Kolay Güneşte Kurutulmuş Domates Makarna Bizim Yeni Bir Git Tarif



İyi bir domates sosu, herhangi bir aşçının yapmayı öğrenmesi gereken ilk şeylerden biridir. Sonsuz derecede faydalı ve oldukça iyi durumda - konserve, hazır versiyonların sodyum açısından yüksek ve çarpıcı bir şekilde overpriced olduğunu söylemiş miydik? Herhangi bir makarna sosunu Ev Yapımı Köfte ile birleştirerek bir yemeğe dönüştürün, cannelloni kaplamak için kullanın veya taze pişmiş Kabak-Biber Pizza'larımızı onunla doldurun. Tabii ki, her zaman basit bir makarna al pomodoro olarak hizmet edebilirdiniz. Ekstra malzemeye gerek yok - Parmesan, kıyma, ıspanak veya ricotta'yı atlayın; basit, iyi yapılmış bir domates makarna güzel bir şeydir. Bu Kolay Güneşte Kurutulmuş Domates Makarna sosu, klasik İtalyan Domates Sosu'yu, beyaz şarap ve yüksek kaliteli zeytinyağı ile yuvarlatılmış keskin güneşte kurutulmuş domates ve taze fesleğen ile bir sonraki seviyeye taşıyor. Bir kase makarna nihai konfor besindir. Benim için, ısınma, makarna ve peynir ve sığır straganofu gibi sağlıklı yemeklerin görüntüleri. Makarna genellikle diyet yapanlara giden ilk gıdalardan biridir. Ancak, doğru şekilde yapılırsa ve doğru porsiyonlarda yenilirse, makarna, özellikle kepekli erişteleri seçtiğinizde iyi bir beslenme kaynağıdır. Yemek yemek iyi hissetmenin yanı sıra sevinçle ilgili olmalıdır. Benim gibi “makarna kaşıntısı” yaşıyorsanız, ancak mümkün olduğunca sağlıklı hale getirmek istiyorsanız, güneşte kurutulmuş kolay domates makarnamız harika bir seçimdir. Bu Akdeniz diyetinden ilham alan tarif hem doymuş yağ hem de kolesterol açısından düşüktür. Ayrıca gece görüşünü iyileştirmeye yardımcı olan ve bağışıklık güçlendirici olan iyi bir A vitamini kaynağıdır. Lif içeriğini artırmak için tam buğdaylı spagetti seçtik. Sarımsak üzerinde ağırdır ve taze, yırtık fesleğenle doldurulur. Bir ısırık ve ABD'deki İtalyan restoranlarına hakim olan ağır, krem ​​bazlı sosları unutacaksınız. Meyveli. Keskin. Yumuşak. Düz bir şekilde yiyin, kızartın veya bir sosla karıştırın. Güneşte kurutulmuş domatesler bir çeşit bağımlılık yapar. Kendimi periyodik olarak kavanoza bakarken buzdolabına dönerken ve zencefilli olarak alıp bir veya iki tane kavanozdan yiyorken buluyorum. Genellikle kavanoz türünü alırım, çünkü soğanları terlemek veya baharatları kızartmak için harika bir temel olan domates infüzyonlu bir zeytinyağında paketlenirler. Bu tarif için, bunları teneke kutularda da satın alabilirsiniz. Onları benim kadar seviyor musun? Burada kendinizinkini yapmayı öğrenin. Güneşte kurutulmuş domatesler, taze domateslerin tüm antioksidanlarını içerir, ancak nefis bir tadı vardır. Ayrıca güneş tarafından ısıtılan eşsiz bir domates dokusuna sahiptirler. Ayrıca, bu domateslerin doğal asitliğini dengelemeye yardımcı olan sarı bir soğan da ekliyoruz. Uzmanlara göre, soğan gerçekten klasik sugo di pomodoro'nun temel taşıdır, bu yüzden atlamayın. Makarna pişirme suyunun bir kısmını kurtarmayı unutmayın! Bu eski İtalyan hilesi defalarca denenmiş ve test edilmiştir ve asla başarısız olmaz. Sosunuz biraz kalın görünüyorsa, kaynar tencereden birkaç kaşık makarna suyu alın ve sosunuza ekleyin. Makarna suyundan elde edilen ekstra nişasta sadece erişteleri ve sosu bir araya getirmekle kalmaz, aynı zamanda makarnadan lezzet ekler ve kaynatma işleminde kullanılan tuz. Bu kolay güneşte kurutulmuş domatesli makarna sosunu kapalı bir tavada pişirmek çok fazla azalmasını engelleyecek olsa da, bunu önermiyoruz. Tavayı kaplamanın buharlama etkisi genellikle yumuşak, zayıf formüle edilmiş bir lezzet ile sonuçlanır. Aynı derecede önemli olan, yüksek kaliteli zeytinyağı kullanmaktır. Sızma zeytinyağına yatırım yapmak doğrudan daha iyi sonuçlara dönüşecektir; Söz veriyorum! Ayrıca servis yapmadan hemen önce kaplamalı makarnanıza sızma zeytinyağını da ilave edebilirsiniz. Bu makarna sosu kuyu için mükemmel olsa da, makarna, güveç ve sebze yemeklerinde yaratıcı bir şekilde yeniden kullanmak için kullanmaktan çekinmeyin. Akıllı fikirleriniz var mı? Yorumlarda bize bildirin! Kolay Güneşte Kurutulmuş Domates Makarna Yüksek sodyum, konserve sosları atlayın ve bu lezzetli domates makarna yemeği için kendiniz yapın. Taze, Akdeniz baharatları tabağınıza lezzet katacaktır. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. porsiyon: Kalorisi: 347 kcal 1 yemek kaşığı zeytinyağı 1/2 su bardağı sarı soğan doğranmış 3 diş sarımsak kıyılmış 1 bardak doğranmış domates doğranmış 1/4 bardak kuru beyaz şarap veya sebze suyu 1 kilo pişmiş kepekli spagetti 1/2 su bardağı taze fesleğen kabaca doğranmış Büyük bir tavada zeytinyağını ısıtın. Isındıktan sonra soğan ve sarımsak ekleyin. Soğan yarı saydam olmaya başlayana kadar pişirin. Güneşte kurutulmuş domatesleri karıştırın ve yaklaşık 5 dakika pişirin. Beyaz şarabı ekleyin ve kaynamaya bırakın. Kaynamaya başlayınca, spagetti ekleyin ve makarnayı domateslere kaplayın. Isıdan ve doğranmış fesleğen ile üst kısımdan çıkarın. p 347 kcal | p 69 g | p 14 g | p 4 g | p 1 g | p 53 mg | p 829 mg | p 2 g | p 8 g | p 266 IU | p 9 mg | p 60 mg | p 4 mg SmartPoints (Serbest Stil): 8 Bültenimize abone olduğunuzdan emin olun. Ayrıca, Facebook sayfamız gibi ve lezzetli tarifler, temiz yemek ipuçları ve sağlıklı yaşam tarzı kaynakları için bizi Pinterest'te takip edin.

Yorumlar