Roka ile Açık Yüzlü Domates Parmesan Tostu



Her zamanki kahvaltı rutininizi sarsmaya hazır mısınız? Ya da belki öğle yemeğinde hafif ve canlandırıcı bir şey mi arıyorsunuz? Peki, doğru yere geldiniz! Roka ile bu açık yüzlü domates Parmesan tostunu yapmak inanılmaz derecede basittir ve damak tadınızı uçurur. Sulu tatlı domates, Parmesan peynirli lezzeti ve acı roka ile bir araya gelerek, nefis gevrek ciabatta rulolarına muhteşem bir şekilde yayıldı. Süper kolay ve çılgın lezzet ile patlayan bu etkileyici yemek, yılın her günü süslü hissetmenizi sağlayacaktır! Açık yüzlü tostun popülaritesini inkar etmek yok.
Klasik sandviçin bu süper şık, göz alıcı versiyonunda çok şey var. İlk olarak, açık yüzlü konfigürasyonu tam ekranda sandviçin içinde tam olarak ne var. Genellikle bu, peynirle süslenmiş et dilimleri, parlak renkli sebzeler ve sosla drizzledir.
Özellikle Avrupa'da birçok şık restoran ve zarif kafede menülerinde muhteşem öğle yemeği seçeneği var (ve iyi bir sebeple!) Versiyonumuz tamamen vejeteryan ve kesinlikle lezzetten yoksun! Bu çok yönlü tarifi yapmak için, dilimlenmiş ciabatta rulolarını 5 dakika boyunca veya altın kahverengiye kadar pişirin. Ardından, cesur ve ağız sulandıran peynirli bir sos oluşturmak için krem ​​peynirini Parmesan ile birleştirin. Daha sonra, her ciabatta yarısının üstüne cömert bir karışım tabakası ve üzerine dilimlenmiş domates serpin. Domateslerin üzerine bir parça Parmesan serpin ve üstleri kabarcıklanmaya başlayana kadar 5 dakika daha pişirin. Fırın büyüsünü yaparken, roka elma sirkesi, zeytinyağı, tuz ve karabiberle fırlatın. Son olarak, her tost dilimini küçük bir avuç giyimli roka ile bitirin.
İşte burada - lezzetle patlayan çarpıcı, açık yüzlü bir tost tarifi! Basit ve tuzlu, bu tarif ciddi bir beyinsizdir. Açık yüzlü sandviç, normalde et, çeşniler ve sebzeleri kapsayacak şekilde ekmek dilimini atmak anlamına gelir. Bu kavramı seviyoruz çünkü karbonhidratları yarıya indiriyor, fazla kalorileri tıraş ediyor.
Ayrıca, ne kadar güzel göründüğünden bahsettik mi? Bu temiz yemek tarifi, tüm heyecan verici, güzel malzemeleri örtmeden ortaya çıkarır! Açık yüzlü domates Parmesan tostumuz, kendinizi iyi hissedebileceğiniz besinler ile doludur. Roka ve elma sirkesi, diğer malzemelerin yanı sıra, bu yemeğin lezzet profiline cesurluk katıyor. Ayrıca, onlar da bazı müthiş sağlık yararları sunuyor! Roka mükemmel bir folat ve vitamin kaynağı olarak görev yapar.
Araştırmaya göre, acı yapraklı yeşil iltihabı azaltabilir, kanserle savaşabilir ve kemik sağlığı için harikadır. Buna kim hayır diyebilir ki? Aynı şekilde, elma sirkesi, en güçlü süper yiyeceklerden biri olarak oldukça etkileyici bir üne sahiptir. Araştırmalar, keskin sirkenin kilo kaybına, kan şekeri seviyelerinin düşmesine ve zararlı bakterilerle savaşmaya yardımcı olabileceğini gösteriyor.
ACV kilo verme çabalarınızı birden fazla şekilde başlatabilir. Göz atın: 5 Kilo Kaybı Daha fazla bilgi edinmek için Elma Sirkesi İçmenin Yararları! Bu çarpıcı açık yüzlü tost tarifi hafif, Summery bir yeteneğe sahip olsa da, yılın her zaman tadını çıkarabilirsiniz. Bu arada, bu bir çatal ve bıçakla tatmak için tamamen kabul edilebilir bir sandviç türüdür.
Veya sadece ellerinizle alın ve dalış yapın! Burada yargılamıyoruz. Açık yüzlü tostumuza gelince, bu elle tutulan atıştırmalık partiler ve buluşmalar için harika bir meze yapar. Renkli, göz alıcı sunumu ve inanılmaz tadı, onu da inanılmaz bir brunch seçeneği haline getiriyor! Bu güzel, açık yüzlü tostu düşük kalorili ve besleyici ferahlatıcı bir içecekle eşleştirin! Bu sıska susuzluk gidericiler, bu tarife muhteşem bir içecek ekleyecekler.
Onlara göz atın! Roka ile Açık Yüzlü Domates Parmesan Tostu Bu sevimsiz, açık yüzlü tost, Pazar brunch yayılımınıza süper anlayışlı bir katkı yapacak! Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalori: 138 kcal 2 Ciabatta rulo veya 4 dilim kalın kesilmiş ekmek 2 çay kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı koşer tuzu 1/2 çay kaşığı öğütülmüş karabiber 1/3 su bardağı yağsız krem ​​peynir 2 yemek kaşığı rendelenmiş Parmesan peyniri Dairelere kesilmiş 1 büyük roma domates 2 su bardağı taze roka 1 çay kaşığı elma sirkesi Fırını yüksek kızartmaya kadar ısıtın (veya kızartma ayarı olmayan fırınlar için 500 derece). Sandviç yapıyormuşsunuz gibi merkezdeki her ciabatta'yı kesin, böylece bir üst ve alt var. Dilimlenmiş tarafı yukarı bakacak şekilde bir fırın tepsisine yerleştirin.
Her birini zeytinyağı ile fırçalayın, sadece yağın yarısını kullanın. Yine her birinin yarısını kullanarak tuz ve karabiber ekleyin. Fırına yerleştirin ve yaklaşık 5 dakika veya ciabatta kahverengileşmeye başlayana kadar kızartın.
Ciabatta kızartmasını, krem ​​peynirini ve 1 çorba kaşığı Parmesan peynirini birleştirin. Pürüzsüz olana kadar karıştırın. Ciabatta'yı fırından çıkarın ve krem ​​peynir karışımını her birinin üzerine yayın.
Dilimlenmiş domateslerle krem ​​peynir ile doldurun ve kalan Parmesan serpin. Tavayı fırına geri koyun ve yaklaşık 5 dakika daha veya üst kısımlar kabarmaya ve kahverengileşene kadar kızartın. Ciabatta'yı fırından çıkarın ve hafifçe soğumaya bırakın. Bu arada, roka, kalan tuz, biber, yağ ve sirkeyi birlikte atın. Pişmiş her ciabattanın üstüne bir avuç roka koyun. Hizmet ve tadını çıkarın! Profesyonel İpucu: Roka yok mu? Bunun yerine taze bebek ıspanaklı bu tarifi deneyin! her biri p 1 | p 138 kcal | p 16 g | p 5 g | p 6 g | p 3 g | p 13 mg | p 856 mg | p 123 mg | p 1 g | p 2 g | p 496 IU | p 4 mg | p 75 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest Stil): 4 Daha nefis, açık yüzlü temalı tarifler için bu harika yemeklere göz atmayı unutmayın! Bizi Facebook'ta beğenin ve Pinterest'i daha da temiz, yemek tarifleri için takip edin !.

Yorumlar