Yaz yemeklerini düşündüğünüzde aklınıza ne geliyor? Salatalar, burgerler ve elbette tacos! Bu Yaz balık takoları inanılmaz derecede hafif, ancak yoğun lezzetlidir! 500 porsiyondan daha az kaloride ve porsiyon başına 43 gramlık proteinlerde, son derece besleyici bir yemek olarak da nitelendirilirler! Taco gecesini sağlıklı bir şekilde kutlayın! Tüm ailenin bayılacağı bu basit ve lezzetli soba üst tarifini pişirin. Doğranmış roma domatesleri, kırmızı soğan, poblano biberi ve bazı limon suyu ve kişnişleri bir karıştırma kabında birleştirerek başlayın. Malzemeler eşit şekilde birleştirilinceye kadar karıştırın ve kaseyi bir kenara koyun.
Bu, tacolarınızı servis etmeye hazır olduğunuzda “salsa” tepenizi oluşturacaktır! Daha sonra, taco baharatları tilapia filetolarını baharatlamak için kullanılacaktır. Bir sote tavası alın ve brülörü orta-yüksek sıcağa çevirin. Zeytinyağınızın yarısını tavaya dökün.
Tava hoş ve sıcak olduğunda, her filetoyu her bir tarafta yaklaşık 5 dakika pişirin, bir iki dakika verin veya alın. Filetolar tamamen piştikten sonra, tilapiyi güzel tıknaz parçalara ayırın ve kalan limon suyunu üstüne serpin. Buna bir saniye içinde geri döneceksiniz, ancak şu an için bir kenara atabilirsiniz.
Başka bir tencerede, zeytinyağının diğer yarısını ekleyin ve ısıyı yüksek seviyeye ayarlayın. Yağ sıcak olduğunda, mısır çekirdeklerini ekleyin ve hafif bir kömür elde edene kadar pişirin. Servis tabağınızı alın ve her tabağa iki ekmeği koyun.
Un ekmeği kullandık; ancak bu tarifi glutensiz tutmak için mısır ekmeği kullanabilirsiniz. Şimdi lezzetli Yaz balık taco'larınızı bir araya getirme zamanı! Bu tarif 8 tako yapar, bu nedenle tilapiyi ekmeği arasında eşit olarak dağıtarak başlayın. Sonra domates salsa karışımı, kömürleşmiş mısır, rendelenmiş yeşil lahana, kalan kişniş ve ekşi krema yerine bir Yunan yoğurt dollop geliyor! Şimdi yapılacak tek şey kazmak! Yemeğinizde biraz daha fazla hacme mi ihtiyacınız var? Seni koruduk! Aralarından seçim yapabileceğiniz yüzlerce şahane, düşük kalorili yan yemeklerimiz var.
İşte balık takolarımıza mükemmel bir şekilde iltifat edeceğini düşündüğümüz birkaç şey: Yaz Balık Tacos Bu hafif ve taze balık takoları, sevdiğiniz Yaz lezzetleri ile doludur! Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. Porsiyon: insanlar Kalorisi: 452 kcal 2 adet doğranmış roma domates 1 kırmızı soğan doğranmış küçük 1 poblano biber kıyılmış 1 adet limon suyu 1/2 su bardağı taze kişniş kabaca doğranmış 4 fileto tilapia 1 yemek kaşığı taco baharat 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1 su bardağı mısır taneleri 8 küçük un ekmeği (glütensiz bir seçenek için mısır ekmeği kullanın) 2 su bardağı yeşil lahana rendelenmiş 1/4 su bardağı sade yağsız Yunan yoğurt Bir karıştırma kabında domates, soğan, poblano biber, limon suyunun yarısı ve kişnişin yarısını birleştirin. İyice karıştırın ve bir taraf yerleştirin. Tilapiyi taco baharatıyla baharatlayın.
Zeytinyağının yarısını sote tavasında orta yüksek ısıda ısıtın. Isındıktan sonra filetoları ekleyin ve her iki tarafta veya pişene kadar yaklaşık 4-5 dakika pişirin. Piştikten sonra, tilapiyi dikkatlice parçalara ayırın.
Kalan limon suyunu üstüne serpiştirin. Bir kenara koyun. İkinci bir tavada, kalan zeytinyağını yüksek ateşte ısıtın.
Sıcak bir kez mısır ekleyin ve mısır kömürleşene kadar pişirin. Ateşten alın. Ekmeği düz bir yüzeye koyun.
Önce, pişmiş balıkları her birinin içine yerleştirin. Domates karışımı ve ardından kömürleşmiş mısır, yeşil lahana ve kalan kişniş ekleyin. Son olarak, Yunan yoğurtunun bir topak ile bitirin.
p 2 tako | p 452 kcal | p 48 g | p 43 g | p 11 g | p 3 g | p 86 mg | p 642 mg | p 932 mg | p 5 g | p 9 g | p 615 IU | p 49 mg | p 126 mg | p 4 mg Bu keyifli Yaz takolarını denedikten sonra, yorum bölümünde onlar hakkında ne düşündüğünüzü bize bildirin! Onları seviyorsanız, aşağıdaki harika tarifleri deneyin: b Pinterest b e-Bülten doğrudan gelen kutunuza teslim edilmesini sağlamak için !.
Yorumlar
Yorum Gönder