Glutensiz Portakal Kremalı Kek



Bu yayın bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir. İnsanların diyetle ilgili en büyük yanılgılarından biri, “nefis” olan her şeyden kaçınılması gerektiği inancıdır. Çok çalışıyorsanız, doğru besleniyorsanız ve düzenli olarak spor salonuna sürekli çaba sarf ediyorsanız, arada bir kendinizi tedavi etmeyi hak edersiniz. ! Şımartıp tatlı yapacaksanız, bu Glutensiz Portakal Kremalı Kek bunu yapmanın mükemmel, suçsuz bir yoludur! İlgili: Yeni Başlayanlar İçin Glutensiz Nasıl Gidilir Şaşırtıcı Tadı Temiz Malzemeler % 100 glutensiz un ve nişastalar kullanarak bu pastayı daha sağlıklı hale getirmeye karar verdik. Bu şekilde, glutensiz okuyucularımız bir tada sahip olabilir! Glutensiz olmasının yanı sıra, bu tarif hindistancevizi şekeri, şekersiz hindistancevizi sütü ve taze portakal suyu gibi tüm doğal bileşenleri kullanır. Bu, temiz yiyenlerin de kazabileceği anlamına gelir.
Gerçekten herkes için yapılmış bir tatlı! Rüya gibi Krem Aromalı Aromalar ve Aromalar Sadece portakal lezzetinin ve evinizi dolduran sıcak vanilyaların harika aromalarını hayal edin. Bu tarifin güzel kokacağını düşünüyorsanız, tadıncaya kadar bekleyin! Portakal Kremalı Kekimizdeki kokular, tatlar ve temiz malzemeler denemek için yeterli bir neden değilmiş gibi, bu hafif ve lezzetli tatlı, porsiyon başına sadece 170 kaloridir! Ne için bekliyorsun? Bu rüya gibi, glutensiz turuncu kremalı pastayı bugün yapın! Glutensiz Portakal Kremalı Kek Bir suçluluk ücretsiz tatlı tastebuds zevk için! Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalori: 170 kcal 3/4 su bardağı badem unu 1/4 su bardağı çok amaçlı glutensiz un 1/2 su bardağı glutensiz patates nişastası 1/4 su bardağı glutensiz mısır nişastası 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 1/4 su bardağı hindistan cevizi şekeri 1/3 su bardağı şekersiz hindistan cevizi sütü (konserve hindistan cevizi sütü değil) 2 yumurta 1/2 su bardağı taze portakal suyu 1 yemek kaşığı portakal kabuğu rendesi 2 çay kaşığı vanilya özü 1/2 çay kaşığı badem özü Fırını 325 dereceye kadar ısıtın. Bir kek tavasını parşömen kağıdıyla hizalayın ve yapışmaz sprey ile hafifçe püskürtün. Büyük bir karıştırma yayında badem unu, çok amaçlı un, patates nişastası, mısır nişastası, kabartma tozu, kabartma tozu ve şekeri birlikte eleyin. Küçük bir kapta, hindistancevizi sütünü, yumurtaları, portakal suyunu, portakal kabuğunu, vanilya özünü ve badem özünü birlikte çırpın.
İyice karıştırın. Hindistan cevizi sütü karışımını yavaş yavaş un karışımına ekleyin. Hamuru hazırlanan kek tepsisine dökün.
30 ila 40 dakika veya merkeze yerleştirilmiş bir kürdan temiz olana kadar pişirin. Soğuduktan sonra en sevdiğiniz vanilya buzlanma ile üst. p 1 dilim | p 170 kcal | p 28 g | p 3 g | p 6 g | p 2 g | p 27 mg | p 48 mg | p 149 mg | p 2 g | p 13 g | p 60 IU | p 6 mg | p 41 mg | p 1 mg SmartPoints (Serbest Stil): 8 Bu şahane ve sağlıklı tatlıyı deneyecek misin? Herhangi bir bahar pikniği, yaz aşçılığı veya partiye harika bir katkı sağlar! Aşağıdaki yorum bölümünde bu pasta için planlarınızın ne olduğunu bize bildirin.
Bu tarifi beğendiyseniz, aşağıdakiler de dahil olmak üzere diğer favori tatlılarımızdan bazılarına göz atmak isteyebilirsiniz: Yunan Yoğurtlu Portakallı Kek Kremalı Portakal Tutku Smoothie Kremalı Chia Tohumu Pudingi Vanilyalı Buzlanma ile Bal Cupcakes E-Bültenimize abone olarak ve bizi Pinterest'te takip ederek geleceğimiz tüm besleyici tariflerimizden haberdar olun!

Yorumlar