Bu yayın bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Şunu hayal edin: Akşam yemeği için planlanmış harika bir antre var, ancak tipik patates ve pirinç yan yemekleriniz gerçekten yaşlanıyor. Baharatlı Charred Corn tava ile bu Kavrulmuş Brüksel Lahanası ile akşam yemeğine yeni bir soluk getirin.
Klasik bir Maque Choux tarifine yeni bir bakış. Eğer hiç Maque Choux almadıysanız, bir tedavi içindesiniz! Bu Cajun mısır tabağı genellikle tatlı kırmızı ve yeşil biber, soğan, krema ve tereyağı içerir, ancak yeni ve eğlenceli bir yemek oluşturmak için Brüksel lahanasında değiştirdik. Bu Cajun'dan ilham alan tarafı oluşturmak için üç kolay adım İlk olarak, taze Brüksel lahanası ile başlayacağız.
İhale, altın kahverengi ve ceviz gibi kızarmış iyiliklerle dolu olana kadar zeytinyağı ve tuzla kızartın. Daha sonra, tatlı dondurulmuş mısır taneleri (veya koçandan çıkarılmış taze mısır) alın ve onları bir tavada zeytinyağı ve Cajun baharatlarıyla orta-yüksek ateşte sote edin. Kömürleşmiş kavrulmuş mısırın lezzetini tercih ederseniz, Brüksel lahanasını kavururken mısırı fırında 20 dakika boyunca kızartın.
Kömürleşmiş havayı yükseltmek için mısırın on dakika daha kızartmasına izin verin. ya da öylesine. Son olarak, malzemeleri bir araya getirip ocakta pişirme işlemini bitirerek hepsini bir araya getirin. Gevrek, kızarmış mısır ve ihale, baharatlı bir tekme ile kavrulmuş Brüksel lahanası ile sonuçlanacaksınız.
Bu Baharatlı Tava ile Eşleştirilmeleri Kararmış balık veya karides iltifat için bu yemek yapmayı seviyorum, ama aynı zamanda birkaç diğer mezeler ile de çiftleri. Kesinlikle basit bir ızgara tavuk ile bu baharatlı Cajun tarafına hizmet verebilir. Daha da iyisi, bu Kavrulmuş Brüksel Lahanası'nı baharatlı Charred Corn garnitür ile salata yeşillikleri üzerine koymayı deneyin.
Tam bir yemek oluşturmak için domates ile servis yapın ve salatası dilimlenmiş ızgara tavukla doldurun. Barbekü yapıyorsanız, bu nefis taraf ile masanıza ısı ekleyebilirsiniz. Bu tarifi kaburga, çekti domuz eti, barbekü tavuk, brisket veya sosis ile eşleştirerek yanlış gidemezsiniz! Bir sonraki gündelik akşam yemeğinde hizmet verirseniz (iyi bir şekilde) mahallenin konuşması olacaksınız.
Yemek yapmaya hazır mısın? Laissez le bon temps rouler! Baharatlı kömürleşmiş Mısır ile kavrulmuş Brüksel lahanası Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalori: 120 kcal 1 kilo Brüksel lahanası sapları kaldırıldı, yarıya kesildi 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 çay kaşığı koşer tuzu 2 su bardağı mısır taneleri 1 soğancık kıyılmış 1/2 çay kaşığı Cajun baharat Fırını önceden 400 ° C'ye ısıtın. Brüksel lahanasını bir fırın tepsisine yerleştirin ve zeytinyağının yarısıyla karıştırın. Kaşer tuzuyla baharatlayın ve hafifçe fırlatın.
Tek bir kat halinde yayın ve 20-25 dakika veya yumuşayana ve kömürleşene kadar kızartın. Brüksel lahanası kavrulurken, bir tavayı orta-yüksek ateşte ısıtın. Kalan zeytinyağını ve soğanı ekleyin.
Soğan yumuşayana ve kokulu hale gelene kadar 2-3 dakika sote edin. Tatmak için mısır çekirdeklerini ve Cajun baharatını ekleyin. Sık sık karıştırarak 8-10 dakika daha sote edin.
Kavrulmuş brüksel lahanasını ekleyin ve 5-6 dakika daha sote edin. p 0.5 bardak | p 120 kcal | p 17 g | p 4 g | p 6 g | p 1 g | p 315 mg | p 383 mg | p 4 g | p 4 g | p 677 IU | p 65 mg | p 34 mg | p 1 mg Doğrudan gelen kutunuza gönderilen Baharatlı Charred Corn ile Kavrulmuş Brüksel Lahanası gibi daha fazla tarif ister misiniz? Günlük e-Bültenimize abone olun, bizi Instagram'da takip edin ve sağlıklı yemek tariflerine, egzersiz ipuçlarına, yemek planlarına ve çok daha fazlasına erişmek için Pinterest'e göz atın !.
Yorumlar
Yorum Gönder