp cevizleri tarife göre kavurun. Füme kırmızı biber, zerdeçal, köri tozu, kırmızı biber tozu, kimyon veya Çin usulü beş baharat gibi daha egzotik baharatları deneyin.
Kırık karabiber ve tuz karışımı veya limon biber çeşnisi gibi basit bir baharat kullanın. Kavrulmuş Baharatlı Akçaağaç Cevizi Hareket halindeyken sağlıklı bir şeye ihtiyacınız olduğunda mükemmel bir atıştırmalık! Hazırlık Süresi 5 dk Pişirme Süresi p dk Toplam Süre p dk Porsiyon: Kalori: 241 kcal 1 çay kaşığı. zeytin yağı 2 su bardağı yarım ceviz kabuklu 1/4 su bardağı akçaağaç şurubu 1/2 çay kaşığı
tuz 1 çay kaşığı. Tarçın 1/4 çay kaşığı. kırmızı biber 1/4 çay kaşığı. Hindistan cevizi 1/4 çay kaşığı. öğütülmüş karanfil Fırını önceden 350 derece F'ye ısıtın. Pikan cevizlerini, kalan malzemelerle birlikte geniş, kenarlı bir fırın tepsisine atın.
Tek bir katman halinde yayın. 15-20 dakika kavurun, cevizlerin yanmadığından emin olmak için her 10 dakikada bir kontrol edin. Cevizleri fırından çıkarın ve soğumaları için tek kat mumlu kağıt üzerine koyun.
Hava geçirmez bir kapta saklayın. p 0.25 fincan | p 241 kcal | p 11 g | p 3 g | p 22 g | p 2 g | p 146 mg | p 2 g | p 8 g SmartPoints (Serbest): 9 Kavrulmuş cevizler için favori tatlarınız nelerdir? Fikirlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşın.
Bu sağlıklı atıştırmalık tarifini beğendiyseniz, şunları da beğenebileceğinizi düşünüyoruz: Otlu Kavrulmuş Fındık Fırında Muz Cipsi Biberiye ve Deniz Tuzu ile Fırında Tatlı Patates Cipsi Daha şahane tarifler ister misin? Doğrudan gelen kutunuza gönderilsin! Öncelikle, günlük e-Bültenimize abone olun. Ardından, sadece harika sağlıklı tarifler almak için değil, aynı zamanda egzersiz ipuçları, yemek planları ve daha fazlasını almak için bizi Instagram ve Pinterest'te takip edin! ücretsiz e-posta serisi Yeme Alışkanlıklarınızı Değiştirecek 5 Sır Harika görünmek ve hissetmek için yeni ipuçları ve tarifler !.

Yorumlar