Mükemmel Yaz Yemeği için bu Baharatlı Izgara Domuz Kebaplarını deneyin



Şunu hayal edin: Aileniz ve arkadaşlarınızla çevrili sıcak bir yaz akşamında arka verandada oturuyorsunuz. Güneş batıyor, cırcır böcekleri cıvıltılar ve havada harika bir koku var. Bu lezzetli, baharatlı ızgara domuz kebapları ızgarada pişiyor ve ağız sulandıran bir aroma bırakıyor.
Seni henüz acıktırdım mı? Bu kebapların mükemmel yaz tarifini yaptığını söylediğimizde, demek istiyoruz! Lezzetli kireç, tatlı portakal, baharatlı jalapeno ve ezilmiş kırmızı biber, sulu domuzun içine harika bir şekilde emilir. Tatların kombinasyonu, tat alma tomurcuklarınızı uyandıracak ve karnınızı ısıtacaktır. Ayrıca, porsiyon başına 281'den az kaloride, bu kebaplar düşük kalorili, yüksek proteinli bir yemek olarak nitelendirilir! Bu, onları sevdiklerinize sunmak konusunda kendinizi iyi hissedebileceğiniz anlamına gelir.
Bu yemeğin tüm lezzetleri turşuyla başlar! Turşuyu sıfırdan yapmak, içinde ne olduğunu tam olarak bilmemizi sağlar, bu da bedenlerimize ne koyduğumuzu bildiğimiz anlamına gelir. Taze limon kabuğu rendesi, limon suyu, portakal suyu, doğranmış sarı soğan, kişniş, jalapeno, tuz ve ezilmiş kırmızı biberi bir karıştırma kabına ekleyin. Bu karışım yeterince karıştırıldıktan sonra, kesilmiş domuz küplerinizi ekleyebilirsiniz.
Domuz eti marine ile kaplanana kadar karıştırın, örtün ve en az 30 dakika buzdolabında bekletin. Domuz eti marine edilirken, kırmızı ve sarı biberleri şişmeye hazır hale getirmek için parçalayabilirsiniz. Biraz boş zamanınız varsa, baharatlı ızgara domuz kebaplarınızla birlikte gitmek için bu lezzetli garnitürlerden birini yapmayı düşünebilirsiniz: Domuz eti bir süre marine edildikten sonra, buzdolabından çıkarabilirsiniz.
Izgara (veya fırın) ısınırken domuz eti ve biberleri şişlemeye başlayın. Bu tariften yaklaşık sekiz ila on şiş almalısınız. Kebaplar ızgaraya hazır olduğunda, onları pişirmek sadece yaklaşık on dakika sürer. Mükemmel Yaz Yemeği için Baharatlı Izgara Domuz Kebaplar Mükemmel kebapta birlikte lezzet, baharat ve lezzet! Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalori: 281 kcal 3 çay kaşığı limon kabuğu rendesi 1 yemek kaşığı limon suyu 1/2 su bardağı sarı soğan doğranmış 1/2 su bardağı portakal suyu şekersiz 1/4 su bardağı taze kişniş kıyılmış 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 çay kaşığı koşer tuzu 1 çay kaşığı ezilmiş kırmızı biber 1 jalapeno kıyılmış 1 kilo kemiksiz domuz pirzolası kalın kesilmiş, yalın ve 1 inç küpler halinde kesilmiş 1 inç küp kesilmiş 1 kırmızı dolmalık biber 1 inç küp kesilmiş 1 sarı dolmalık biber Büyük bir karıştırma kabında domuz eti ve biber hariç tüm malzemeleri birleştirin. İyice karıştırın ve domuz eti ekleyin. Domuz eti karışıma dökün.
30 dakika ya da bir geceye kadar buzdolabında saklayın. Izgarayı orta yüksek ısıya veya fırına 450 dereceye kadar ısıtın. Şişlerin üzerine bir küp domuz eti ve ardından bir küp kırmızı biber ve bir küp sarı biber koyun.
Şiş dolana kadar tekrarlayın. Yine, tüm malzemeler kullanılana kadar kalan şişlerde tekrarlayın. Önceden ısıtılmış ızgaraya (veya fırında folyo kaplı fırın tepsisine) yerleştirin ve yaklaşık 10 dakika pişirin, yarıya kadar veya tamamen pişene kadar pişirin.
Sıcak servis yapın, yaklaşık 8 ila 10 kebap yapar. p 2 her biri | p 281 kcal | p 10 g | p 26 g | p 15 g | p 4 g | p 76 mg | p 648 mg | p 650 mg | p 2 g | p 5 g | p 1306 IU | p 116 mg | p 19 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest Stil): 7 Bu tarif hakkında ne düşünüyorsun? Bunu bu yaz deneyecek misin? Aşağıdaki yorum bölümünde bize haber verdiğinizden emin olun! Bu kebaplardan hoşlanıyorsanız, bu lezzetli ızgara fikirlerini de denemek isteyeceğinizi düşünüyoruz: Bizi Pinterest'te takip edin ve en yeni ve en iyi tariflerimizin tümü için döngüde kalmak için günlük e-Bültenimize abone olun !.

Yorumlar