Bana inanıp inanmayacağınızdan emin değilim, ama söylemek istediğim doğrudur: Bu peynirli pizza makarna fırını, paket servisi sipariş etmekten daha iyidir. Yani, sadece bak - tıpkı pizza gibi, bu füzyon yemeği kesinlikle ooey, gooey peyniri içinde yüzüyor! Ancak, bugünlerde tasfiyeyi atlamamın tek nedeni bu değil. Sonuç olarak, bu rahatlatıcı güveç de sağlıklıdır, bu nedenle diyet planınızda kırışıklık yaratmaz.
Biliyorum, biliyorum, gerçek olamayacak kadar iyi. Bu kadar çökmüş ve hoşgörülü bir şey sizin için nasıl iyi olabilir? Günün sonunda, tamamen seçimlerle ilgili ve en sevdiğiniz konfor klasiklerini sağlıklı yemeklere dönüştürmek için çok çalışan bir beslenme uzmanları ekibimiz var. Özellikle besin olarak yoğun malzemeler ve bir cop-out gibi tadı olmayan temiz yemek alternatifleri seçtiler.
Bu, suçluluk duymadan pizza tadının tadını çıkarabileceğiniz anlamına geliyor. Ve bu ev yapımı bir versiyon olduğu için, teslimat veya taşıma masraflarını da ödemek zorunda kalmayacaksınız! Bu peynirli pizza makarna fırını, pizza ve makarna arasında karar veremediğimde benim yemem. Normalde kendimi bu tür yemeklere özlem duyuyorum çünkü rahat ve sıcaklar - soğuk bir kış günü için mükemmel.
Bir pizza ya da makarna güveçinde çiğnemekle birlikte gelen tüm suçluluk duygusunu sevmiyorum, rağmen. Neyse ki, bu yemeği hem besleyici hem de lezzetli hale getirmenin bir yolunu bulduk! Kepekli makarna seçerek başladık. Bazılarınız Keto veya diğer düşük karbonhidratlı diyetlerde karbonhidratlardan kaçıyor olabilirsiniz, bu yüzden makarnayı tamamen atlamanız gerekir.
Geri kalanınız için basit ve karmaşık karbonhidratlar arasındaki farkı biliyorsunuzdur. . Sonuç olarak, karmaşık karbonhidratlar (tam buğday makarnasında bulunanlar gibi) vücudunuz için gerçekten iyi! Sindirilmesi uzun zaman alır, yani saatlerce kalıcı enerjiniz olur. Sonra, doymuş yağ içeriğini nasıl düşük tutabileceğimize baktık. Et, süt ürünleri ve derin yağda kızartılmış gıdalarda yaygın olarak bulunur, bu nedenle bu yemeğin doymuş yağ içeriğini azaltmak için birkaç basit seçim yaptık. Sığır eti yerine yağsız hindi kullandığımızı, azaltılmış yağ mozzarella peyniri seçtiğimizi ve hiç tereyağı veya yağ eklemediğimizi fark edeceksiniz.
Son olarak, bir ton sebze içinde sevimsiz pizza makarna fırında snuck. Güneşte kurutulmuş domates, mantar ve biber, vitamin ve minerallerini beraberinde getirir (harika bir lezzetle birlikte). Seçici yiyicilerle dolu bir aileniz varsa, o peynirlerin altında sebzeler olduğunu bile fark etmeyebilirler! Sonuçta, bu peynirli pizza makarna fırında harika bir aile yemeği yapar.
Hem çocuklar hem de yetişkinler için bir hit olacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca, yoksun hissetmeden sağlıklı seçimler yapabilirsiniz! Diğer konfor gıdalarında bulunan olumsuz yönlerden herhangi biri olmadan sevimsiz bir güvenin tüm rahatlatıcı lezzetinin tadını çıkarmaya hazır olun. Peynirli Pizza Makarna Fırında Bu rahatlatıcı peynirli pizza güveç, lezzetli olduğu kadar sağlıklı! porsiyon: Kalorisi: 321 kcal 1 kiloluk yağsız zemin türkiye 1 çay kaşığı ovuşturdu adaçayı 1/2 çay kaşığı ezilmiş kırmızı biber gevreği 1/2 çay kaşığı karabiber 1/4 çay kaşığı tuz Zeytinyağında 1 bardak güneşte kurutulmuş domates, süzülmüş ve kaba doğranmış 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 orta kırmızı soğan, ince dilimlenmiş halkalar halinde kesilmiş 4 ons dilimlenmiş Portobella mantarı 1/2 su bardağı doğranmış yeşil biber 1/2 su bardağı doğranmış kırmızı biber 1/2 su bardağı dilimlenmiş siyah zeytin 4 su bardağı pişmiş tam tahıllı penne makarna 24 ons kavanoz marinara sosu, şeker eklenmedi 1 yemek kaşığı taze doğranmış fesleğen 1 1/2 su bardağı% 2 azaltılmış yağ mozzarella peyniri Fırını 400 dereceye ısıtın.
Hindiyi orta ateşte büyük bir tavada pişirin, adaçayı, kırmızı biber pullarını, karabiber ve tuzu serpin. Pişirirken hindiyi parçalara ayırın, pembe rengini kaybedene ve pişene kadar pişirmeye devam edin. Boşaltın ve bir kenara koyun.
Orta yapışmaz bir tavada, orta düşük ısıda, yağ ekleyin ve soğan halkalarını yaklaşık 10 dakika karamelleşmeye başlayana kadar pişirin. Mantar ekleyin ve mantarlar yaklaşık 5 dakika daha nem bırakana kadar pişirmeye devam edin. Sıvıyı boşaltın.
Penne'yi kutudaki talimatlara göre pişirin. Not: Yaklaşık 1-1 / 2 fincan pişmemiş makarna, 4 fincan pişirilir. 9 "x13" güveç çanağına yayılmış büyük bir karıştırma kabı marinara, pişmiş penne, pişmiş hindi ve fesleğende birleştirin.
Kalan malzemeleri mozzarella ile birlikte penne üzerine eşit olarak dağıtın. 20-25 dakika veya peynir sıcak ve kabarcıklı olana kadar pişirin. İpucu: Marinara (şeker eklenmez) - Eğer bir bütçeniz varsa Ragu'da hafif bir sos var (kim değil?); splurging Amy'nin Organik Marinara Makarna Sosu deneyin p 1 bardak | p 321 kcal | p 28 g | p 20 g | p 15 g | p 3 g | p 43 mg | p 543 mg | p 5 g | s 6 g SmartPoints (Serbest Stil): 9 Facebook sayfamız gibi günlük e-Bültenimize abone olduğunuzdan emin olun ve lezzetli tarifler, temiz yemek ipuçları ve sağlıklı yaşam tarzı kaynakları için bizi Pinterest'te takip edin.
İlk olarak 18 Ağustos 2012'de yayınlandı.
Yorumlar
Yorum Gönder