Bu Hafif ve Zarif Beyaz Balık ve Sebzeler Bir Tarih Gecesi için Mükemmel



Kağıtta pişirilen beyaz balık ve sebzeler, balık ve papillot kadar “iyi yemek” gibi gelmeyebilir. Ancak, bu hafif ve zarif beyaz balık ve sebze tarifi aynı etkileyici etkiye sahiptir. Bir parşömen kağıt paketinde balık pişirmek tarih gecesi için mükemmeldir. Aynı zamanda harika bir sunum oluşturduğu için, gelenekleri büyülemek için harika bir yemek: Konuklarınızı onlara altın renkli, kabarık bir parşömen parseli sunarak etkileyin. Açın ve arpacık ve limonun baş kokusuyla vurun. En iyisi, daha sonra hiçbir temizlik! En papillote "parşömen" anlamına gelir. Balık, deniz ürünleri veya sebzeleri otlar veya diğer baharatlarla kağıt paketler halinde mühürlediğinizde, büyülü bir şey olur. Kağıdın içindeki aromatik, nemli ısı, meyve suları buharlaştıkça proteinin hafifçe pişmesine ve diğer bileşenlerle karışmasına izin verir. Çok az yağ gereklidir. Balığı pişirmek de çok zor, bu yüzden denemeye çıkmayacak. Parşömen kağıdınız yoksa, alüminyum folyo da çalışır! Parşömeninizi istediğiniz gibi katlayabilirsiniz. Yaratıcı meyve sularınızı klasik kalp şeklini deneyerek çalıştırın ya da karelere, dikdörtgenlere veya üçgenlere dönüştürün. Bu beyaz balık ve sebzeler de şimdiye kadarki en kolay temizliğe sahip olabilir. Parsel içeride biriken buhardan üflendikten sonra, bir tabağa aktarın ve pakete dikkatlice kesin. Dikkat et, çünkü kaçan buhar çok sıcak olabilir! Hemen balığa servis yaptığınızdan emin olun ve paketlerde hala duran güzel meyve sularını maksimum lezzet için balığın üzerine dökmeyi kesinlikle unutmayın. Daha sonra, yapmanız gereken tek şey, her son lezzetli lokmayı ve suyunu kepçeledikten sonra parşömen atmaktır. Yan bulaşıklarınızla işleri hafif ve parlak tutun. Bu yemeği Herb Arpa Salatası, bu Fransız Ceviz Mercimek Salatası veya Limon Vinaigrette ile bir Kale ve Quinoa Salatası ile eşleştirerek limon ve taze Fransız esintili lezzetleri oynamayı seviyorum. İçecekler söz konusu olduğunda, hassas balık lezzetini dengelemek için lezzet ve ferahlatıcı beyaz şaraplar arayın. Bir Pinot Grigio veya Sauvignon Blanc harika çalışır. Bir birayı tercih ederseniz, damakta temizlerken balığın tuzluluğunu ve sebzelerin doğal tatlılığını ortaya çıkaran bir şey aramak istersiniz. Belçika tarzı bir Saison veya Alman tarzı Hefeweizen mükemmel bir seçim olacaktır. Bu beyaz balık ve sebze tarifi şaşırtıcı derecede iyi yemek artıkları yapar. Filetolar basitçe terbiyeli olduğundan, onlarla hemen hemen her şeyi yapabilirsiniz! Balık filetosunu çıkarmayı ve balık takoları için dökülmeyi seviyorum. Alternatif olarak, bir salata tabağına bir su teresi yatağı veya genç roka yaprakları yerleştirin ve acele ederken 5 dakikalık bir öğle yemeği için balığın üstüne koyun. Daha temiz yemek balık tarifleri ister misiniz? 11 Paleo Dostu Balık Yemeği Tariflerimize göz atın! Beyaz balık ve sebze parşömen kağıt Lezzet ve meyve sularını her ısırığa kapatmaya yardımcı olmak için balıklarınızı bu parşömen kağıdı tarifi ile pişirin! Konukları ve sevdiklerini etkilemek için bu taze deniz ürünleri yemeklerini yapın. Hazırlama Süresi p dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. porsiyon: Kalorisi: 237 kcal 4 4 ons fileto beyaz balık 1 büyük soğancık kıyılmış 1/2 pound fransız yeşil fasulye yaklaşık 3-4 inç uzunluğunda ince parçalar halinde çapraz dilimlenmiş Yeşil fasulye uzunluğunu eşleştirmek için 3-4 inç parçalara soyulmuş ve julienned 3 orta boy havuç (ipucu: Kendinizi kesmek istemiyorsanız, bir torbada kibrit çöpü havuç da satın alabilirsiniz) 3 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi bölünmüş 1 yemek kaşığı zeytinyağı bölünmüş 1/2 çay kaşığı koşer tuzu bölünmüş 1/4 çay kaşığı öğütülmüş karabiber 8 inç karelere kesilmiş 8 adet parşömen kağıdı Fırını 375 derece F'ye ısıtın. Büyük bir kapta arpacık soğan, yeşil fasulye, havuç, 1 yemek kaşığı limon kabuğu rendesi, zeytinyağı, tuz ve karabiber ekleyin. 2 yaprak parşömen kağıdını birlikte istifleyin ve 4 kağıt desteniz olması için kalan kağıdı tekrarlayın. Sebze karışımının 1 / 4'ünü 2 yığılmış parşömen kağıdının ortasına yerleştirin. 4 ons porsiyon yabani morina ile üst bitkisel karışım. Her morina kısmı kalan zeytinyağı ve limon kabuğu rendesi ile fırçalayın, sonra kalan tuz ve karabiber serpin. Karşı uçları birbirine katlayarak bir paket oluşturun, ardından bir mühür oluşturmak için kalan iki ucu yuvarlayın. Paketleri kenarlı bir fırın tepsisine yerleştirin ve önceden ısıtılmış fırına yerleştirin. 18 dakika pişirin, sonra fırından çıkarın ve paketleri açın. Balıklar çatalla kolayca dökülmelidir. Eğer yapılmazsa, paketi tekrar kapatın ve 2-5 dakika daha fırına koyun. Hemen servis yapın. p 237 kcal | p 10 g | p 36 g | p 7 g | p 2 g | p 85 mg | p 415 mg | p 800 mg | p 3 g | p 5 g | p 8034 IU | p 16 mg | p 59 mg | p 2 mg SmartPoints (Serbest Stil): 1 b bültenimize abone olun. Ardından, sadece fantastik sağlıklı tarifler almak için değil, aynı zamanda egzersiz ipuçları, yemek planları ve çok daha fazlasını almak için bizi Instagram ve Pinterest'te takip edin!

Yorumlar