Un ve maya gibi temel maddeleri kabul ediyoruz, ancak bazen bulmak zor olabilir. Bakkal, en sevdiğiniz pide ekmeğinde stok yapmayı durdursa da, mayayı bulmak imkansız mı, yoksa sadece yemeklerinizi biraz değiştirmek istiyorsanız, sizin için lezzetli bir çözümümüz var. Mayasız gözleme tarifimiz süper çok yönlü, inanılmaz derecede kolay ve kesinlikle harika! Size kolay olduğunu söyledik, gerçek bu! Bu çok kullanımlı gözleme hazırlamak için ihtiyacınız olan tek şey, muhtemelen mutfağınızda bulunan üç basit malzemedir.
Bu tarif, kendi kendine yükselen un, Yunan yoğurt ve zeytinyağı gerektirir. Kendi kendine yükselen un bulamazsanız endişelenmeyin. Çok amaçlı unlara iki çay kaşığı kabartma tozu ve bir tutam tuz ekleyebilirsiniz.
Pizza için hamur yapmak için bu tarifi kullanıyorsanız, zeytinyağı bile kullanmanıza gerek yok. İki bileşenli bir pizza hamuru mu? Evet lütfen! Bu hamuru yapmak daha kolay olamazdı. Un ve yoğurdu büyük bir karıştırma kabında birleştirin.
Bir hamur topu oluşana kadar karışımı elinizle yoğurun. Hamur çok yapışkan geliyorsa, ekstra bir tutam un ekleyin. Öte yandan, çok kuru görünüyorsa, biraz su eklemekten çekinmeyin. Bu tarifin bir partisi altı yassı yay yapar. Hamuru altı eşit boyutta bilyeye bölün ve bir dökme demir tavayı orta ateşte önceden ısıtın. Çalışma alanınız temizlendikten sonra, hamurun yüzeye yapışmaması için bir kat un verdiğinizden emin olun.
Her seferinde bir hamur topu ile çalışırken, her birini 6- inç daire. Bunları teker teker ya da pişirmeye başlamadan önce altıyı da yuvarlayabilirsiniz. Ne ile rahat olursanız olun! Önceden ısıtılmış tavaya biraz yağ ekleyin ve her gözleme, güzelce kızarana kadar her üç tarafta yaklaşık üç dakika pişirin.
Her biri bittiğinde, onları ısıtmak için bir havluya sarın. zevk hazır! Her gözleme 200 kalorinin biraz üzerindedir (tam olarak 211). Ayrıca porsiyon başına 31 gram karbonhidrat, 5 gram yağ ve 8 gram protein var. Bu tarifi pizza yapmak için kullanıyorsanız, iki adet 10 inç pizza yapabilirsiniz.
Hamuru iki bilyeye bölmeden önce fırını 450 derece Fahrenheit'e ısıtın. Hamuru 10 inç yuvarlayın ve en sevdiğiniz pizza soslarını ekleyin! Peyniri eritinceye kadar (herhangi birini kullanmayı seçerseniz) ve hamur tamamen pişene kadar pizzayı 8 ila 10 dakika pişirin. Her 10 inçlik pizza turunda 633 kalori, 93 karbonhidrat, 15 gram yağ ve 24 gram protein bulunur.Tabii ki, pizzanın üçte birini yerseniz, beslenme bilgileri tek bir yemekle aynı olacaktır. gözleme. Bu mayasız gözleme, evinizde yeni bir elyaf olmak üzere! Yapması süper basit ve elinizin altında olması inanılmaz derecede faydalı. Bu gözleme (veya pizza hamuru), istediğiniz sayıda farklı sandviç veya pizza tepesi karışımının tadını çıkarmak için kullanabilirsiniz! Klasiklere sadık kalın veya onunla yaratıcı olun! Seçim senin! Bu lezzetli tariflerden bazılarını Topingler için ilham kaynağı olarak kullanmayı deneyin.
Mayasız Gözleme Tarifi Herhangi bir maya veya yükselme süresi gerektirmeyen kolay bir gözleme tarifi. Pizza hamuru olarak bile kullanabilirsiniz! Hazırlama Süresi 5 dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: yassı yaylar Kalori: 211 kcal 2 su bardağı kendi kendine yükselen un (veya 2 çay kaşığı kabartma tozu ve AP ununa bir tutam tuz eklenir) 1 su bardağı yunan yoğurt 2 yemek kaşığı zeytinyağı (hamuru pizza yapmak için kullanıyorsanız gerekli değildir) Büyük bir kapta un ve yoğurdu birleştirin. Bir hamur topu bir araya gelene kadar karışımı elinizle yoğurun.
Hamur çok yapışkan geliyorsa fazladan bir tutam un veya çok kuru görünüyorsa bir miktar su ekleyin. Yassı Yaylar için Yassı yaylar için, hamuru 6 bilyeye bölün ve bir dökme demir tavayı orta ateşte önceden ısıtın. Her seferinde bir hamur topu ile çalışırken, topu bir diske bastırın.
Bir oklava kullanarak, temiz, unlu bir çalışma yüzeyinde 6 inçlik bir raunda yuvarlayın. Önceden ısıtılmış tavaya bir çay kaşığı yağ ekleyin ve gözleme ekleyin. Gözleme, her iki tarafta hafifçe kızarıncaya kadar yaklaşık 3 dakika pişirin.
Kalan yassı bisküvileri pişirirken gözleme suyunu temiz bir havluda sıcak tutun. Pizza için Pizza için, hamuru iki bilyeye bölün ve fırını 450 derece Fahrenheit'e önceden ısıtın. Bir oklava kullanarak, hamur topunu temiz, unlu bir çalışma yüzeyinde 10 inçlik bir raya yuvarlayın.
En sevdiğiniz pizza soslarını ekleyin. Peynir eriyene ve hamur pişinceye kadar pizzayı 8 ila 10 dakika pişirin. p 211 kcal | p 31 g | p 8 g | p 5 g | p 1 g | p 2 mg | p 13 mg | p 89 mg | p 1 g | p 1 g | p 43 mg | p 1 mg b Pinterest b eNewsletter, en yeni ve en harika tarifleri ve daha fazlasını almak için doğrudan gelen kutunuza teslim edilir !.
Yorumlar
Yorum Gönder