Cızırtılı fajitaların sarhoş edici kokusuyla hiçbir şey kıyaslanamaz. İhale gevrek biberler sulu et ve sıcak tortillalarla birleşerek size hayal etmeye değer o ağız sulandıran yemeği getirir. Ne yazık ki, geleneksel fajitaların lezzeti genellikle yüksek kalorili bir fiyat etiketi ile gelir.
Çoğu restoran aşırı derecede yağ ve tuz kullanır, bu da yemeği bel çevreniz için dostça olmayan bir seçenek haline getirir. Pekala, bu günü şanslı gününüz olarak kabul edin, çünkü bu klasik, Meksika esintili yemeği düpedüz lezzetli Fajita Tavuk Fırında "derisini topladık"! Bu yemek, temiz beslenen malzemeleri ve sadece birkaç basit adımı gerektirir. Bu renkli, sınırın güneyindeki yemek, yapmak için bir esinti ve lezzetle dolu! Bu temiz yemek tarifinin etini tavuk, dolmalık biber ve soğan oluşturur.
Yağı azaltılmış kaşar, bu yemeğe damak tadınızın çıldıracağı erimiş peynirli bir görünüm kazandırır. Bir tavayı ateşlemek yerine fırını 375 derece Fahrenheit'e önceden ısıtın, çünkü fırınınız burada pişirmenin çoğunu yapacaktır. Kızartma, yemek pişirmek için çok miktarda sıvı ve katı yağ gerektirir.
Bununla birlikte, pişirme daha dostane bir pişirme yöntemi olarak hizmet eder. Kızartma yaparken üzerinize sızan bir tekne dolusu kaloriyi keser. Bu yemeği yapmak çocuk oyuncağı.
Ön ısıtmadan sonra biberinizi ve mor soğanı ince dilimler halinde doğrayın. Farklı renkte biber kullanmanızı tavsiye ederiz. Bu renk ve tat çeşitleri, yemeğin lezzetini ve canlılığını artıracak.
Tarifimiz 2-3 biber gerektiriyor, ancak istediğiniz kadar tüketmekten çekinmeyin. Sonuçta, kavrulmuş sebzeler söz konusu olduğunda, yemeğiniz ne kadar çok doyurursa o kadar çok olur! Bu hazırlığı bitirdikten sonra, tek bir kat halinde tavuk göğsü koyun ve her göğsün üzerine taco baharatları serpin. Malzemelere sahipseniz, harika SkinnyM'lerimizi verin.
Taco Çeşnisi bir şans! Bu tarif, koruyucuları, sodyumu ve renklendirme mağazasından satın alınan markaların sahip olduğu, lezzetli lezzeti es geçmeden ortadan kaldırıyor. Bir cam pişirme kabı kullanmanızı öneririz. Soğanı ve biberleri tek kat halinde tavuğun üzerine koyun, ardından bolca zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyin.
Son adımınız için peynirin üzerine serpin. 35-45 dakika veya tavuk tamamen pişene kadar pişirin. İhale, sulu tavuk sizi saatlerce tok ve doyurmak için ciddi bir protein yumruğu paketliyor.
Bu bel ölçüsü dostu yemek için yağsız çedar peyniri tercih ettik. Korkunç kalorili fiyat etiketi olmadan sonunda o ooey yapışkan peyniri yine de alacaksınız. Besinlerle dolu dolmalık biberler kesinlikle size kendinizi iyi hissettirecek bir şeyler verir.
Bu önemli oyuncular C vitamini ile yüklüdür, yarım fincanla neredeyse günlük ihtiyaçlarınızı ikiye katlar! Dolmalık biberler, çok sayıda karotenoid veya kanserle mücadele özellikleri sunar. Bu şahane tarifi bir araya getirmek çok kolay ve minimum hazırlık gerektirir. Harika bir hafta içi akşam yemeğini cidden yapar! Sadece birkaç basit malzemeyle, bu tavuğu çok kısa sürede masada yiyeceksiniz.
Fajita Chicken Bake'imiz kendi başına doyurucu bir yemek yapar ya da biraz Meksika pilavı ile tadını çıkarır! Yemeğinizi hem basit hem de lezzet dolu olan Sıska Meksika Pilavı veya Restoran Tarzı Meksika Pilavı ile eşleştirin. Daha fazla Meksika esintili yemek için, Paket Yemekten Daha İyi olan bu 12 Meksika Esintili Tariflere göz atmayı unutmayın. Ayrıca, harika bir tavuk yemeğini seviyorsanız, işte En Popüler Tavuk Tariflerimizden 13'ü.
Bu İnanılmaz Basit ve Lezzetli Fajita Tavuk Fırında Sadece Birkaç Temel Malzemeye İhtiyaç Duyar Meksika esintili tatlara sahip bu can sıkıcı tavuk yemeği yapmak çok kolay! Hazırlık Süresi p dakika Toplam Süre 1 saat Porsiyon: insanlar Kalori: 217 kcal 5 kemiksiz ve derisiz tavuk göğsü 2 çay kaşığı Skinny Bayan Taco Çeşnisi 1/2 çay kaşığı kaşer tuzu 1/2 çay kaşığı öğütülmüş karabiber Şeritler halinde dilimlenmiş 3 bütün dolmalık biber İnce dilimlenmiş 1 küçük kırmızı soğan 1,5 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 su bardağı yağsız rendelenmiş çedar peyniri Fırını önceden 375 derecede ısıtın.
Biber ve soğanı ince dilimler halinde dilimleyin ve zeytinyağı ile birlikte atın. Kenara koyun. Tavuk göğsünü bir cam pişirme kabına tek bir katman halinde yerleştirin ve her göğsün üzerine taco baharatını, ardından tuz ve karabiber serpin.
Dilimlenmiş soğan ve biberleri eşit bir tabaka halinde tavuk göğsü üzerine serpin. Bir çiseleyen zeytinyağı ekleyin (isteğe bağlı). Son kat olarak tavuk ve sebzelerin üzerine çedar peynirini ekleyin ve 45 ila 60 dakika veya tavuk tamamen pişene ve 165 ° C'lik bir iç sıcaklığa ulaşana kadar pişirin.
Mağazadan baharat satın alın ve lezzetli Sıska Bayan Taco Baharatımızın içine dalın! p 217 kcal | p 7 g | p 28 g | p 8 g | p 2 g | p 75 mg | p 437 mg | p 608 mg | p 2 g | p 4 g | p 2293 IU | p 94 mg | p 63 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest): 5 Daha lezzetli tarifler, temiz beslenme ipuçları ve sağlıklı yaşam tarzı kaynakları için Facebook sayfamızı beğendiğinizden ve bizi Pinterest'te takip ettiğinizden emin olun!
Yorumlar
Yorum Gönder