Bu yayın bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. Kenara çekil, tavuk yemekleri! Bu yavaş ocak kavrulmuş domuz eti ele geçirmek üzeredir. Birçok insan tavuğa yönelir, çünkü çok yönlü, hazırlanması kolay ve protein bakımından zengindir.
İnsanların farkına varmadığı şey, domuz eti bunların hepsi ve daha fazlasıdır! Domuz eti lezzet ve hassas doku, sağlıklı beslenme planınızı baharatlamak için mükemmel bir seçenek haline getirir. Bu tarif, porsiyon başına sadece 168 kaloridir ve 24 gram protein sunmaktadır. Bir dahaki sefere kalkış istediğinizde, bu teriyaki'nin domuz eti çekmesini sağlayın.
Burada suçlu hissetmek için hiçbir şey yok! Domuz fileto seçimi Domuz eti, tavuklara göre biraz daha yüksek yağ içeriğine sahiptir. Bu birkaç kalori daha eklese de, biraz fazla yağ, lezzet için harikalar yaratıyor! Başka bir deyişle, ekstra yağ kalorileri buna değer ve ayrıca daha uzun süre daha dolgun hissetmenizi sağlayacaktır. Bununla birlikte, bu tarif için et kesiminizi seçerken, yağsız bir domuz filetosu seçtiğinizden emin olun.
Eve geldiğinizde fazla yağları da kesmek isteyeceksiniz, çünkü hala kalorileri kesmek istiyoruz yapabiliriz. Asya Esintili Bir Tarif Bu domuz eti tarifine ev yapımı teriyaki sosuyla birleştirerek eğlenceli bir Asya dönüşü yaptık. Sos, muhtemelen şu anda mutfağınızda bulunabilen basit ev malzemelerinden yapılmıştır.
Bunlar pirinç şarabı sirkesi, su, düşük sodyum soya sosu, bal, taze kıyılmış zencefil, kıyılmış sarımsak ve ezilmiş Kırmızı pul biber. Süper Kolay Yavaş Ocak Kavrulmuş Çekti Domuz Yağsız domuz filetolarınızı Crock-Pot'a yerleştirin ve yukarıda listelenen tüm malzemeleri ekleyin. Dört ila beş saat boyunca yüksekte pişirebilir veya yavaş pişiriciyi sekiz saat boyunca düşük seviyede tutabilirsiniz.
Pişirmeyi bitirdikten sonra domuz eti dışarı çekin ve bir çatalla parçalayın. Hemen hemen parçalanmalı. Teriyaki domuzunu yavaş pişiriciye geri koyun ve biraz kişniş ve yeşil soğan ekleyin.
Crock-Pot'u nemli ve sıcak kalacak şekilde servis yapmaya hazır olana kadar ısınmasını sağlayabilirsiniz! Bu tuzlu domuz eti, yağ yüklü, yüksek sodyum alımından çok daha iyidir. İstediğiniz herhangi bir şekilde sunulabilir. Bir sandviçte yiyebilir, tacos için protein olarak kullanabilir veya Süper Kolay Karnabahar “Kızarmış” Pilavımızın bir tarafı ile servis yapabilirsiniz.
Seçim sizin! Sağlıklı Teriyaki Yavaş Ocak Kavrulmuş Domuz Kavrulmuş Hazırlama Süresi p dakika Pişirme Süresi 6 saat Toplam Süre 6 saat 10 dakika Porsiyon: İnsanlar Kalori: 168 kcal 2 kilo Yalın Domuz Bel Yağ kesilmiş 1/2 su bardağı pirinç şarabı sirkesi 1 su bardağı su 1/4 su bardağı düşük sodyum soya sosu 1/4 su bardağı bal 2 yemek kaşığı taze zencefil kıyılmış 4 diş sarımsak kıyılmış 1/4 çay kaşığı ezilmiş kırmızı biber gevreği 2 yemek kaşığı taze kişniş kabaca doğranmış 1/4 su bardağı yeşil soğan doğranmış Kişniş ve yeşil soğan hariç tüm malzemeleri yavaş ocakta birleştirin. 4 ila 5 saat yüksekte veya 8 saat düşükte pişirin. Domuz filetosunu yavaş pişiriciden çıkarın.
İki çatal kullanarak domuz eti parçalayın. Şimdi rendelenmiş domuz eti yavaş pişiriciye geri koyun. Taze kişniş ekleyin ve üzerine yeşil soğan ekleyin.
Sıcak servis yapın. p 168 kcal | p 10 g | p 24 g | p 3 g | p 1 g | p 74 mg | p 330 mg | p 494 mg | p 1 g | p 9 g | p 56 IU | p 1 mg | p 12 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest Stil): 4 Bu tarif bir hit olsaydı, bu hassas ve lezzetli yavaş ocak domuz eti yemeklerini de seveceğinizi düşünüyoruz: Yavaş Ocak Domuz Bonfile Yavaş Tencere Elma Ezmesi Çekti Domuz 5-Bileşen Yavaş Ocak BARBEKÜ Çekti Domuz Tüm en yeni ve en iyi tariflerimizden haberdar olmak için bizi Pinterest'te takip etmeyi unutmayın !.
Yorumlar
Yorum Gönder