Bu yayın bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Pasta ve ciro gibi tatlılar reçelinizse, bu Çilek Ravent Gevrekine bayılacaksınız! Biraz ekşi, biraz tatlı ve porsiyon başına sadece 205 kalori içeriyor. İlkbahar veya yaz için mükemmel bir tarif yapar, çünkü hafif ama meyvemsidir.
Bir parti hazırlayın ve bir sonraki piknik veya arka bahçede pişirin. Muhtemelen büyük bir hit olacak! Pastadan daha kolay ama aynı lezzetli! Bu tatlıların lezzet verici olmasının yanı sıra, diğer tatlılara (pasta gibi) kıyasla süper kolay. Sadece birkaç basit adımda, bu şahane tedavi masanın üzerinde olabilir ve keyfini çıkarmaya hazır olabilir! Tatlı meyve karışımını hazırlayarak başlamak istersiniz.
Fırın ön ısıtma yaparken, büyük bir karıştırma kabı alın ve dilimlenmiş çilek ve ravent ile mısır nişastası ve toz şekeri birleştirin. Yeterince harmanlandıktan sonra, karışımı bir güveç kabına dökün ve eşit bir tabakaya yayın. Başka bir kaseye öğütülmüş tarçın, çok amaçlı un, yulaf ezmesi, doğranmış tereyağı ve kahverengi şeker ekleyin. tıknaz karışımı. Tamamen pürüzsüz olması gerekmez. Bu karışımı dikkatlice çilek karışımının üstüne ekleyin ve güveç çanağını fırına yerleştirin.
Üst tabaka güzel, altın kahverengi bir renk olduğunda, çilek ravent gevrek yemeye hazır olacak! Meyveli Tatlılar Sıcak Havalarda Mükemmel Özellikle sıcak aylarda meyveli tatlıları seviyoruz. Şahsen, meyveli lezzetleri her zaman ilkbahar ve yazla eşitliyorum, ancak bu tatlıyı sevmenin başka bir nedeni var: dondurma! Bu çilek ravent gevrek sıcak servis etmeyi seviyoruz. Yedek kaloriniz varsa, bir kaşık vanilyalı dondurma veya dondurulmuş yoğurt ile harika bir şekilde eşleşir. Sıcak bir yaz akşamında bu lezzetli tatlıdan bir porsiyonun tadını çıkararak, arka verandada oturup kendinizi hayal edin. Tabii ki, aynı zamanda soğuk servis ve kendi başına lezzetli! Utangaç olma; bir şans ver! Şimdiye Kadarki En İyi Çilek Ravent Bu scubumptions Rhubarb Crisp, daha basit ve sağlıklı yemek pişirmek için sizi zamanında geri götürür! Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalori: 205 kcal 4 su bardağı çilek dilimlenmiş 2 su bardağı ravent dilimlenmiş 2 yemek kaşığı mısır nişastası İstenirse 1/4 su bardağı toz şeker 1/2 çay kaşığı öğütülmüş tarçın 1/2 su bardağı çok amaçlı un 1 su bardağı yulaf ezmesi (çabuk yulaf en iyisidir) 1/4 su bardağı tam tereyağı doğranmış 1/4 su bardağı kahverengi şeker Fırını önceden 375 ° C'ye ısıtın, güveç çanağını yapışmaz spreyle püskürtün ve bir kenara koyun. Büyük bir karıştırma kabında, çilek, ravent, mısır nişastası ve şekeri birleştirin.
İyice karıştırın ve hazırlanan güveç çanağında eşit bir tabaka halinde yayın. İkinci bir kapta kalan malzemeleri birleştirin. Bir çatal, pasta karıştırıcısı veya ellerinizi kullanarak, karışım kuma daha büyük bezelye büyüklüğünde parçalara benzeyene kadar malzemeleri dikkatlice karıştırın.
Çilek karışımının üstüne yayın. Yaklaşık 20 ila 30 dakika boyunca veya üst altın kahverengi olana kadar pişirin. Sıcak veya soğuk servis yapın.
p 0.5 bardak | p 205 kcal | p 35 g | p 3 g | p 7 g | p 4 g | p 15 mg | p 56 mg | p 252 mg | p 3 g | p 17 g | p 217 IU | p 45 mg | p 50 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest Stil): 10 Bu tarifin bir kazanan olduğunu düşünüyorsanız, bu diğer lezzetli tatlı tariflerini de seveceksiniz: Glutensiz Elmalı Parçalama Vanilyalı Kremalı Muz Brulee Hindistan Cevizli Böğürtlenli Kek Gitmeden önce, en son tariflerimizden haberdar olmak için günlük e-Bültenimize abone olduğunuzdan emin olun! Bizi Pinterest'te de takip edebilirsiniz ..
Yorumlar
Yorum Gönder