Chef in TrainingRSSFacebookInstagramPinterestTwitterİletişimRSSFacebookInstagramPinterestTwitterİletişim



Bu Skillet S’more Brownie çok basit ve çok lezzetli! Çok aptalca ve kesinlikle göksel. Nerede servis edilirse vuruluyor. Kekleri severim. Onlar benim tatlı gitmek. Ben çikolata aşığıyım ve sıcak, fırından yeni çıkmış kekler neredeyse her tatlıyı hemen hemen her zaman kazanacak. Bu Skillet S'more Brownie yepyeni bir seviyeye taşıyor. Bu tarif gooey gooey çikolata hatmi cenneti! Üstüne serpilmiş gevrek graham krakerleri, gooey dokusuna büyük bir denge sağlar. Bu Skillet S’more Brownie, klasik yaz zımbasını masaya yeni ve lezzetli bir dokunuşla getiriyor. Tüm ailem bu tarifle ilgili övgüyle bahsediyor ve sık sık talep ediyor. Bir kutu kek karışımı kullanıyorum çünkü hızlı ve kolay, ama tamamen sıfırdan bir tarif kullanabilirsiniz! İşte benim tüm zamanların en sevdiğim kek tarifi! Tatil sezonu üzerimizde ve bu muhteşem bir ek yapar tatlı masa! S'more Brownie Tava Yazdır Bu Tava S'more Brownie çok basit ve çok lezzetli! Çok aptalca ve kesinlikle göksel. Nerede servis edilirse vuruluyor. Yazar: Nikki Tarif türü: Tatlı Malzemeler 1 kutu kek (artı malzemeler kutusu çağırır) 40 büyük lokum Parçalara ayrılmış 5 Hersey çikolata bar (Veya 1½ bardak sütlü çikolata cips) 3 graham kraker, inç parçalara bölünür Talimatlar Fırını 350 derece F'ye ısıtın. Büyük bir karıştırma kabında, pakete göre kek hazırlayın. Hamuru 9 inçlik dökme demir tencereye dökün. 22 ila 27 dakika boyunca 350 derece F'de pişirin. Fırından çıkarın ve kırılmış çikolata parçalarıyla cover kekleri kapatın. Marşmelovları çikolatanın üzerine eşit olarak serpin. Çikolatanın geri kalanını ve kırılmış graham kraker parçalarını marshmallow üzerine serpin. 3 dakika fırına geri dönün Fırından çıkarın ve ardından fırında kızartmanın üzerine çevirin. Kekleri 1 dakika boyunca veya hatmi altın kahverengi olana kadar broyler altına yerleştirin. Dikkatli izle çünkü marshmallow çabuk kızarır. Zevk almak! Zevk almak! Bu gönderiyi paylaş

Yorumlar