Basit ve Zarif Balzamik Kuşkonmaz ve Kabarık Domates



Nişastalı taraflar neden tüm sevgiyi almalı? Kabarık domatesli bu balzamik kuşkonmaz, biri için rahatlatıcı bir yemek için mükemmel bir garnitür, ancak aynı zamanda randevu gecesinde de çalışır. Şaşırtıcı derecede basit, dengeli ve zarif. Kuşkonmaz kötü bir rap alır, ancak bunun nedeni çok sık pişirilmiş olabilir. Aşağıdaki tarifimizi takip ederek doğru şekilde pişirin. Sonra biraz asitlik (balzamik) ve tatlı bir element (domates) ekleyin ve kendinize süper lezzetli bir bitki bazlı garnitür var! Bu tarif olduğu gibi harika bir tada sahiptir, ancak taze çekilmiş karabiber ve kişisel favorim Parmesan veya ricotta salata peynirinin talaşı ile de yapabilirsiniz. Burada herhangi bir peynir eklemenin nasıl kötü bir şey olacağını düşünmek için uğraşıyorum! Şarap eşleştirmeleri söz konusu olduğunda, keskin bir İtalyan beyaz şarabının parlaklığını, bu Akdeniz Yunan Somonunun tazeliğiyle Orzo Tarifiyle eşleştirin. Lezzetli, kekik baharatlı somon fileto, limon kabuğundan gelen parlak “zing” ile birlikte beyaz peynir tuzluluğu ile sarılır. Tamam, belki orada fazladan peynirlere ihtiyacın yok. Bu Balzamik Kuşkonmaz'ı Kabarık Domates ile balıkla eşleyecekseniz somon gerçekten bariz bir seçimdir. Bu protein dolu Salmon Quinoa Kekleri başka bir harika seçim olacaktır. Bu tarafı basit bir makarna tabağı veya kızartma tavuğu ile eşleştirseniz de, bitmiş tabağı balzamik sır ile süslemek tatlı balzamik iyilik katar ve aynı zamanda muhteşem görünür. Randevu gecesi için hazırsın! Kuşkonmaz en sevdiğim sebze taraflarından biri. Sadece lezzetli değil, aynı zamanda taze kuşkonmaz pişirmenin birçok basit yolu var. Çok yönlüdür, çünkü buharda pişirebilir, kaynatabilir, sote edebilir, ızgara yapabilir veya kızartma yapabilirsiniz. İsterseniz, çiğ bile servis edilebilir! Kuşkonmaz ile tek sorun? Aşırı pişirirseniz, yumuşak, tatsız ve dokusal olarak… iyi, arzu edilenden daha az olur. Kabarık Domatesli bu Balzamik Kuşkonmaz için, kuşkonmazımızı kızartmayı seçtik çünkü lezzeti nasıl koruduğunu seviyoruz. Ama zamanlayıcıyı izlemek isteyeceğiniz konusunda sizi uyaracağım - fırında beş dakika bekletin! Domatesler her zaman buna değer, özellikle de doğru olanları satın aldığınızda ve doğru bir şekilde hazırladığınızda. Yüksek kaliteli tatlı domateslere erişebilecek kadar şanslıysanız (bilirsiniz, güneş gibi tadı olanlar), o zaman çok az şey yapmak gerekir. Domatesle çalışma konusunda bazı genel kurallar vardır. Soğuk, domateslere olgunlaşmalarını önlediğinden zarar verir. Kural olarak, buzdolabında bir kasadan domates almaktan kaçının. Gevşek olarak görüntülenen domateslerin kutulara paketlenenden daha kolay değerlendirilmesi. Hiç aroması yoksa, domatesler olgunlaşmamışken muhtemelen alındı ​​ve asla tamamen olgunlaşmayacaklar. Son olarak, boyutun lezzet, doku veya kalite üzerinde bir etkisi yoktur. Tombul, pürüzsüz derileri olan ağır domatesleri arayın. Bu balzamik kuşkonmaz yemeği için domatesleri kabarmayı seçtik. Cilt üstte koyulaşana ve patlayana kadar kızartın. Eşit şekilde pişirmek için domatesleri karıştırın. Bu kabarık domatesleri seviyoruz çünkü çok hızlılar! Öldürmek için fazla zamanın varsa, yavaş kavrulmuş domates yapmayı da seviyorum. Onları kızartmak yaklaşık üç saat sürer, ancak bize güvenin: buna değer! Yenilmesi zor bu derin, zengin, karamelize lezzeti elde ediyorlar. Mağazadan satın alınan tür, bu lezzet derinliğinden yoksundur ve genellikle bir ton ekstra sodyum da içerir. Balsamik Kuşkonmaz ve Kabarık Domates Bu bitki bazlı yan, sağlıklı sebzeler için tatlı, balzamik bir tat sunar. Nişastalı yemekleri atlayın ve sağlıklı bir yemek hazırlamak için bu tarifi ekleyin. Hazırlama Süresi 5 dk. Pişirme Süresi p dk. Toplam Süre p dk. porsiyon: Kalori: 63 kcal 1 pint üzüm domates yarıya 1/2 yemek kaşığı zeytinyağı artı 2 çay kaşığı, bölünmüş 1 kilo kuşkonmaz kesilmiş 1 yemek kaşığı yaşlı balzamik sirke 1/2 çay kaşığı tuz 1/4 çay kaşığı öğütülmüş karabiber Fırını 400 derece F'ye ısıtın. Domatesleri 2 çay kaşığı zeytinyağı ile birlikte bir pişirme kabına yerleştirin. Tuz ve karabiber serpin. Domates "patlayana" ve dışarıda hafifçe kabarıncaya kadar 15-20 dakika pişirin. Bu arada, orta karıştırma kabında, kesilmiş kuşkonmazı kalan zeytinyağı, tuz ve karabiberle fırlatın. Domatesler kabartıldıktan sonra, pişirme kabına hazırlanmış kuşkonmaz ekleyin. Balzamik sirke ile drizzle ve domates ile atmak. 5 dakika daha pişirin. Kuşkonmaz yumuşak olmalı. p 63 kcal | p 10 g | p 4 g | p 2 g | p 1 g | p 300 mg | p 509 mg | p 4 g | p 6 g | p 1843 IU | p 23 mg | p 39 mg | p 3 mg SmartPoints (Serbest Stil): 1 b Facebook!

Yorumlar