Sağlıklı Güney Yeşiller Tarifimizi Seveceğinizi Biliyoruz!



Dumanlı, hafif tuzlu, zengin iyilik! Güney gıdalarının en sağlıklı olduğu konusunda bir ünü yoktur. Ancak herkes diyetlerine daha koyu, yapraklı yeşillikler eklemelidir ve bu sağlıklı güney yeşillikleri tarifi sadece hile yapar. En sevdiğiniz Güney garnitüründe kalorileri kestik, ama lezzeti kesmedik: Kara lahana. Uzun zamandır Güney'de bir elyaf olan Collard yeşillikleri, yeni “bu” sebze haline geldi. Bu besleyici yaprakları sarar, coleslaws ve salatalarda kullanarak tarifler internetin her yerinde ortaya çıktı. Humus ve Sebze Collard Yeşil Sarar deneyin. Collard yeşillikleri daha soğuk sıcaklıklarda en iyi şekilde büyür ve yoğun sezon Ocak-Nisan arasındadır. O zaman bu Güney klasiğiyle ilgili olduğum kadar clueless olabilirsiniz. Kara lahana bitkisinin koyu yeşil yaprakları ve sert gövdeleri vardır ve lahana, şalgam yeşillikleri ve hardal yeşillikleri ile aynı aileye dahildir. Collard yeşillikleri, bir pişmiş fincandaki önerilen günlük ödeneğin% 1,045'ini çarpıcı bir şekilde K vitamini açısından zengindir! K vitamini, güçlü kemiklere, sağlıklı arterlere ve kanınızın pıhtılaşmasının düzenlenmesine katkıda bulunur. Collard yeşillikleri aynı zamanda mükemmel bir A, C, E, folat, manganez ve kalsiyum kaynağıdır ve diğer B vitaminleri için iyi bir kaynaktır. Ayrıca yüksek antioksidan seviyelerine sahiptirler, iltihabı azaltmaya yardımcı olabilir, kalorisi düşük ve çözünür lifleri yüksektir. Collard yeşillikleri, porsiyon başına lahanadan daha fazla kalsiyuma sahiptir ve protein ve demir miktarının iki katıdır. Bu Sağlıklı Güney Yeşiller Tarifi Güney Lezzetiyle Dolu! İlk önce sapları çıkararak collard yeşilliklerini hazırlayın. Bunları elle çekin veya bir bıçakla kesin. Yaprakları çok büyük bir su kabında veya suyla dolu temiz bir lavaboda yıkayın, böylece yeşillerden kurumun kabın dibine batmasına izin verin. Kabı temizleyip tekrar temiz suya daldırarak tekrarlayın. Bir yaprağı gritsiz olarak test etmek için sadece bir tane ısırın. Yaprakları asla suyla bir süzgecin içine dökmeyin, aksi takdirde yapraklar kirlenir. Bu sağlıklı güney yeşilliklerinin bir tenceresinin veya bu konudaki herhangi bir collard yeşilliklerinin anahtarı, yakayı yavaşça pişirmek için tuzlu bir et suyu yaratmaktır. Çok fazla soğan, sarımsak kullandık ve unutma. yarattığımız zengin lezzeti elde etmek için akçaağaç şurubu. Geleneksel olarak, jambon kancaları (domuz bacakları) kullanılır, dumanlanma sağlar ve yeşillikleri daha hassas hale getirir. Hindi jambonunu kullanarak bu tarifin yağ içeriğini azalttık! Hindi eti harika bir lezzet verdiğini düşünürken, bu derinliği yaratmanın vejetaryen ve vegan dostu yolları var. Bu dumanı almak için en sonunda 1 çorba kaşığı sıvı duman eklemeyi seviyorum. Alternatif olarak, tamamen kurutulmuş chipotle şili veya ancho şili kullanabilirsiniz. Bu sağlıklı collard yeşillik garnitür, herhangi bir öğüne gerçekten harika bir ektir. Bir tabağa servis yapmak için yarıklı bir kaşık kullanın. Aynı şekilde, geleneksel olarak Pot Likker olarak adlandırılan et suyu ile bireysel garnitür kaselerinde servis edin ve geleneksel olduğu gibi mısır ekmeği, mısır çörekleri veya diğer bisküvileri et suyuna batırın. Pişirme sıvısını daha sonra kullanmak üzere saklamak isterseniz, oda sıcaklığına soğutun ve daha sonra stoklarda kullanmak veya fasulye yapmak için dondurun. Yum! Yeşil mi hissediyorsunuz? Daha Fazla Yeşil Yemenin 21 Nefis Yoluna göz atın. Daha temiz Güney esintili yan yemeklerin peşindeyseniz, bu Slow Cooker Güney Tarzı Yeşil Fasulye seviyoruz. Sağlıklı Güney Yeşiller Bu collard yeşil tarifi, tabağınıza sağlıklı ve rahat yiyecekler sunar. Bu garnitürdeki dumanlı lezzetlerle güneyin tadına bakacaksınız. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. porsiyon: Kalorisi: 190 kcal 2 pound collard yeşillikleri çıkarıldı, kabaca doğranmış yapraklar 1/4 kilo hindi jambon 1 parçaya doğranmış 2 çay kaşığı cajun baharat 1 sarı soğan ince doğranmış 3 diş sarımsak doğranmış 6 bardak düşük sodyum sebze suyu veya stok 1/4 su bardağı akçaağaç şurubu Tüm malzemeleri orta-yüksek ateşte büyük bir tencereye koyun. Bir kaynamaya getirin, ısıyı azaltın ve yeşillikler yumuşayana kadar 30 dakika pişirin. p 190 kcal | p 34 g | p 12 g | p 3 g | p 1 g | p 14 mg | p 770 mg | p 645 mg | p 10 g | p 17 g | p 12626 IU | p 83 mg | p 559 mg | p 2 mg SmartPoints (Serbest Stil): 4 Sadece daha fazla garnitür tarifi almak için değil, aynı zamanda tüm egzersiz ihtiyaçlarınızı karşılamak için Instagram ve Pinterest'te bizi takip edin.

Yorumlar